Results 31 to 45 of 117
Thread: Σιχαινομαι
-
01-10-2013, 20:18 #31
Καταλαβαινω τι εννοεις, Ασημενια. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καταφερει ποτε να φτασω το στοχο μου οσον αφορα τα κιλα. ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δεν ειμαι φτιαγμενη για να ειμαι αδυνατη (και παλι τονιζω οτι το ιδανικο-αδυνατο για εμενα ειναι γυρω στα 58 κιλα).
Σαφως και θελω να φτιαξω τη σχεση μου με το φαγητο. Μα πανω εκει που λεω, ωραια περασαν μηνες χωρις να εχω χαλασει τη σειρα μου. Ειδα πιτσα και δεν ορμηξα, παρα μονο εφαγα ενα μικρο κομματακι (αυτο το ειχα καταφερει για ενα 6μηνο το 12). Ξαφνικα, παω 5 βηματα πισω.
- 05-10-2013, 10:28 #32
sos!
Νιωθω περικυκλωμενη απο παντου!!!
Στο σπιτι αυτη τη στιγμη υπαρχουν: χαλβας σιμιγδαλενιος, κεικ, μουσταλευρια, λουκουμια, κατι γλυκακια-σοκολατακια με μερεντα, ξηροι καρποι...
Αν δεν πεσω με τα μουτρα το σ/κ θα ειναι θαυμα
Προς το παρον εφαγα μια δαγκωνια απο το μερεντενιο σοκολατακι. Δυστυχως, βρεχει και δεν μπορω να παω μια βολτα η κατι να ξεχαστω. Αλλα και να παω, ποσο θα κρατησει; Το βραδυ με βλεπω να πεφτω πανω στο ψυγειο
08-10-2013, 14:52 #33
Καλησπέρα,Σάρα!Πώς τα πήγαμε το ΣΚ που μας πέρασε;Πώς είσαι γενικότερα;
08-10-2013, 15:36 #34
το σ καθολου καλα, το κ καπως μαζευτηκαμε, δευτερα ξανακυλησα, σημερα να δουμε.
Εσυ, nadine, τι γινεσαι; ολα καλα;
08-10-2013, 15:49 #35
καλα, μαλλον ειμαι ανισορροπη και παω αναλογα με τις ορμονες μου, αλλα σημερα σκεφτομουν το εξης: εγω το μεγαλυτερο προβλημα (εκτος της γενικοτερης χαλαρωσης) το εχω μπρατσα και κυριως κοιλια-στομαχι. Δηλαδη, ακομη κι αν ξυπνησω το πρωι και η κοιλια ειναι πλακα (τροπος του λεγειν-πλακα για τα δικα μου δεδομενα) με το που θα φαω κατι οχι απλως θα φουσκωσει, αλλα θα πρηστει. Το παρατηρουσα σε σχεση με κατι φιλες μου, μιαα βραδια γουρουνιασματος. παραπονιοντουσαν οτι πρηστηκαν αλλα απλως ειχαν ενα φουσκωματακι στην κοιλιτσα (μικρο, για την ποσοτητα που εφαγαν), εγω παλι κυριολεκτικα ανεβηκα 2 νουμερα. αφου με κοιταζαν και δεν το πιστευαν.
στο προκειμενο, λοιπον. οσο κι αν αγωνιστω δεν προκειται ποτε να εχω το σωμα των συνομηλικων μου (μοιρολατρικο αλλα αληθες). Πρεπει να δουλεψω, λοιπον, την αυτοπεποιθηση μου. Προφανως και θα πρεπει να φτασω στο καλυτερο επιπεδο που μπορω, αλλα αυτο το επιπεδο δε θα ξεπερασει ποτε τη μετριοτητα. Κλαιγομαι και στενοχωριεμαι για κατι που δεν ειναι 100% στο χερι μου. Τι πετυχαινω; περισσοτερο κλαμα, περισσοτερη στενοχωρια, περισσοοοοοτερα κιλα...
08-10-2013, 15:51 #36
Originally posted by sarah1989
Εσυ, nadine, τι γινεσαι; ολα καλα;
μόλις ανακοίνωσε και τον χωρισμό του από τον Harry Louis!Σαν πόσα μπορεί ν'αντέξει κανείς;!
08-10-2013, 15:56 #37
...οσο κι αν αγωνιστω δεν προκειται ποτε να εχω το σωμα των συνομηλικων μου (μοιρολατρικο αλλα αληθες). Πρεπει να δουλεψω, λοιπον, την αυτοπεποιθηση μου. Προφανως και θα πρεπει να φτασω στο καλυτερο επιπεδο που μπορω, αλλα αυτο το επιπεδο δε θα ξεπερασει ποτε τη μετριοτητα. Κλαιγομαι και στενοχωριεμαι για κατι που δεν ειναι 100% στο χερι μου.
08-10-2013, 16:21 #38
Επειδή προβληματίζομαι μήπως ακούστηκα κάπως...
Πατάκης:
Δε με γνωρίζεις για να πιάνεις το χιούμορ και τους διάφορους τρόπους προσέγγισης μου,
ωστόσο σε καμία περίπτωση μη σκεφτείς πως σε ειρωνεύομαι ή υποτιμώ τα θέματα σου.
Απλά κάποιες φορές νιώθω πως ίσως μία και μόνη δυνατή πρόταση μπορεί να ταρακουνήσει.
Αυτό που με περισσότερα λόγια θα έλεγα είναι πως κανένας μας δεν είναι τέλειος
κι ούτε ποτέ θα γίνει καθότι ουτοπικό κι είναι μάταιο και ψυχοφθόρο να θυσιάζουμε
μια ζωή στο βωμό του ανέφικτου κι ανικανοποίητου.Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Εκείνες έχουν πιθανόν καλύτερο σώμα από το δικό σου αλλά κάποια έχει καλύτερο από εκείνων.
Και πέρα από τα της εμφάνισης...τι βραχνάς αυτή η τελειοθηρία!Πόσο ανακουφιστικό να μας αποδεχτούμε,
να συμφιλιωθούμε με όσα είμαστε και μπορούμε ρεαλιστικά να βελτιώσουμε,να πάρουμε δύναμη από τα καλά μας
και ν'απολαύσουμε στο μέγιστο δυνατό το δώρο της ζωής!Πόση σπαταλημένη ενέργεια,πόσο βαρύ τίμημα...κι όλα αυτά γιατί;
08-10-2013, 20:39 #39
δεν το παρεξηγησα καθολου. Απλα να, 1 ζιζελ ανηκει στο 0,001% του πληθυσμου. Ειναι (οχι για μενα και ουτε το θεωρω απαραιτητα σωστο) προτυπο.
Εγω παρεκκλινω του ΜΟ αλλα αρνητικα.
Εννοω, ειναι σαν το IQ. Αν ο ΜΟ ειναι το 100 στα 100 εισαι απλα συνηθισμενος, στα 105 είσαι κατι παραπανω, στα 95 εχεις δυσκολιες.
ΥΓ. Αν δεν εξαφανιστουν ολες οι λιχουδιες απο την κουζινα μου, δε θα αγιασω (ειμαι αδυναμη)
Σημερα:
Πρωι: τοστ τυρι λαιτ + γαλοπουλα
Μεσημερι: Υπεραρκετο κοτοπουλο ψητο + Σαλατα + λιγο τυροκαυτερη
Τωρα: 1 μηλο μικρό + 2 πολυ μεγαλα κομματια κεικ (αυτο το χθεσινο) + 2 πηρουνιες τυροκαυτερη, 1 πιρουνια μπεσαμελ με τυρια + 1 κομματακι κοτοπουλο
Σε καφεδες-τσαι φρεσκο γαλα
Αν δεν ηταν το κεικ καλα θα ημασταν
απο ασκηση 1 ωρα χαλαρα
08-10-2013, 20:42 #40
επισης, nadine, θα ηθελα να ευχαριστησω κι εσενα κι ολα τα παιδια για το ενδιαφερον που δειχνετε. ειναι παρηγορα να ξερεις οτι καποιος σε καταλαβαινει
08-10-2013, 21:49 #41
δεν το παρεξηγησα καθολου. Απλα να, 1 ζιζελ ανηκει στο 0,001% του πληθυσμου. Ειναι (οχι για μενα και ουτε το θεωρω απαραιτητα σωστο) προτυπο.
Εγω παρεκκλινω του ΜΟ αλλα αρνητικα.
Εννοω, ειναι σαν το IQ. Αν ο ΜΟ ειναι το 100 στα 100 εισαι απλα συνηθισμενος, στα 105 είσαι κατι παραπανω, στα 95 εχεις δυσκολιες.
ΥΓ. Αν δεν εξαφανιστουν ολες οι λιχουδιες απο την κουζινα μου, δε θα αγιασω (ειμαι αδυναμη)
Σημερα:
Πρωι: τοστ τυρι λαιτ + γαλοπουλα
Μεσημερι: Υπεραρκετο κοτοπουλο ψητο + Σαλατα + λιγο τυροκαυτερη
Τωρα: 1 μηλο μικρό + 2 πολυ μεγαλα κομματια κεικ (αυτο το χθεσινο) + 2 πηρουνιες τυροκαυτερη, 1 πιρουνια μπεσαμελ με τυρια + 1 κομματακι κοτοπουλο
Σε καφεδες-τσαι φρεσκο γαλα
Αν δεν ηταν το κεικ καλα θα ημασταν
απο ασκηση 1 ωρα χαλαρα
+ 2 κομματια πιτσα απο την αγαπημενη μου πιτσαρια (χωρις αλλαντικα)
10-10-2013, 15:31 #42
Σημερα κ μεχρι τις 3.30 μμ εγω η σαρα εχω φαει:
τοστ τυρι λαιτ γαλοπουλα
1 μπανανα
ψαρι + κολοκυθακια βραστα
1 κομματι σοκολατα γαλακτος
1 λουκουμι με αμυγδαλα
3 γεναιες μπουκιες κρουασαν σοκοκατα (απο αυτα του φουρνου που ειναι βουτηγμενα στο βουτυρο)
1 ροδακινο
2 καφεδες με φρεσκο γαλα
μα που θα παω επιτελους?
12-10-2013, 13:20 #43
Χθες ηταν μια σχετικα καλη μερα διατροφικα (οχι τελεια αλλα ανεκτη). Σημερα ξεκινησα μαλλον οχι και τοσο καλα
Δηλαδη: τοστ τυρι λαιτ γαλοπουλα, 1/2 κομματι κεικ, 1 φρεντο καπουτσινο μετριο, 1 αχλαδι. Αρκετα για πρωινο-δεκατιανο, ε?
12-10-2013, 13:46 #44
γεια σου Σαρα!πιστευω οτι ειναι νορμαλ αυτα που εφαγεσ!Ειμαι σίγουρη οτι το κεικ ειναι που σε κανει να μν τη βλεπεισ σαν τελεια αλλα μη σε νοιαζει!Μισο κομματι κεικ δεν ειναι τιποτα!αν συνεχισεισ σωστα τα υπολοιπα γευματα θα εισαι μια χαρα!!
12-10-2013, 14:07 #45
Σε ευχαριστω, δεσποινα!!! (ωραιο ονομα by the way). ελπιζω να μεινω σε προγραμμα. Το σ/κ παντα ξεφευγω
Φόβος
31-08-2025, 07:15 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή