Καλώς σας βρίσκω! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Άντε να ξανα-ξεκινήσω και εγώ!Μετά την ατυχία που είχα με την ζυγαριά,σταμάτησα και πήγα χάλια! Ελπίζω πια να έφτιαξε οριστικά, γιατί ότι έχασα σχεδόν το ξαναπήρα.

sweetOctober, έχεις απόλυτο δίκιο!

"..αν το ζηλο που εχεις να τραφεις μια μερα με λαχανικα μονο τον ριξεις στο να τρως καθε μερα σωστα, ειναι πολυ καλυτερο!" <-- συμφωνώ 1000% και είμαι στον δρόμο από σήμερα να βρω καλύτερες ισορροπίες!

lost in life, ας προσπαθήσουμε όλες μαζί και σίγουρα θα τα καταφέρουμε! Η μία θα παρακινεί την άλλη!

Senior Member
    Originally posted by lost in life
    Άντε να ξανα-ξεκινήσω και εγώ!Μετά την ατυχία που είχα με την ζυγαριά,σταμάτησα και πήγα χάλια! Ελπίζω πια να έφτιαξε οριστικά, γιατί ότι έχασα σχεδόν το ξαναπήρα.
    νομιζω ειναι να μας βρει κατι κι ερχεται. πχ στα σαραντα των δικων μου ημουν χαλια, ε μετα συνομωτησε ολο το συμπαν και τα εκανα @&*#^@#. Ακομα κομματια μαζευω. Δεν φταιει καμμια ζυγαρια, ημασταν καπως και βρηκαμε την ευκαιρια να ξεφυγουμε :sniff:

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Κορίτσια (ή και αγόρια, αν υπάρχουν!), έχω ξεκινήσει και σταματήσει δίαιτες άπειρες φορές στη ζωή μου.
    Αυτή τη φορά όμως είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω!
    Και αυτή η σιγουριά πηγάζει από τη θετική σκέψη που άρχισα να έχω εδώ και λίγο καιρό. Έμαθα τί είναι η θετική σκέψη και πόσο τεράστια δύναμη έχει σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
    Προσπαθώ να την έχω πάντα δίπλα μου.
    Αν είναι αυτή δίπλα μου, και είστε και εσείς δίπλα μου μέσα από αυτό το ενδιαφέρον φόρουμ, είμαι βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά με αυτήν μου την προσπάθεια!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλους μας!

Γεια σου φίλη με το ωραίο ψευδώνυμο!
    Σου εύχομαι και εγώ καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια! Να μην το βάλεις κάτω!
    Γιατί φέτος το καλοκαίρι πρέπει να φορέσουμε εκείνο το σορτς που πάντα θέλαμε..!:thumbup:

Originally posted by Sethunya

Γεια σου φίλη με το ωραίο ψευδώνυμο!
    Σου εύχομαι και εγώ καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια! Να μην το βάλεις κάτω!
    Γιατί φέτος το καλοκαίρι πρέπει να φορέσουμε εκείνο το σορτς που πάντα θέλαμε..!:thumbup:
    Καλησπέρα!
    Σ' ευχαριστώ πολύ!
    Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Δεν έχω κανένα σορτς (ποτέ δεν είχα), αλλά ας πούμε σαν στόχο ότι έχω ν' αποκτήσω κάποια στιγμή ένα! :thumbup:

Μαντζουράνα γεια σου! εγώ είμαι νέο μέλος! κάπου διάβασα οτι κάποιοι σε θεωρούν μεγάλη και δν σαφήνουν να κάνεις όλα αυτά που θες!εδώ διάβασα οτι είσαι πόσο 24?25? ε όχι κ μεγάλη! μην διστάζεις να ονειρεύεσαι.μόνο αυτό μας έμεινε δν θα νιώθουμε κ ενοχές για τα ονειρά μας!

καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου!

Originally posted by Μαντάμ σου σου
    Μαντζουράνα γεια σου! εγώ είμαι νέο μέλος! κάπου διάβασα οτι κάποιοι σε θεωρούν μεγάλη και δν σαφήνουν να κάνεις όλα αυτά που θες!εδώ διάβασα οτι είσαι πόσο 24?25? ε όχι κ μεγάλη! μην διστάζεις να ονειρεύεσαι.μόνο αυτό μας έμεινε δν θα νιώθουμε κ ενοχές για τα ονειρά μας!

καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου!
    Μαντάμ σου σου (τι ωραίο όνομα!), καλώς ήρθες!!

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες!
    Εγώ, και 90 χρονών να φτάσω, πάλι δεν θα θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο! :thumbup: Οι άλλοι μου τα λένε αυτά, αλλά θα τους γράψω κανονικά! :smug:

Page 2 of 2 FirstFirst 12