Results 16 to 30 of 75
Thread: Απελπισία!!!
-
02-12-2013, 22:27 #16
Ευκόλο να το λες αλλα θα με φάνε οι τύψεις =/ θα το προσπαθήσω γιατι συνηθώς μετα απο υπερφαγηκα έκανα 3ημερη αποτοξίνωση αλλά απ ότι διάβασα δεν είναι και ότι καλύτερο!!Χίλια ευχαριστω για το ενδιαφέρον
- 03-12-2013, 11:52 #17
ασε τα υπερφαγηκα και τρωγς κανονικα ασε τις τυψεις!!! ειναι φαυλος κυκλος! το χω κανιε και το χω γευτει απειρες φορες!
και εγω προχτες εκανα υπερφαγηκο και χτες ημουν χαλια αλλα εφαγα κανονικα γι ανα μπορεσω ανα επανελθω παλι
να φανταστεςι με υπερβολικο στομαχοπονο εφαγα σπανακοπιτα πρωι πρωι και φυσικα πεθανα αλλα τουλαχιστον ξαναμπηκα στο προγραμμα μου..
03-12-2013, 14:02 #18
Αυτο θα προσπαθησω να κανω...Αν και μετα απο 2 μερες υπερφαγικων η ζυγαρια με έδειξε 4 κιλα πανω :| το ξερω οτι λογικα ειναι απο την κατακρατηση αλλα εκνευριζομαι :/ Πρεπει καποια στιγμη να σταματησω με αυτη την εμμονη!!!
03-12-2013, 14:43 #19
Θα πάρει καιρό, αλλα με συνεχή προσπάθεια θα τα καταφέρεις
03-12-2013, 14:46 #20
geia sou eleni!pisteuw oti mia kali arxi einai na mi zugizesai kathe mera..pathainoume emmoni me ti zugaria..egw zugizomoun kathe mera kai 6 kai 7 fores..pleon exw bgalei ti mpataria..mia sto toso na pigaineis se ena farmakeio..se boithaei polu gt meta apo uperfagiko i akoma kai mia kathimerini mera pou apo mia apli katakratisi se deixnei parapanw arxizeis na agxwnesai kai s pernaei apo to mualo na kaneis uperboles!egw toulaxiston etsi skeftomoun...
03-12-2013, 14:47 #21
συγγνωμη για τα greeklish!ξεχαστηκα!!
03-12-2013, 16:06 #22
Εχεις δικιο δεσποινα και γω τα ιδια περναω...Δυο μερες τωρα εφαγα πολυ παραπανω και σημερα το πρωι ξυπνησα με το αγχος να ζυγιστω...5 κιλα πανω με εδειξε και φρικαρα,αληθεια!!Και τωρα δεν μπορω να φαω τιποτα ουτε να συνεχισω κανονικα γιατι φοβαμαι!!Δεν ξερω τι να κανω,πια :/
03-12-2013, 16:09 #23
πέντε κιλα σε δυο μερεσ??αντε μεχρι 3 να το καταλαβω!μηπως εχει χαλασει η ζυγαρια σου??
03-12-2013, 18:16 #24
Οχι γιατι ζυγιζεται και το αγορι μου και αυτον τον βγαζει οπως παντα....Δεν ξερω τι παιζει παντως εχω τρελαθει..δεν γινεται αυτο :/
03-12-2013, 18:21 #25
5 κιλά σε τόσες λίγες μέρες αποκλείεται, όσο κι αν έφαγες!
Κατακρατήσεις είναι.
Συνέχισε με νορμάλ διατροφή και σε λίγες μέρες θα έχουν πάλι χαθεί, μην πανικοβάλεσαι!
03-12-2013, 19:11 #26
αυτο σκεφτομαι και γω...Ειχα υπερφαγικα 2 μερες αλλα οχι και ετσι..Απλα φαινομαι πρισμενη γενικα =/ Ειχα καιρο να φαω και ζαχαρη και αλατι και εφαγα και πολυ ψωμι ασπρο..Λογικο ειναι!!
03-12-2013, 19:26 #27
Αυτο ειναι το κακο με μενα..Στο θεμα το κιλων πανικοβαλομαι πολυ ευκολα και αυτο συμβαινει τους τελευταιους 5 μηνες...Τα κιλα που εχασα(περιπου 15) περυσι τα εχασα χωρις να μετραω θερμιδες..Ετρωγα οτι ήθελα απλα το μονο που αλλαξα ηταν οι ποσοτητες...Αλλα δεν στερηθηκα..Και γυμναστικη καθολου..Και τα εχασα σχετικα γρηγορα..Το μυστικο πιστευω ηταν οτι δεν το σκεφτομουν καθολου...Ηθελα να αδυνατισω αλλα δεν τρελενομουν..Ειχα πει στον εαυτο μου οτι απλα θα τρωω λιγοτερο και οτι δεν θα τρωω πριν πεσω για υπνο..Ετρωγα και γλυκα(και πολλα κιολας) και εβγαινα και συχνα για φαγητο και ετρωγα και τηγανιτα και τα παντα..Αλλα δεν αγχονωμουν,ουτε παθαινα υπερφαγικα επεισοδια...Σιγουρα γι αυτο τα εχασα ετσι..Η ψυχολογια τελικα παιζει τον μεγαλυτερο ρολο σε αυτην την προσπαθεια...Οσο ημουν χαλαρη εχανα και το απολαμβανα..Απολαμβανα την διατροφη και δεν μου φαινοταν βασανιστηριο..Μεχρι πριν 5 μηνες δεν ηξερα καν ποσες θερμιδες ετρωγα την ημερα ή ποσες είχαν αυτα που ετρωγα..Δεν κοιταζα ποτε ταμπελες..Τωρα παω σουπερμαρκετ και κοιτάω ποσες θερμιδες εχουν τα παντα πριν τα αγορασω...Δεν ξερω πως εφτασα σε αυτο το σημειο...Πλεον που μετραω τα παντα και κανω και γυμναστικη δυσκολευομαι να χασω 4 κιλα και δεν απολαμβανω τις καθημερινες μου στιγμες και εξοδους γιατι μετραω μπουκιες..Θελω να ξεφυγω ομως απο αυτη την κατασταση..Θελω να εχω ενα υγιες σωμα αλλα θελω να κανω και την ζωη καποιας της ηλικιας..Να φαω μια κρεπα και να μην θελω να πεθανω απο τυψεις..Να βγω για φαγητο και να μην σκεφτομαι ποσες θερμιδες εχει καθε μπουκια και να προσεχω να μην ξεπερασω το οριο...Εχω χασει τον ελεγχο του εαυτου μου πλεον και δεν μπορω...Θελω να ξεφυγω απο αυτο το πραγμα
(Σορρυ για το κατεβατο αλλα νιωθω οτι θα με καταλαβετε)
03-12-2013, 20:27 #28
γιατι το επαθες αυτο? δε χανεις γιατι μαλλον εισαι ηδη στα σωστα σου κιλα ετσι δεν ειναι?
σταματα να μετρας θερμιδες ασε λιγο το γυμναστηριο και φαε φυσιολογικα, κανε διατροφη διατηρησης και φαε απο ολα!
τη διατροφη που εκανες στην ειχε δωσει ο διαιτολογος η μονη σου?
03-12-2013, 20:50 #29
Σε διατροφολογο δεν εχω παει...Όταν πηρα αποφαση να χασω τα καποια κιλα παραπανω απλα εκοψα τις εφωφρενικες μεριδες και εβαλα στην διατροφη μου φρουτα και λαχανικα(τρωγοντας ομως απ'ολα..και γλυκα σε σχεδον καθημερινη βαση..)..Τους τελευταιους 5 μηνες εχω γίνει ψυχωτικη με αυτο και βλεπω τα αντιθετα αποτελεσματα..Γι'αυτο επιμενω μαλλον πως το μεγαλυτερο κλειδι στο αδυνατισμα ειναι η ψυχολογια...Παρ'ολο που με αγχωνει η ζυγαρια δεν με νοιαζει να την δω να κατεβαινει(οταν ειμαι στα 64 κιλα) οσο το να δω αλλαγες στο σωμα μου το οποιο ειναι δυσαναλογο και με τρελαινει..Εχω επιπεδη κιλια και πολυ μικρη μεση και ολο το λιπος μαζευεται στα μπουτια μου και στις γαμπες και ειναι φουλ αντιαισθητικο..Σκεψου οτι σε τζιν μπορει να φοραω 38 και σε σορτσακι 34 :S Σκοπος μου ειναι να σφιξω στα ποδια οπωσδηποτε γιατι έχω χαλαρωση και κατω απο τους γλουτους εχω κατι σαν σωσιβιακι με κυταριτιδα το οποιο δεν φευγει με τιποτα...Αυτο ειναι που με ενοχλει πολυ και οχι τοσο τα κιλα..Οπως επισης και οι μεγαλες γαμπες που εχω...Γενικα κατι πρεπει να κανω με το κατω μερος του σωματος μου γιατι αυτο με ριχνει ψυχολογικα και οδηγουμε σε ολη αυτη την τρελα...
03-12-2013, 21:19 #30
και εγω μια απο τα ιδια, μπουτια εχω και γαμπες και γυμναστηριο που πηγαινα δεν εφυγαν, οποτε μαλλον πρεπει να τα δεχτουμε..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....