ΝΕΑ ΑΡΧΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95

Thread: ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ ολόψυχα Sarah1989!
    Καλή επιτυχία και στη δική σου προσπάθεια!

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Ενώ σε προηγούμενο ποστ είχα γράψει ότι αλλάζει η ημέρα ζυγίσματος και πάει για το Σάββατο, τελικά δεν θα γίνει αυτό.
    Ισχύει ότι έγραψα στην αρχή, ότι δηλαδή θα ζυγίζομαι κάθε Τρίτη (οι παλιοί θυμούνται...).
    Σήμερα, μετά από μια εβδομάδα ημιεφαρμογής του προγράμματος, έχω ένα καλό νέο: έχασα 600 γραμμάρια και από τα 107,6 κατέβηκα στα 107 ακριβώς.
    Η απώλεια εννοείται ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη, αλλά οι ατασθαλίες ήταν πολλές...
    Έτσι, δηλώνω ικανοποιημένος από τα 600 γραμμάρια και προχωράω, με στόχο κάθε μέρα να γίνομαι και καλύτερος.

1/10: 107,6
    8/10: 107

Θα ετοιμάσω σε λίγο και το τικεράκι!
    Καλή δύναμη σε όλες και όλους!

ΥΓ: Τάσο, είναι εκπληκτικό το πώς μπορείς να ξεφύγεις προς τα επάνω μετά τα 100 κιλά! Τα γραφόμενά σου το αποδεικνύουν. Όπως επίσης και το πώς μπορείς να κάνεις θαύματα με ένα καλό πρόγραμμα, θέληση και επιμονή. Το παράδειγμά σου είναι χαρακτηριστικό.

Senior Member
    Μπραβο σου!!!! Αντε, αφου πηρες φορα ποιος σε πιανει, ε?

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Τρίτη σήμερα (ημέρα ζυγίσματος) και μετά από μια εβδομάδα μηδενικής εφαρμογής του προγράμματος, η ζυγαριά έδειξε απώλεια (!) 100 γραμμαρίων.
    Πάλι καλά...
    Έτσι λοιπόν, τρεις είναι οι στόχοι για την τρέχουσα εβδομάδα:
    1) Να εφαρμόσω πιστά το πρόγραμμα
    2) Να πίνω την απαραίτητη ποσότητα νερού και
    3) Να μην τρώω αργά το βράδυ

Για την ιστορία, από τα 107 κιλά κατέβηκα στα 106,9.

Senior Member
    Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Σου εύχομαι τα καλύτερα!
    Σ' ευχαριστώ πολύ! Επίσης!
    Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου λέει ότι αυτήν τη φορά θα τα καταφέρω!

Senior Member
    Μπορει να έγινε μεσα σου αυτο το κλικ που λέμε

Senior Member
    Φίλε μου μετά από ένα ξεγυρισμένο απρογραμμάτιστο γεύμα (γεμιστά με φέτα και για γλυκό κρακερ με ταχίνι και μέλι) σκέφτηκα να απογοητευτώ. Όμως δεν το κάνω. Πείνασα έφαγα. Δεν γίνεται να απογοητευόμαστε διαρκώς και να τα παρατάμε.

Δεν ξέρω το λόγο που έβαλες πίσω το βάρος σου αλλά εγώ έβαλα όσα κιλά είχα χάσει και ακόμα περισσότερα για ψυχολογικούς λόγους κυρίως, αν έτσι βαφτίζεται το άγχος.

Τώρα το έχω πάρει απόφαση. Με τόσα προβλήματα δεν θα έχω ποτέ το κατάλληλο υπόβαθρο για συνεχή δίαιτα. Αν η πορεία είναι πτωτική και δεν κάνω βουλιμικά θα είμαι ικανοποιημένη. Σίγουρα όταν θα φύγουν τα πολλά κιλά που τόσο κούρασαν το σώμα μου θα νιώθω πιο έτοιμη να συνεχίσω. Μέχρι τότε μου αρκεί να πιέζομαι το λιγότερο δυνατό, να βλέπω τον αριθμό της ζυγαριάς να πέφτει και το σώμα μου πιο υγιές και αθλητικό.

Όλα είναι στο μυαλό μας. Αν υπάρχει ένας δείκτης ανάμεσα στα άκρα (πλήρης ελευθερία και παχυσαρκία όλο και χειρότερου βαθμού - πλήρης προγραμματισμός και δίαιτα-γυμναστική) τότε θα είμαι ευχαριστημένη αν κυμαίνομαι κάπου στη μέση για τα περισσότερα χρόνια/μέρες/ώρες/στιγμές της ζωής μου.

Σου μιλάω για μένα καθώς δεν γνωρίζω εσένα, ελπίζω κάπου να βρείς τον εαυτό σου και να μάθεις πως δεν εισαι μόνος.
    Πλέον από όσα έχω περάσει είμαι σε θέση να σου πω με βεβαιότητα πως όποτε σταματάμε/πέφτουμε/τρώμε τα μούτρα μας αν συνεχίσουμε σα να μην έγινε τίποτε είναι η καλύτερη οδός. Άλλωστε τη σημερινη εποχη με τόσα προβληματα, ανεργία, διαζύγια, χρέη και δε συμμαζεύεται, ας είμαστε πιο επιεικείς με τον εαυτό μας στον τομέα της διατροφής. Ελπίζω να το εκτιμήσει και να μας ανταμείψει. Καλή μας κάθοδο! Για άλλη μια φορά, για την τελευταία φορά. Για ένα σώμα ανάλαφρο και υγιές.

Senior Member
    Καλησπέρα κι από μένα,
    Παντελή είδα την καινούρια σου προσπάθεια και γράφω μετά από πάρα πολύ καιρό προκειμένου κι εγώ με τη σειρά μου να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια.
    Κι εγώ ξεκίνησα στις 11 του Σεπτέμβρη ξανά πάλι το πρόγραμμα ww και κατάφερα να χάσω 4 και κάτι κιλά παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν στην αρχή αρκετά τυπική. Απλά μην τα παρατάς με τις μικροατασθαλίες. Σιγά σιγά θα μπεις πάλι στο νόημα του προγράμματος.
    Εγώ ζυγίζομαι κάθε Σάββατο και θα ενημερώνω για την πρόοδό μου. Θα τα λέμε συχνά.

Senior Member
    Τι ειναι το ww?

Senior Member
    weight watchers καπως ετσι, ειναι διασημη διαιτα

Senior Member
    Αμαλίαααααααααααααααα!!!!!! :roll::roll::roll:
    Πώς είσαι;Πες κανένα νέο πέρα από τα διατροφολογικά...
    Α,ρε Πίκο!Ως και την Αμαλία μας έφερες πίσω!
    Έλα ν'ανασταίνεται η μεγάλη ομάδα από τα παλιά!

Senior Member
    Γειά σου Ναντινάκι :starhit:
    Είσαι καλά;
    Νέο; τι νέο; Δεν άλλαξε και τίποτα τα τελευταία 2 χρόνια!!!
    "Φόρτωσα" ακόμα 12 κιλά καθότι χαλάααααρωσα πάρα πολύ με την διατροφή μου.
    Τέλος καλοκαιριού έφτασα στο αμήν, όχι μόνο δεν χώραγα σε κανένα ρούχο αλλά είχα και πόνους σχεδόν παντού. Οπότε έψαξα πάλι τα βιβλιαράκια και τις σημειώσεις των WW και ξεκίνησα με πρώτο στόχο τα 12 κιλά των τελευταίων 2 ετών.
    Φυσικά οι συνθήκες είναι ακόμα πιο δύσκολες αφού είμαι και 2 χρόνια μεγαλύτερη και ο μεταβολισμός φρέναρε αν κρίνω από το "πλατώ" των τελευταίων 12 ημερών που δεν έχω χάσει ούτε 100 γρ. Βέβαια τις τελευταίες μέρες έτσι όπως χειροτερεύει η κατάσταση στην αγορά δεν σου κρύβω ότι ανησυχώ μήπως του χρόνου τέτοια μέρα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως ασκήσεις πείνας!!!

Senior Member
    ΑΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απίστευτο μου φαίνεται! Νιώθω πολύ συγκινημένος και σ' ευχαριστώ ολόψυχα που μπήκες μετά από τόσα χρόνια για να με ενθαρρύνεις και υποστηρίξεις στη νέα προσπάθεια!
    Πέρασαν περίπου πέντε χρόνια από τότε που κατάφερα με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων να φτάσω στα επιθυμητά κιλά, εφαρμόζοντας το αγαπημένο μας πρόγραμμα. Βέβαια μετά ακολουθησαν ατασθαλίες, χαλάρωση και εφησυχασμός, με αποτέλεσμα να ξαναμπούν...
    Τώρα όμως βλέπω ότι αρχίζω να παίρνω τα πράγματα στα σοβαρά και πραγματικά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω!
    Αμαλία, πολλά πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για το πολύ καλό ξεκίνημα και την απώλεια που είχες. Συνέχισε όπως ξέρεις!
    NADINE, είδες; Λες και έγινε ολική επαναφορά!
    Πάμε λοιπόν δυνατά, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή του προγράμματος!
    Επίσης καλή δύναμη σε όσους προσπαθούν. Είναι δύσκολο, το ξέρω, όχι όμως αδύνατο να νικήσουμε τον κακό μας εαυτό!
    Θα τα καταφέρουμε όμως, είμαι σίγουρος!

Senior Member
    Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το ευχάριστο αυναίσθημα που αυτές δημιούργησαν, πήρα την απόφαση να ξεκινήσω επίσημα σήμερα και να ζυγίζομαι κάθε Σάββατο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Έναρξη: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013
    Αρχικό βάρος: 107,1 κιλά
    Στόχος: 78 κιλά

Η πρώτη μέρα πήγε καλά, ελπίζω στην ανάλογη συνέχεια!

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast