'Άλλη μία προσπάθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

\'Άλλη μία προσπάθεια

Γεία σας..είμαι καινούρια στη παρέα και θέλω να σας πω και τη δικιά μου ιστορία. Είμαι 24 χρονών, έχω ύψος 1,68 και ζυγίζω 95 κιλά. 'Εχω από μικρή πρόβλημα με το βάρος μου και στο παρελθόν έχω πάει σε πολλούς διατροφολόγους. Μέχρι πριν ένα χρόνο το περισσότερο που έφτανα ήταν τα 85 κιλά και είχα καταφέρει να χάσω μέχρι και 20 δύο φορές όμως τα ξαναέπαιρνα. Τώρα νιώθω ότι δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω όσο και αν λέω ότι πρέπει..σχεδόν κάθε μήνα ξεκινάω διατροφή και στη μία εβδομάδα τα παρατάω. Σήμερα είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια πιο αποφασιστικά αυτή τη φορά γιατί κουράστηκα να ντρέπομαι γι αυτό που είμαι και να μη ζω φυσιολογικά.

Senior Member
    renaki, να ξέρεις ότι είμαστε πολλοί και πολλές εδώ μέσα που έχουμε βρεθεί ακριβώς στην κατάσταση που περιγράφεις, είναι πολύ δύσκολο να μπεις "σε πρόγραμμα", ειδικά αν δεν έχει προηγηθεί και μια εξονυχιστική συζήτηση με τον εαυτό σου για το τι σε στρέφει στο φαγητό. Να μιλάς με την εσωτερική σου φωνή, μη κάνεις τα στραβά μάτια σε όσα σε πληγώνουν και σε οδηγούν να μην τρέφεσαι σωστά, να έχεις το θάρρος να αναγνωρίζεις τι κάνεις λάθος αλλά ταυτόχρονα να μη νιώθεις και συνέχεια υπόλογη για τις πράξεις και τις παραλείψεις σου. Όσο αυτομαστιγωνόμαστε , απομακρυνόμαστε από την κατάλληλη για εμάς διατροφή και εντέλει την ευεξία μας.

Senior Member
    Οπως στα ειπε η φιλη Μακ αποπανω! Καλωσηρθες!

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη ανταπόκριση...Είναι μια ανακούφιση να μιλάς με ανθρώπους που βιώνουν τα ίδια πράγματα γιατί μπορούν να σε καταλάβουν καλύτερα!

Senior Member
    ρενακι! Να σου πω οτι μολις διαβασα τι εγραψες ταυτιστηκα μαζι σου! Εχουμε την ιδια ηλικια κι εγω εχω χασει απο 2 φορες 20 κιλα (τωρα ειμαι σε φαση που τα διατηρω με νυχια και δοντια) και παντα το αποκορυφωμα για μενα ηταν τα 85 κιλα (84 για την ακριβεια). Ακομη και το ιδιο υψος εχουμε!
    Κανε υπομονη, περνας και θα περνας διαφορες φασεις και πολλα σκαμπανεβασματα. Δεν ξερω καν αν θα σταματησουν ποτε-ακομη το ψαχνω. Καλως ηρθες και καλη αρχη

Junior Member

Πιστεύω να σε βοηθήσω

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Δεν είμαστε ηλίθιοι λοιπόν, Thanos1967, και να προσέχεις που βάζεις στοιχεία του προσωπικού σου mail, βάζοντας τα στο facebook, να τι βγήκε με το δικό σου mail: ****** , διαφήμιση του καφέ για τον οποίο συνεχίζεις να μας πρήζεις από χτες, και έχεις και το θράσος να σχολιάζεις το πως σου μιλάμε. Eδω μέσα δε μασάμε κουτόχορτο όπως νομίζεις, ούτε είμαστε θύματα όσοι έχουμε περάσει από την παχυσαρκία, να χαύουμε τα τρικ κάθε επιτήδειου που πλαγίως πάει να πασάρει τα μαγικά του προϊόντα ,τουλάχιστον να είχες την ειλικρίνεια να μας πεις ότι είσαι έμπορος και πουλάς προϊόντα, όχι να μας παραμυθιάζεις λες και είμαστε χάπατα. Τώρα που ξεμπροστιάστηκες, είσαι ευχαριστημένος?

Θα ακολουθήσω την τακτική σου και θα ποστάρω το κείμενο μου όπου και αν έγραψες από χτες.
    Last edited by Aeon; 15-01-2018 at 19:18.