Results 31 to 45 of 75
Thread: Απελπισία!!!
-
03-12-2013, 21:34 #31
Αν επιτρεπεται ποσα κιλα εισαι και τι υψος εχεις??εγω δεν μπορω να το δεχτω ρε συ..Τοσες κοπελες που εχουν μια χαρα ποδια τι διαφορετικο κανουν?κληρονομικο παντως δεν ειναι σιγουρα γιατι κανεις στην οικογενεια μου δεν εχει τετοιο σωματοτυπο..Ολοι μου λενε οτι ειναι επειδη εκανα βολλευ παλια το οποιο εκοψα αποτομα λογω τραυματισμου..Αλλα δεν γινεται να μην μπορει να αλλαξει αυτο!!
- 04-12-2013, 01:41 #32
Μπορει με γυμναστική
04-12-2013, 11:11 #33
Με εντατικη γυμναστικη και πολυ υπομονη,να φανταστω!!
04-12-2013, 11:16 #34
Κοιτα, η γυμναστική για να αποδώσει, θελει συνδυασμό με καλή διατροφή. Δηλαδή πολύ πρωτεϊνη, λίγο υδατανθρακα, πολλά φρουτα και λαχανικά και πολυ πολυ πολυ νεράκι! Αν τα τηρήσεις αυτά τα αποτελέσματα θα ειναι εμφανή απο τους 2 πρώτους μήνες σίγουρα
Θελει καιρο για το τέλειο αποτέλεσμα σιγουρα αλλά θα βλέπεις βελτιώσεις!!!
04-12-2013, 11:28 #35
Σωστη διατροφη γενικα κανω..Το μονο προβλημα ειναι το μεσημεριανο μου που ειναι λιγο μονοτονο γενικα..Το θεμα ειναι(και δεν ξερω αν κανω καλα) οτι εγω λαμβανω περισσοτερες θερμιδες στο πρωινο..Ετσι ειναι ο οργανισμος μου..Αμα φαω ενα αρκετα ικανοποιητικο πρωινο μετα ειμαι ενταξει..Δηλαδη για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο γευμα της ημερας...Βραδυ δεν τρωω ποτε πολυ(κανα γιαουρτι δηλαδη)και ουτε τσιμπολογαω..Θα γραφτω γυμναστηριο απο αυριο γιατι με την γυμναστικη στο σπιτι δεν βαζω σωστο προγραμμα..Την μια εβδομαδα μπορει να γυμναζομαι συνεχεια και την αλλη καθολου..Παλι καλα περπαταω γενικα αρκετα...Ευχαριστω πολυ παντως ολους σας για το ενδιαφερον..Ηδη νιωθω καλυτερα και υστεριαζω οπως παντα..Με τον καιρο πιστευω θα χαλαρωσω παραπανω...
04-12-2013, 12:43 #36
Κοιτα αν υποθεσουμε πως για το υψος σου θες περιπου 2000 θερμίδες την μέρα (και λίγες σου λέω, γιατί τόσες ήθελα εγώ στα κανονικα μου κι είμαι στο 1,78 πιο κοντή απο εσένα δηλαδη), θα πρέπει να ειναι κατανεμημένες κάπως έτσι λογικα: Πρωινο: 500, Δεκατιανο:250, μεσημεριανο: 600, απογευματινο: 250, βραδυνο: 400
Στο περιπου στα λέω τώρα απο οτι μου έλεγε εμενα η διαιτολόγος μου πως θα κανω στην διατήρηση! Σιγουρα δεν είμαι ειδικος :P
04-12-2013, 12:54 #37
Ααα και συ ψηλη μας βγηκες :P Εγω εχω θεμα με το βραδυνο..Και δεν το κανω λογω διατροφης αλλα με πειραζει πολυ δεν ξερω...Με φουσκωνει αμα φαω βαρια και δεν μπορω να κλεισω ματι :P Μονο το γιαουρτι δεν με πειραζει!! Εγω λαμβανω γυρω στις 1.300-1.400 την ημερα πλεον..Με 500 για πρωινο συνηθως(μπορει και παραπανω αλλα θα μειωσω απο τα υπολοιπα),500 για μεσημεριανο,200 το βραδυ(και πολυ λεω) και απο 100 τα δυο σνακ μεσα στην ημερα!!!Και συνηθως το σαββατοκυριακο μπορει να δωσω καποιο μπονους 200 θερμιδων στον εαυτο μου και να φαω κατι που λαχταραω πολυ αλλα θα το καταναλωσω αντι για το πρωινο που τρωω συνηθως π.χ ενα κρουασαν σοκολατα,νουτελλα ή ακομα και κρεπα..Και την υπολοιπη μερα τρωω κανονικα...Δεν ξερω αν κανω καλα με τον τροπο που τις μοιραζω αλλα μου ταιριαζει πολυ στον οργανισμο μου..Και νιωθω οτι ετσι υποκυπτω λιγοτερες φορες εως και καθολου σε υπερφαγικα επεισοδια!!
04-12-2013, 14:22 #38
Δεν υπαρχει καλό και κακό, υπάρχει μονο τι αποδιδει καλυτερα σε καθε οργανισμο
Κατ'εμε ομως πρεπει αν αυξησεις θερμιδες. Θα παθεις καμια αβιταμινωση καλο μου και θα τρέχεις.....στο λεω εκ πειρας :P Οταν ημουν γυρω στα 65-70 κιλα που ετρωγα κι εγω ετσι κι ημουνα σε κινηση ολη μερα κατεληξα να εχω ελλειψη σιδηρου, ασβεστίου και πρωτεϊνων. Αποτελεσμα να με πιανουν κατι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κραμπες να μην μπορω να κουνηθω και να πεφτω κάτω κάθε 10 λεπτά απο ζαλάδες :P Η μαλακία βεβαια ειναι πως και κιλα που πηρα, παραπήρα βασικά, η ελλειψη σιδηρου δεν καλυφθηκε ποτέ
Γι αυτο λοιπον προσοχη στην ποιότητα κι όχι τόσο στην ποσότητα!
Να παιρνεις τουλάχιστον ολα τα θρεπτικα συστατικα!!!
04-12-2013, 21:34 #39
Eleni21 1.65 και 53 κιλα ειμαι και πιο αδυνατη που ημουν μπουτια παντα ειχα, γυμναστηκη που κανα δεν εφυγαν, ειναι και ο σωματοτυπος, δεν ξερω τι αλλο να πω
05-12-2013, 10:28 #40
Aiglh αρχισε να τρεχεις στο διαδρομο, και κανε ασκησεις ενδυναμωσης για ποδια. Θα παθεις πλακα με το αποτελεσμα. Θα φυγει οσο λιπος υπαρχει εκει, αρκει να τρως ομορφα χωρις πολλα λιπη. Τα γνωστα.
05-12-2013, 10:35 #41
Scarlet ευχαριστω πολυ...Θα προσπαθησω να αυξησω τις θερμιδες σταδιακα και θα κανω και πιο εντατικη γυμναστικη..Η βλακεια ειναι(ξεχασα να το πω) οτι βαρη στα ποδια δεν μπορω να κανω..Εχω κυστες και χονδροπαθεια απο το βολευ και απο το αποτομο υψος και τα βαρη δεν μου επιτρεπονται...Αμα κανω πρεπει να ειναι με ελαχιστα κιλα το οποιο εμενα δεν μου κανει καποια διαφορα..Ειναι σαν να μην κανω :P Οταν αρχισω γυμναστηριο θα το συζητησω με τον γυμναστη..Καποια εναλλακτικη θα μου βρει που θα εχει το ιδιο αποτελεσμα!!!
Aiglh δεν θελω τετοιααααα...θα το παλεψουμε μαζι και να δεις που ολα μια χαρα θα πανε και θα νικησουμε το τοπικο παχος
05-12-2013, 13:28 #42
να προσεχεις και να πας χαρτι γιατρου, βασικα ο γιατρος θα σου πει τι μπορεις να κανεις και τι οχι, ο γυμναστης ναι θα σου βρει σιγουρα εναλλακτικη! Μην ανησυχεις, καλη δυναμη!
05-12-2013, 14:06 #43
εγω κοριτσι ασε αυτο το θεμα ειμαι απαισιοδοξη, εγω δεχτει πλεον οτι ο σωματοτυπος μου ειναι αχλαδι, εχω ανοικτη λεκανη και γενικα με τις διαιτες που εκανα φουσκωνα ξεφουσκωνα ( το χω κανει και 3-4 φορες ) εχω φουλ κυτταριτιδα χαλαρωση και λιπος σε αυτα τα σημεια που δεν φευγει :P:P
05-12-2013, 14:41 #44
Originally posted by aiglh!
εγω κοριτσι ασε αυτο το θεμα ειμαι απαισιοδοξη, εγω δεχτει πλεον οτι ο σωματοτυπος μου ειναι αχλαδι, εχω ανοικτη λεκανη και γενικα με τις διαιτες που εκανα φουσκωνα ξεφουσκωνα ( το χω κανει και 3-4 φορες ) εχω φουλ κυτταριτιδα χαλαρωση και λιπος σε αυτα τα σημεια που δεν φευγει :P:P
05-12-2013, 15:12 #45
Ευχαριστω SweetOctober
Αίγλη πόσο σε καταλαβαίνω...Ακριβως το ιδιο σωματοτυπο εχω και γω εκτος ομως απο λεκανη..Πολυ λιπος στα ποδια,χαλαρωση στο φουλ και κυταριτιδα..Εγω σαν να μην φτανουν ολα αυτα,βεβαια,εχω και χοντρες γαμπες -.- Που δεν το χω σε χειροτερο!!Και απο γυμναστικη ειμαι περιορισμενη γενικα λογω του τραυματισμου μου..Αρα περπατημα,ελλειπτικο και αποτελεσματα σε κανα 2 χρονια και αν :P
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία