Results 1 to 5 of 5
Thread: ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
-
07-10-2013, 09:36 #1
ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
καλημερα στην ομορφη παρεουλα σας..αποφασισα και εγω με τη σειρα μου να σας πω το στορι μου μηπως και με βοηθησετε λιγακι.....λοιπον ειμαι 34 ετων μανουλα τριων αγγελουδιων....υψος 1,61 και 113 κιλα....μετα απο 15 χρονια αποτυχημενων προσπαθειων διαιτες,διαοτολογους,ινστι τουτα,γυμναστηρια πηρα την αποφαση να βαλω ενα τελος....βεβαια ρολο επαιξε και ο συζυγος βραχος διπλα μου....ετσι αποφασισα να το ψαξω στο νετ για να δω που θα απευθυνθω....τελικα το μονο που καταφερα ηταν να μπερδευτω περισσοτερο.ξεκινησα απο το doctor hospital οπου εκει συζητησαμε με το γιατρο για δακτυλιο μετα πηγα στο τζανειο οπου με το διευθυντη χειρουργικησ μου απεκλεισε το δακτυλιο και με παρεπεμψε στη καθετη γαστροσκοπηση κατα mason οπου γινεται με τομη στο στομαχι...λεγοντασ μου οτι δεν εχει πονους ουτε σωληνακια απο μυτη και στομα και την αλλη μερα εισαι σπιτι σου.....βεβαια στο νετ ειδα οτι αυτη η μεθοδος τεινει να χαθει.....στην συνεχεια συναντηθηκα με μια κοπελα που ειχε κανει sleevε και ηταν πολυ ευτυχισμενη και χαρουμενη με το ολο αποτελεσμα.....ετσι και εχω κλεισει ραντεβου την προσεχως πεμπτη με γιατρο στο λαικο....εντωμεταξυ ο γιατρος στο τζανειο μου εδωσε ενα χαρτι και μου ειπε δωστω εοπουυ και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο....ετσι και εκανα...εκει ρωτησα εξετασεις δεν χρειαζονται? και η κοπελα στη γραματεια του εοπουυ μου ειπε εχεις κατι?χολιστερινη.πιεση,θυρ� �ειδη?της απαντω οχι...τοτε δεν χρειαζονται εξετασεις.....οπου τελικα διαπιστωσα οτι αυτο ειναι λαθος.....ειμαι πολυ φοβιτσιαρα τοσο που δεν μπορειται να φανταστειτε....ολη την ημερα που το σκεφτομαι λεω θα το κανω...ειναι για την υγεια μου.....το βραδυ ομως που βαζω τα αγγελουδια μου για υπνο με πιανει ενας ανεξηγητος φοβος και θελω να κανω πισω.....αν και οι περισσοτεροι εδω λετε οτι δεν ειναι και τοσο τρομερα η ολη φαση....
το ξερω σας κουρασα αλλα συγχωρεστε με ειμαι σε πολυ δυσκολη φαση....περιμενω απαντησεις σας:starhit:
- 07-10-2013, 11:06 #2
Καλημέρα REDROSE και καλώς ήλθες!!
Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα γύρω από τις αυτές τις επεμβάσεις. Είμαι, όμως, σίγουρη ότι τα παιδιά εδώ θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.
Εγώ θέλω απλά να σου ευχηθώ καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσεις. Μην ξεχνάς πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Οπότε, αφού το πήρες απόφαση, προχώρα δυνατά! :thumbup:
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!!!!! :starhit:
07-10-2013, 11:08 #3
REDROSE , καλως ορισες και απο εδω στην παρεα μας................ Η ιστορια σου ειναι λιγο πολυ αντιγραφο ολων μας ............Κανεις δεν εφτασε στο χειρουργειο ετσι απλα . Πρωτα περασε απ΄ολα αυτα τα σταδια που περγραφεις ................ Θα σου ελεγα λοιπον χωρις να ειμαι ειδικη να κοιταξεις πολυ προσεκτικα την επιλογη και της μεθοδου αλλα και οτυ γιατρου που θα επιλεξεις. Δεν εχεις πολλα κιλα να χασεις αρα δεν πας σε βαρυ χειρουργειο. Αν δεν τρως γλυκα γλυκα πιστευω οτι η μεθοδος sleeeve σε καλυπτει αλλα παλι αυτο θα στο καθορισει ο γιατρος ..............Θα σε συμβουλευα να κανεις μια επισκεψη στο Ιπποκραττειο νοσοκομειο που ειναι απο τα πιο εξιδικευμενο σε βαριοατρικα χειρουργεια...............Παντως να ξερεις οτι ο δακτυλιος κριθηκε ως ακαταλληλος................... Και παλι καλως ορισες................
07-10-2013, 12:37 #4
στο ιπποκρατειο σε ποιο γιατρο να παω ?γνωριζετε καποιον καλο?ευχαριστω για τισ απαντησεισ σας:cul:
07-10-2013, 13:54 #5
Στο ιπποκρατειο ολοι οι γιατροι ειναι καλοι , μην εχεις προβλημα και αφμιβολια καμμια. Οσο για το για το γιατρο που ανεφερες σε αλλο post εχει φυγει πλεον απο το Ιπποκρατειο χειρουργει μονο ιδιωτικα. Πηγαινε στο Ιπποκρατειο και ωστοσο θα σου στειλουν και μνμ και τα αλλα παιδια που χειρουργηθηκαν με ποιους γιατρους χειρουργηθηκαν , για να ξερεις..............(θα σου στειλουν μνμ προσωπικο , δεν μπορουμε να αναφερουμε ονοματα εδω..........):roll::roll::roll:
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια