taxykardia prin k meta to faghto
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

taxykardia prin k meta to faghto

exo diagnostei me alkaliki gastritida,konteyo na kleiso xrono me ayto to pragma,pairno laprazol(aythereta edo k 2mhnes) otan ta stamatao i otan ksefeygo apo ayta poy ypotithetai oti de kanei na troo arxizoyn oi taxykardies.exo kanei eksetaseis thiroeidi=tipota ,kardiografima,holder=tipota.prin 5xr. ekana oliki afairesi xolis. Nomizo oti de tha apalaxto pote apo ayto,de mporo na paro gia ena plo ponokefalo oyte ypotheto ntepon giati k ayto moy prokalese taxykardia.fobamai min arostiso sobara k de mporo na paro tpt i akoma k na paro mi patho kana emfragma.Opoios exei paromoia periptosi gastritidas - taxykardias as me boithisei ligo.<<anergh apelpismeni>>

Senior Member
    Γειά σου,Βάνα και καλώς σε βρίσκουμε!Ελπίζω ν'ανακουφιστείς σύντομα!
    Δεν έχω εμπειρία προσωπική ταχυκαρδιών που σχετίζονται με το φαγητό.
    Μη σκέφτεσαι όσο μπορείς τα χειρότερα για εμφράγματα και σοβαρές ασθένειες
    καθώς το άγχος είναι το μόνο που δε χρειάζεσαι να σου εντείνει το πρόβλημα
    των ταχυκαρδιών.Όταν δεν είναι οργανικό κάτι είναι ψυχοσωματικό άλλωστε.
    Δεν έχω σαφή εικόνα ποιά είναι η διάγνωση και σύσταση του γιατρού σου.
    Ό,τι κι αν σου πει πάντως οποιοσδήποτε εδώ μέσα,καλό θα ήταν να μην το λάβεις
    περισσότερο σοβαρά από όσο θα έπρεπε υπόψιν σου.Για ιατρικά ζητήματα αρμόδιοι
    είναι μόνο οι θεράποντες ιατροί.Παρεμπιπτόντως γράφε μας με ελληνικούς χαρακτήρες.
    Είναι από τους ελάχιστους όρους του φόρουμ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Junior Member
    σευχαριστω για τις συμβουλες σου ναντιν

Junior Member
    εχω σοβαρη υποψια οτι μαλλον ο γιατρος μου μπαρουφα εξεταση μου κανε κ οτι μαλλον εχω οισοφαγιτιδα κ κατα90% νομιζω απο μυκητα.περιμενω να μαζεψω κανα φραγκο να παω να ξανακανω γαστροσκοπηση αυτη τη φορα σε αλλο γιατρο μπας κ βρω καμια ακρη

Senior Member
    Γιατι το λες αυτό;;

Junior Member
    μεγαλη ιστορια σκαρλετ....βασικα ο συγκεκριμενος το μονοπου κοιταζε ειναι πως θα μου παρει λεφτα χωρις να δινει σημασια σε αυτα που του ελεγα.ενα απλο παραδειγμα θα σου πω: υστερα απο 7μηνες περιπου κ ενω ολο αυτο το διαστημα πηγαινα τακτικα μεσα στο καθε μηνα ,τον 7 μου λεει σε καποια φαση:<τι ακριβως ειχαμε πει πως εχεις??> Φαντασου οτι εμεινα μ@λακας την ωρα που με ρωτησε.7 μηνες με παρακολουθουσε κ δεν ηξερε τι ειχα??????? αισχος!!!!!!!!!!!!κ αυτο ειναι ενα απο τα πολλα του <γιατρου>.Αυτη τη στιγμη σκεφτομαι θετικα περιμενω να μαζεψω καναφραγκο οπως ειπα κ πριν κ να παω σε αλλον,κ μονο στη σκεψη οτι μπορει να ειναι αυτο που υποψιαζομαι σκεφτομαι οτι ειναι κατι που διορθωνεται αμεσα κ πραγματικα μου ερχεται να κλαψω μονο που το σκεφτομαι.Ευχομαι σε κανεναν σας να μην τραβηξει αυτα που περασα εδω κ 1χρ τωρα σωματικα,ψυχολογικα κ η οικογενεια μου.κ το τελευταιο που θελω να πω ειναι οτι ειχα πολυ μεγαλη υποστηριξη απο τον αντρα μου κ απο την κορουλα μου.Υποσχομαι οτι αν βρω ακρη με το θεμα να μοιραστω καποια πραγματα εδω μεσα που ισως βοηθησουν καποιους αλλους συναθρωπους μας μελλοντικα.

Senior Member
    Καλη επιτυχία εύχομαι!!!