Results 1 to 4 of 4
-
15-10-2013, 21:05 #1
εχω αρχισει και χανω τον ελεγχο παλι, νομιζω
καλησπερα, τον τελευταιο καιρο δηλαδη εδω και κανα διμηνο εχω παρατηρησει οτι τρωω αρκετα, δηλαδη ετσι νομιζω.. εχω φτασει το επιθυμυτο μου βαρος πανω κατω και εχω καταφερει να το διατηρησω εδω και δυο χρονια.
τους τελευταιους μηνες τρωω πιο χαλαρα και μερικες φορες πολυ και κακιας ποιοτητας τροφιμα ( σοκολατες κρουασαν ) παλια σκεφτομουν πιο πολυ πριν τα φαω τα προγραμματισα, τωρα ειμαι λιγο εκτος ελεγχου θα φαω σοκολατα απογευμα μπορει και πρωι να φαω κρουασαν, βραδυ πιτα με γυρο... πως θα βαλω ενα φρενο?
σημερα ειπα να ξεκινησω αλλα και παλι μου γαινεται πως τρωω πολυ
πχ σημερα εφαγα
πρωι 2 φετες ψωμι με μαρμελαδα και μια μικρη φετουλα σκετη ψωμι
μεσημερι ενα παιτο σπανακορυζο ( μεγαλο ) και μια μικρη φετα ψωμι
απογευμα ενα μπολακι κρεμα καραμελε
βραδυ ενα μηλο και 3 χουφτες μπορει και παραπανω μπανανες αποξηραμενες
- 15-10-2013, 21:23 #2
Προσεξε! Ειναι κρίμα να χαλάσεις κάτι που με τόσο κόπο απέκτησες!!! Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι καν και απλα πήγαινε πίσω στο πρόγραμμά σου.
16-10-2013, 01:21 #3
Συμφωνω, η ποιοτητα της τροφης σου δεν ηταν καλη ποτε (οσο σε ξερω εδω). Οι θερμιδες σου λιγες και αβεβαιες. Το σωμα θελει τροφη. καλη τροφη. Δεν πιστευω οτι υπερβαλεις στο οτι πρεπει να μαζευτεις, αλλα πιστευω πως εισαι σε λαθος κατευθυνση μονιμα. Δηλ. το μαζεμα σου θα επρεπε κατα τη γωμη μου να περιλαμβανει γεματο στομαχι με σαλατες, φρουτα, ξηρους καρπους, φαγητο σπιτικο με πρωτεινη φυτικη η ζωικη. Μετα αν πεινας τρως και το κρουσαν και τη σοκολατα. Χωρις τυψεις. Κι αν παχυνεις δεν κοβεις φαι αλλα κρουασαν......
16-10-2013, 17:41 #4
εχετε δικαιο και πιστευω και εγω οτι η περιοδος μου επανηλθε οσο ημουν στο πατρικο μου διοτι εκει ετρωγα σωστα και πανω απο ολα φαγητο, τωρα εδω που ειμαι φοιτητρια δεν προλαβαινω γιατι εχω πολυ τρεξιμο μαγειρευω σαβατικυριακα μου στελνει και η μαμα μου φαγητα αλλα και παλι συνηθως γυριζω βραδυ και ολη μερα τρωω απο δω και απο κει και το βραδυ φαγητο...
μαλλον η εννοια του εχω ξεφυγει παει στο γεγονος οτι τρωω τροφες τυπου φαστ φουντ τις ωρες που ειμαι εκτος σπιτιου και δεν ειμαι φαν τις πιτας, πιτσας οσο του κρουασαν και των μπισκοτων :P
καπως θα μαζευτων και προπαντων θα προσεξω μη χασω την περιοδο μου παλι..
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία