Results 46 to 60 of 75
Thread: Απελπισία!!!
-
05-12-2013, 15:18 #46
και εγω εχω χοντρες γαμπες και με χαλαρωση
sarah1989 πωε ειναι να χεις λεπτα ποδια ???:duh: πολυ τ θελω...
- 05-12-2013, 15:37 #47
Ρε αιγλη μηπως ειμαστε διδυμες αδερφες? :P
Οντως σαρα πως ειναι? :O
05-12-2013, 16:04 #48
τωρα να σας πω να ζηλεψετε (μονο αυτο ισως εχω να μου ζηλεψετε σε αυτα τα κιλα), γαμπες μια ζωη αδυνατες! Κι γω δεν εχω χειροτερη, παχυα πανω αδυνατη κατω. Ολο το παχος στον κορμο, νομιζεις οτι θα σκασεις απο το φουσκωμενο στηθος
05-12-2013, 16:44 #49
Μην ακουσεις συμβουλες γυμναστη παρα μόνο γιατρου για το προβλημα που έχεις!!
05-12-2013, 20:15 #50
ειναι δυσκολο να βρεις ρουχα που να σε κολακευουν. τα πανω πρεπει να ναι ριχτα...
κατα γενικη ομολογια εχω οχι μονο λεπτο, αλλα και μακρυ και ευθυ ποδι (ποδαρες οπως μου εχουν πει κατα καιρους), αλλα ουτε στενες φουστες μπορω να φοραω για να τα αναδειξω (αφου μαρκαρουν στην κοιλια) και τα φορεματα που περνω ειναι αερατα και συνηθως μου ειναι μεγαλα στο στηθος για να μην τσιτωνουν στο στομαχι-κοιλια
05-12-2013, 20:42 #51
Ρε Σαρα γιατι μας το κανεις αυτο???? :P Ξεκολα καλο μου και μην εχεις τετοια θεματα..Αγαπησε το σωμα σου οπως εχει και αμα το θες τοσο πολυ προσπαθησε να το βελτιωσεις...Αυτο πρεπει να κανουμε ολες μας στην τελικη..Και γω κλεγομαι συνεχεια για τα ποδια μου και νιωθω απιστευτα κομπλεξ αλλα στην τελικη μονο με επιμονη και υπομονη θα αλλαξει αυτο..Μπορει να μην αποκτησω τα τελεια ποδια αλλα τουλαχιστον να τα βελτιωσω..Θα παρει χρονο αλλα δεν γινεται μια ζωη να με κομπλαρει και να μου χαλαει την διαθεση αυτο το πραγμα...
05-12-2013, 21:31 #52
That's the spirit girls
05-12-2013, 21:44 #53
Άμα η τριάδα Αίγλη, Σάρα και Ελένη έχετε τα μπούτια, πόδια, γάμπες, κοιλιές, μπράτσα και δε ξέρω γω τι άλλο περιγράφετε όσο χάλια νομίζετε εγώ θα κάτσω να μου περάσετε χαλκά στη μύτη.
Κάντε ένα τεστ, στείλτε φωτό η μία στην άλλη και κρίνετε χωρίς λογοκρισία. Στοίχημα πως μόνο καλά λόγια θα γραφούν. Και θα είναι αντικειμενικά, όχι από τακτ. Δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικές με τον εαυτό σας...
05-12-2013, 22:13 #54
θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου, εγω κρινω τον εαυτο μου πολυ αυστηρα :sniff:
06-12-2013, 03:52 #55
Φιλιππε μπορει να εχεις και δικιο :P
Αιγλη απο την μια ειναι πολυ καλο να κρινεις τον εαυτο σου αυστηρα αμα βεβαια το κανεις με σκοπο να βελτιωθεις..Οταν απλα τον κρινεις χωρις να κανεις τιποτα ειναι το χειροτερο..Εγω ξερω τα ελλατωματα μου τα οποια μου χαλανε απιστευτα την ψυχολογια μου αλλα αμα δεν κανω κατι δραστικο(χωρις να τα παρατησω) δουλεια δεν γινεται!!Εγω λεω να ξεκινησουμε μαζι γυμναστικη!!Να στηριζουμε η μια την αλλη :P
06-12-2013, 11:50 #56
θελω πολυ να ξεκινησω γυμναστικη! αλλα λογω σχολης θα ξεκινησω το μαρτη οποτε μεχρι τοτε θα κλαιγομαι μονο :P :P :P :P χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
να φανταστω δεν γινεται να χαθουν τα μπουτακια μονο με σωστη διατροφη :P
06-12-2013, 12:19 #57
Ααααχ μακαρι να γινοταν!!Εγω ειχα ελπιδες να τα καταφερω με σωστη διατροφη και περπατημα μονο αλλα μαλλον δεν παιζει :P Εγω θα ξεκινησω μετα τα Χριστουγεννα οπωσδηποτε γιατι τωρα που θα παω σπιτι για τις γιορτες θα φυγω σιγουρα +5 κιλα!!Πολλες λιχουδιες ρε παιδι μου αυτα τα Χριστουγεννα!!!
06-12-2013, 18:03 #58
ναι οντως και εγω τ χριστουγεννα τρωω πολυ, παω στους δικους μου που εχουν και ολα τα καλουδια, τους δινω και καταλαβαινει δυστυχως!
μελομακαρονα, κουραμπιεδες και οτι αλλο.....
και αμα δεν φαω μετα το εχω ολη την ωρα στο μυαλο μου, αφου μερικες φορες δεν μπορω να κοιμηθω γτ μπορει να σκεπτομαι το μελομακαρονο στη κουζινα και φυσικα εχουμε δυο καταληξεις ή δνε το τρωω και εχω νευρα συνεχεια ή τρωω 15 η και την καλυτερη που πρεπει να εφαρμοζω οταν το θελω να το τρωω για να σταματαω εκει και να μην αρχιζουν οι εμμονες :P:P:P:P
06-12-2013, 19:08 #59
Α εγω δεν εχει τετοια..Με εχει παρει ηδη η μαμα τηλεφωνο και μου εχει φτιαξει μενου ολοκληρο!!Αλλα να σου πω δεν θα αντισταθω..Κανω κρατη τοσο καιρο,δεν μπορω αλλο.Εδωσα περιθωριο στον εαυτο μου να βαλω εως και 5 κιλα τα Χριστουγεννα και δεν θα σκασω κιολας...Ειπα στον εαυτο μου οτι θα παω,θα φαω οτι θελω και οσο θελω και δεν θα νιωσω τυψεις..Απλα θα φροντισω να τρωω αργα και οχι πολυ ατσαλες ωρες και να περπαταω..Αλλα θα του δωσω να καταλαβει :P Ουτως ή αλλως μετα θα αρχισω γυμναστηριο,θα πιασω μαλλον και δουλεια..Οποτε θα χαθουν τι στο καλο :P
06-12-2013, 21:38 #60
Χριστουγεννα ερχονται, αυτο δε σημαινει οτι τρωμε διχως αυριο. Παν μετρον αριστον! Αφου προτιθεται η καλη σου μανουλα να κανει μενυο για σενα μπορεις να επιλεγεις ελαφρυα πραγματα η να φροντισεις να τρως σωστες ποσοτητες. Κι γω πλακωνομουν τις γιορτες και μου εμεινε συνηθειο πχ μετα το ξενυχτι να ξεπατωνομαι στο φαγητο 6 το πρωι. Τωρα ειμαι και παχυα, και δε ξενυχταω (απο γλεντι) και δε τρωω 6 το πρωι αλλιως θεωρειται βουλιμικο (αφου ξυπνησ ακι εφαγα :P )
Ποσο εισαι? Αν εισαι μικρουλα, αφηνω την πλακα στην ακρη και σου δηλωνω ξεκαθαρα οτι ολες (αυτες που ξερω εγω) αυτο καναμε. Αλλα σε συμβουλευω (σαν - μαλλον- μεγαλυτερη) να μη το κανεις, η να το κανεις αλλιως. Δηλ ναι να φας απο ολα αλλα με μετρο κι οχι καθε μερα. Μπορεις να ζητησεις να μην εμφανιζονται τα καλουδια και να τα εχει σε ντουλαπια (εμενα ποτε δε το εκανε αυτο κι ολο κατι ετρωγα μονιμα, αλλα αμα εισαι αδυνατη λες δε βαριεται...)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....