διαιτα με θερμιδες - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 100
    Senior Member
    Βοηθησες πολυ, γραφω τι τρωω στο σημειωματαριο εκει! Εχω ελεγχο, ομως δε τα βαζω στο προγραμμα λιγες μερες τωρα. Ετσι απεξαρτουμαι σιγα σιγα :P προσπαθω να το παω σε σημειο να μη μετραω θερμιδες μονο μεριδες. Καταλαβαινεις! Μπορει τωρα μπορει σε ενα χρονο, αλλα με το σημειωματαριο με βοηθησες παρα πολυ γιατι οποτε μαφιβαλω παω τα βαζω στο προγραμμα και βλεπω τι παιζει.

Senior Member
    ξερουμε πως θα βρω τον λωτο στο fitday? :dork: τους εχω τσακισει. ειναι πολυ γλυκα φρουτα (για γλυκαιμικο δεικτη δε το συζητω) αλλα αναρωτιεμαι απο θερμιδες τι λενε?

Senior Member
    κι γω λοτους το ηξερα, ομως εχω ξεχασει των κωδικο στο fitday και δε μπορω να δω αν τον παιρνει! Στο ιντερνετ βρηκα 3 διαφορετικες ονομασιες ! Μπορεις να δεις ποια παιρνει το φιτντει? Ευχαριστω :love:

Για το γκρειπφρουτ λενε πως 1/2 το πρωι, αν δε παιρνεις χαπια, δεν εισαι αρρωστος, δεν εχεις προβληματα γενικα, κανει παρα πολυ καλο! Νηστικος! (κανει καλο στην απωλεια βαρους και στην υγεια) Αυτα ομως ειναι λογια για μενα, μεχρι να το κανω και να το δω με τα ματια μου.΄Ειχα παρει γκρειπφρουτ αλλα δεν ειχε την ιδια τυχη με τους λωτους, των οποιων η γευση με εχει απογειωση, ειναι το γλυκο μου πια!

Senior Member
    Τασο δεν εχω ζυγαρια στη δουλεια και δεν εχω ιδεα ποσο ειναι τα 100 γρ, εχω την αισθηση (με το ματι) πως θα ειναι πολλοι λωτοι. ειναι και μικρουληδες! Ομως λογω απουσιας κουκουτσιου ισως εχουν πολυ σαρκα μεσα και ξεγελουν! Πως αναπαραγονται χωρις κουκουτσι?

**ειμαι σε φαση warning γενικα, δεν ειναι βαριεστημαρα :P δυστηχως πολλες εννοιες ασχημες

Senior Member
    απιστευτο, παιδια η σως στο πιτογυρο εχει περισσοτερες θερμιδες απο τοιδιο το πιτογυρο! NOWAY αν το ηξερα πιο πριν................

Senior Member
    Μια απορια, πως ακριβως υπολογιζει καποιος το ποσοστο λιπων/υδατανθρακων και πρωτεινων στη διατροφη του?
    Εστω ενα ατομο με διατροφη 2000 θερμιδων καθημερινα. Απο το fitday υπολογιζει ποσα γραμμαρια λιπων κτλ προσλαμβανει.
    Εστω χ τα γραμμαρια λιπους ανα ημερα. Αν εχω τα συνολικα γραμμαρια τροφης που ελαβα, τοτε το ποσοστο ειναι τα γραμμαρια λιπους στα 100, αρα κανω απλη μεθοδο των τριων? Χανω κατι καπου?

Senior Member
    μηπως το προγραμμα βγαζει την αναλογια να μη ψαχνομαι με υπολογισμους με το χερι? Μπορω καπου να το δω? οχι τα γραμμαρια (αυτα ξερω πως), αλλα το ποσοστο........ ευχαριστω

" 18=> ΤΡΩΤΕ, πάντα ισορροπημένα, για να αδυνατίσετε υγιεινά, δεν πρέπει μόνο να μειώνετε τις κακές θερμίδες, αλλά και να τηρείτε την σωστή αναλογία πρωτεΐνης, υδατάνθρακα και λιπαρών, που είναι πολύ σημαντική, καθώς βοηθά στη σταθεροποίηση του σακχάρου, η οποία τονώνει τον οργανισμό και καίει το λίπος. Η σωστή ισορροπημένη αναλογία είναι η κατανάλωση 30% πρωτεϊνών, 40% υδατανθράκων και 30% ωφέλιμων λιπαρών ημερησίως. " ισχυει αυτο, κι αν ναι πως το υπολογιζω?

Senior Member
    45% ασχετως κιλων/φυλου/φυσικης καταστασης/γυμναστικης? Σε ευχαριστω παρα πολυ, το λινκ ηταν απιθανο, :love:
    Το φιτντει εχει πολλες δυνατοτητες αλλα σου βγαζει λιγο και τη ψυχη πχ αν θες να δεις την εκατοστιαια προσληψη ολων των ημερων στη σειρα δε νομιζω οτι εχει τροπο. Ολο κλικ και κλικ.
    Οταν ξεφευγες εκανες καταγραφη? Εχω κι αυτο το θεμα, δεν καταγραφω παντα θερμιδες και ειναι μπερδεμα.

Senior Member
    Μια χαρα τα πηγες και θα τα πας, ειμαι σιγουρη! Πολυ καλα τα σκεφτεσαι ολα. Εαν βαλεις τις σκεψεις σου ποτε σε στικακι θα ηθελα να μου το ταχυδρομησεις Τα γλυκα ειναι υπουλα, την επομενη μερα δε βαζουν βαρος, το στομαχι ειναι αναλαφρο. Να τα προσεχεις. Αν υπαρχει εχθρος δεν ειναι το περισσοτερο φαγητο αλλα τα γλυκα.

Γιατι παχαινεις με αλματα συμφωνα με τη θερμιδομετρια?:shocked2:

Senior Member
    και η συνεχεια αφου δε λεει να κανει edit

εισαι μια μηχανη που εκανες σερβις, καις πολλαπλασια, δεν κοιτας αυστηρα τις θερμιδες αλλα την αλλαγη σου. Δεν μπορει το ιδιο σωμα που αγυμναστο αδυνατιζε με χ θερμιδες, γυμνασμενο με μυες να αδυνατιζει με τις ιδιες (ποσο μαλλον που εισαι σε συντηρηση!). Μπορει να νομιζεις οτι τα κιλα επηρεαζουν το μεταβολισμο, ομως ουσιαστικα ειναι ο μυικος ιστος. Καμμια θερμιδομετρια δε θα στο δειξει αυτο εκτος κι αν κανεις μετρηση σε εξειδικευμενο κεντρο.
    Φαε συγκριτικα, αυτο που ησουν το ξερεις, το εχεις μελετησει. Πηγαινε μποσουλωντας για να μαθεις αυτο που εγινες. Ο αλλος σου εαυτος! Καλη δυναμη :love;

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    και η συνεχεια αφου δε λεει να κανει edit

εισαι μια μηχανη που εκανες σερβις, καις πολλαπλασια, δεν κοιτας αυστηρα τις θερμιδες αλλα την αλλαγη σου. Δεν μπορει το ιδιο σωμα που αγυμναστο αδυνατιζε με χ θερμιδες, γυμνασμενο με μυες να αδυνατιζει με τις ιδιες (ποσο μαλλον που εισαι σε συντηρηση!). Μπορει να νομιζεις οτι τα κιλα επηρεαζουν το μεταβολισμο, ομως ουσιαστικα ειναι ο μυικος ιστος. Καμμια θερμιδομετρια δε θα στο δειξει αυτο εκτος κι αν κανεις μετρηση σε εξειδικευμενο κεντρο.
    Φαε συγκριτικα, αυτο που ησουν το ξερεις, το εχεις μελετησει. Πηγαινε μποσουλωντας για να μαθεις αυτο που εγινες. Ο αλλος σου εαυτος! Καλη δυναμη :love;
    Φυσικά και παίζει σημαντικό ρόλο η συνολική μάζα και η μυϊκή μάζα. Προφανώς και θα καίω σε turbo mode αν κυκλοφορώ με μια τσάντα 30 κιλά όλη μέρα(ή ξέρω γω μια κοιλιά 30 κιλά) σε σχέση με αυτά που καίω τώρα, κι ας μην είναι μυς...

Senior Member
    υπαρχει μια διαφορα, το λιπος ειναι ανενεργος ιστος. Απλα το κουβαλας. Ο μυς ειναι ζωντανος. Ακομα και μετα την ασκηση καιει

Senior Member
    ΠΩΠΩ ΣΟΣ παιδια πως την παταω ετσι τοσο καιρο? δεν ειχα ποτε ζυγισει το λαδι, παντα μετρουσα κουταλιες σουπας! Ε η εχω μικρο κουταλι η δε ξερω τι...
    Σημερα εβαλα 3 κ.σ. στο φαγητο μου, και ηταν 22 γρ. ετυχε και το ζυγισα. Ε στο προγραμμα τα 22 γρ. τα δινει 194.5 θερμιδες
    ενω τις 3 κσ 358 θερμιδες. Μιλαμε για διαφορα 160 θερμιδων. Δεν ειναι καθολου λιγο. Για σκεφτειτε το σε περισσοτερες κσ!

Senior Member
    τΑΣΟ δεν εχω χρονο ακριβως τωρα αλλα επιγραμματικα καταλαβαινω οτι τρως πολλα λαχανικα και πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο ειναι ΚΑΛΟ. :dork:

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast