τι διαδικασία χρειάζεται για χειρουργική επέμβαση;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

τι διαδικασία χρειάζεται για χειρουργική επέμβαση;

καλησπέρα σας. ονομάζομαι ελένη είμαι 28 ετών. ζυγίζω 115 κιλά με ύψος 1,72. μετά από αρκετούς μήνες με διαταραχές στην περίοδο και υπογονιμότητα λόγω του βάρους από ότι μου είπε ο γιατρός. το θέμα είναι ότι παλεύω χρόνια για να χάσω κιλά αλλά δεν μπορώ με διατροφολόγους κτλ. και αν και φοβόμουν πολύ τις χειρουργικές επεμβάσεις τύπου δακτύλιου βλέπω τώρα ότι μάλλον είναι η μόνη μου λύση. το θέμα μου είναι ότι 1ο βρίσκομαι στην επαρχία(ζάκυνθο) και 2ο δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω για να περάσω από την επιτροπή του ικα. από ποιους γιατρούς πρέπει να περάσω. όποιος μπορεί να βοηθήσει θα με σώσει γιατί από τότε που μου πε ο γιατρός για την υπογονιμότητα είμαι σε μαύρα χάλια.

Senior Member
    Γεια σου,όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο χειρουργό.Πρέπει να βρεις καλό χειρουργό ώστε να σου κάνει τη σωστή επέμβαση και με το σωστό τρόπο.Αυτός είναι που θα σου δώσει να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις για την ασφάλεια του χειρουργείου αλλά και πολλές από αυτές θα χρησιμεύσουν για να τις προσκομίσεις στο φορέα σου για να σου δώσει την έγκριση.Αφού κάνεις τις εξετάσεις,τις βλέπει ο χειρουργός και σου δίνει τη γνωμάτευση του που την προσκομίζεις στο φορέα σου μαζί με τις εξετάσεις και κάνεις αίτηση να περάσεις επιτροπή.Εφόσον πληρής τις προυποθέσεις,παίρνεις και την έγκριση για το χειρουργείο.Προσοχή,κυκλοφ ορούν πολλοί αετονύχηδες....