Επανασυγκρότηση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Επανασυγκρότηση

106.5 και αρχίζω.................................... κλαψ κλαψ.... ελπίζω πως τα πρώτα θα φύγουν γρήγορα κι ότι είναι φούσκωμα. Και πάλι 10 κιλά πάω είναι σε 2 μήνες... απελπισία

Senior Member
    sweetoctober, τίποτα δεν χάθηκε!! Τα πρώτα θα φύγουν γρήγορα και πας και για τα υπόλοιπα! Καλή υπομονή με τις περιπετειες!

Senior Member
    πήγα σχεδόν όσα κιλά ξεκίνησα δίαιτα στη αρχή της χρονιάς. Τόσος κόπος α χαθούν και σε 2 μήνες μπήκαν! Ναι τίποτα δε χάθηκε κυριολεκτικά :P Σε ευχαριστώ για το κουράγιο. Εσύ πως είσαι?

Senior Member
    sweet october, το ξερεις πως ειδικα τα πρωτα κιλα φευγουν ευκολα. μην ανησυχεις, σε 2 μηνες τα πηρες σε 2 μηνες θα τα εχεις χασει!

Senior Member
    Αχ βρε Σαρα τόσοι μήνες να τα χάσω, στεναχωρήθηκα. Βέβαια είμαι πρησμένη σαν μπάλα από το άγχος. Τελοσπαντων άρχισα.

Senior Member
    καλη αρχη, λοιπον! και να δεις που τα πρωτα θα φυγουν σαν νερακι

Senior Member
    Όλοι σχεδόν εδώ έχουμε κάποια στιγμή περάσει από αυτή τη θέση και σίγουρα δεν είναι η πλέον ευχάριστη. Θέλει ψυχραιμία, όχι βεβιασμένες κινήσεις στη προσπάθεια να φύγουν κιλά γρήγορα, σχέδιο και μπορεί προς στο τέλος να μιλάς για ένα εμπόδιο που σου έδωσε την ώθηση για τη τελική επικράτηση. Καλή επιτυχία!

Senior Member
    Καλημερα συναγωνιστες.Και εγω εδω μετα απο πολύυυυ καιρο αλλα ειμαι ακομη στη σκηνη και θελω το χειροκροτημα στο τελος.Ειμαι ακομη μεσα στο παιχνιδι και συνεχιζω...Καλως σας βρηκα και καλο δρομο σολους μας!!!!!!!!!!!!!!

Member
    @sweetOctober: Κράτα γερά! Να μην αφήνεις το άγχος να σε κυριεύει. Το θέμα είναι να χάσεις τα κιλά που θέλεις. Το αν αυτό θα γίνει σε 6 μήνες ή σε 1 χρόνο, δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να χαθούν! :starhit:

@marimari Καλή δύναμη και καλή συνέχεια! Πάρε κι ένα... "προκαταβολικό" χειροκροτηματάκι

Καλή συνέχεια σε όλους μας!!!! :thumbup:

Senior Member
    Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω...ν� �στε καλα ολες οι συναγωνιστιες!!!!!!!!!Εγω συνεχιζω απο εκει που το ειχα αφησει.

Senior Member
    sweet που χαθηκες τοσο καιρο??? το δευτερο μωρο ηρθε?
    καλη αρχη και απο μενα

Senior Member
    Lena να εισαι καλα, μαζι ολες θα α καταφερουμε!!!
    Μαρι που χαθηκες βρε κοριτσι? απο που συνεχιζεις? μακια!

Senior Member
    Kalhmeraaaaaaaaaaaaaa συναγωνιστριες
    Λενααα!!!!!!!!!!! καλη συνεχεια και σε σενα sweet.Λυπαμαι πολύ για την καταληξη της εγγυμοσυνης .Ουτε εγω το ηξερα.:no:
    Ολο το καλοκαιρι ειναι περιοδος ασταματητης δουλειας για μενα.Τωρα που χαλαρωνω και παιρνω μια επαγγελματικη ανασα συγκεντρωνομαι σε μενα και συνεχιζω την σωστη διατροφη.Ο αντρας μου μεσα σε 1 μηνα κοβοντας μονο γλυκα και ψωμι εχασε 6 κιλα και ζηλευω...:crazy:
    Καλημερα και απο μενα και τα λεμε στην πορεια!!!!!!!!!!