Τί μαγειρεύουμε σήμερα? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 132
    Senior Member
    Εκπληκτική η ιδέα σου, βγήκε πεντανόστιμο τελικά έβαλα κρεμμύδι, πολύχρωμες πιπεριες, ντομάτα, λίιιιγο γκορδάκι και πραγματικά εγλυφα τα δαχτυλάκια μου Εφαγα και μια φέτα μαύρο ψωμι και μια σαλατούλα κι είμαι κομπλέ

Senior Member
    γενικα δεν τρωω ομελετες, αλλα αν ειναι φουρνου με λαχανικα μπορω να φαω μεχρι σκασμου!!!

Senior Member
    Φούρνου;; Πως κάνεις την ομελέτα στον φούρνο;;;

Senior Member
    αντι να την τηγανισεις την ψηνεις ακριβως ότι κανεις και για την τηγανιτη, τρωω και εγω μερικες φορες :blush:

Senior Member
    Και που την βάζεις; Σε ελαφρώς επαλειμένο ταψί;

Senior Member
    Σε ενα μικρο πυρεξακι ή σε ενα πηλινο ταψακι. Δε χρειαζεται καθολου επαλειψη!

Originally posted by Scarllet_D
    Εκπληκτική η ιδέα σου, βγήκε πεντανόστιμο τελικά έβαλα κρεμμύδι, πολύχρωμες πιπεριες, ντομάτα, λίιιιγο γκορδάκι και πραγματικά εγλυφα τα δαχτυλάκια μου Εφαγα και μια φέτα μαύρο ψωμι και μια σαλατούλα κι είμαι κομπλέ
    Αυτά είναι!!! Μου τρέχουν τα σάλια!
    Πολύ καλός συνδυασμός το λίγο μαύρο ψωμί και η σαλάτα! :thumbup:

Senior Member
    Ναι ναι εκπληκτικός
    Btw ακόμα δεν κατάλαβα για τον φούρνο ΧΔ Δεν θα βγει πολύ φλατ ρε συ; Θέλω να πω πως επειδή είναι υγρό όταν το βάζεις θα απλωθεί πάντου και θα βγει λίγο σκατά νομίζω ΧΔ Εκτός κι αν θελει πολυ μικρο ταψάκι, που δεν εχω κιόλας.

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Ναι ναι εκπληκτικός
    Btw ακόμα δεν κατάλαβα για τον φούρνο ΧΔ Δεν θα βγει πολύ φλατ ρε συ; Θέλω να πω πως επειδή είναι υγρό όταν το βάζεις θα απλωθεί πάντου και θα βγει λίγο σκατά νομίζω ΧΔ Εκτός κι αν θελει πολυ μικρο ταψάκι, που δεν εχω κιόλας.
    Χρειαζεται μικρο ταψακι! Δε γινεται φλατ. Ισα ισα που φουσκωνει σαν σουφλε

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=tNPlmU_-kVQ

σοδα που πινουμε για το φουσκωμα! Mου φαινεται θα την κανω κι γω σημερα.

Στο ταψακι το μικρουλι μικρουλι που εχω η στο ταψι της ταρτας sarah? Θα βαλω μεσα βρασμενο μπροκολο που εχω, πιπεριες και μανιταρια

Senior Member
    Πως τηγανίζεις αυγό με νερό;;; Ο_Ο

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    http://www.youtube.com/watch?v=tNPlmU_-kVQ

σοδα που πινουμε για το φουσκωμα! Mου φαινεται θα την κανω κι γω σημερα.

Στο ταψακι το μικρουλι μικρουλι που εχω η στο ταψι της ταρτας sarah? Θα βαλω μεσα βρασμενο μπροκολο που εχω, πιπεριες και μανιταρια
    Εγω σουιτ τη βαζω σε ενα πηλινο σκευος, σαν αυτα για τις ατομικες μακαροναδες φουρνου

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    τωρα που λετε πατατες καμια ωραια συνταγη με πατατες εχετε?
    πατατες πχ γεμιστες στο φουρνο? ξερετε? εχω παρει εδω και καιρο και θα μου μουχλιασουν πρεπει να τις μαγειρεψω :smilegrin:
    πατατες γιαχνι στην κατσαρολα με καροτο και φρεσκιες ντοματες, κρεμμυδακι (ολα αυτα δε φαινονται ειναι στη σαλτσα),
    πατατες στο φουρνο λεμονατες, πατατες στο φουρνο ψητες, τις τρυπας, τις ψηνεις, τις κοβεις μετα στα 4 και ριχνεις μια σαλτσα της προτιμησης σου πχ μουσταρδα με ελαιολαδο και λεμονι και ξαναψηνεις (δε το εχω κανει καπου το εχω διαβασει)
    πατατες στο φουρνο μπριαμ με λαχανικα,
    πατατες με κολοκυθακια κατσαρολας (αγαπημενο του γιου μου) και μπολικα καροτα
    πατατες πουρες,
    πατατες βραστες με κρεμμυδακι, καππαρη, ελαιολαδο (εξτρα δυναμωτικες και θρεπτικες)
    πατατες με κρεας στην κατσαρολα η στο φουρνο (ειδικα σε γαστρα για να σπασει το κρεας μπλιαχχχχχχ)
    πατατες με ρυζι που το κανουν στους γαμους και στα εστιατορια και ειναι αηδια :P
    αγγιναρες με πατατες και αρακα (ασχετο αλλα τελειες γινονται ετσι)
    βασικα δε γραφω αλλο γιατι δε θα μπορω να σταματησω, οι πατατες μπαινουν απλα παντου! Χυλωνουν το φαγητο, ειναι εγγυηση! Να ξερεις οτι απορροφουν λαδι και αλατι.
    (αλλες 2-3 ιδεες που δεν τις εχω κανει, πατατοπιτα, πατατοκεφτεδες, πατατες μουσακα με μελιτζανες και φετα - ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΟ)

εγω δεν ημουν πολυ της πατατας πριν γινω χορτοφαγος, νομιζα οτι φαι ειναι μονο το κρεας, κι οτι αλλιως δε θα χορταινα. Τωρα οταν εχω πατατα στο τραπεζι ειναι το φαι μου.

Senior Member
    Θα δοκιμασω το νεροτηγανισμένο αυγο με την πρώτη ευκαιρία!!!

Senior Member
    να το κανεις αξιζει, οχι οτι θα παθεις κατι με μια κουταλια ελαιολαδο αλλα δεν ξερω αν θα σου φτασει για το τηγανισμα. Και μια κουταλια λαδι παραπανω τις εχει τις θερμιδες της!

Σημερα θα κανω τις φακες! Για να δουμε θα τις κανω? Η παλι θα μου γυαλισει κατι αλλο. Ειμαι ακομα κρυωμενη και βαριεμαι αλλα τι να γινει!

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast