Η τελευταία (ας ελπίσουμε) προσπάθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Η τελευταία (ας ελπίσουμε) προσπάθεια

Καλημερούδια σας !

Μετά από αρκετό καιρό και πολλά γεγονότα (καλά και άσχημα) επανέρχομαι και ξεκινάω την τελευταία (ελπίζω) προσπάθεια να χάσω αυτά τα ρημάδια τα παραπανίσια κιλά μου.
    Αναγεννησιακό βρε παιδί μου το 2013 για μένα σε πολλά επίπεδα αλλά θεωρώ ότι τους τελευταίους 6-7 μήνες βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση, οπότε γι αυτό πήρα και την απόφαση να ξεκινήσω αυτήν την προσπάθεια. Ανθρώπους να με στηρίζουν σ αυτό έχω δόξα τω θεό οπότε ξεκινάμε δυναμικά!

Βοήθεια από εσάς εδώ το ξέρω ότι θα έχω και σας είμαι ευγνώμων γι αυτό εκ των προτέρων.

Καλη αρχή και καλή δύναμη σε όλους μας για να πετύχουμε τον στόχο! :starhit:

Καλή επιτυχία! :thumbup:

Ο ένας μας θα στηρίζει τον άλλον! Θα τα καταφέρουμε όλοι!

Senior Member
    Καλη επιτυχία εύχομαι κι εγώ

Senior Member
    Καλωσηρθες ξανα! Πριν ποσα κιλα ησουν? Εμπαινες εδω? Εχεις καποιο ιστορικο με τα κιλα σου που θα ηθελες να μοιραστεις? Καλη αρχη ειτε εισαι νεα ειτε παλια!

Senior Member
    ναι μοιρασου κατι μαζι μας και ολες μαζι θα προσπαθουμε στον αγώνα!! εγω βεβαια ειμαι σε διατηρηση, αλλα θα σε εμψυχώνω οσο μπορω!!!καποτε υπηρξα και εγω στη θεση σου :saint2:

Junior Member
    Καλημέρα !!
    Sweetoctober πάντα, από παιδάκι δηλαδή, ήμουν στρουμπουλό αλλά τα τελευταία 3 χρόνια το κακό είχε παραγίνει . Είχα φτάσει τα 127 κιλά και δεν συνειδητοποιούσα το πρόβλημα. Ναι έμπαινα εδώ παλιότερα αλλά το μυαλουδάκι μου αρνείται να θυμηθεί τον κωδικό. Τι να σου κάνει κι αυτό χειμώνα καλοκαίρι ; ένα είναι και ρετάρει που και που. Αλλά δεν πειράζει tabula rasa , κενό χαρτί και πάμε από την αρχή . Άλλωστε τον τελευταίο καιρό αυτή είναι φράση που μου ταιριάζει απόλυτα και σε όλα σχεδόν τα επίπεδα!
    Στις αρχές του 2013 συνειδητοποίησα ότι δεν πάει άλλο και ξεκίνησα την προσπάθεια αλλαγής της Σοφίας (αυτοσυστήθηκα κιόλας). Έκανα μέχρι τον Σεπτέμβρη την δίαιτα του Dukan και κατόρθωσα να φτάσω τα 109 κιλά. Εδώ και μια εβδομάδα έχω ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο της προσπάθειάς μου με διαιτολόγο και με στόχο να ακουμπήσω τα 70 κιλά μέχρι τον επόμενο χρόνο τέτοια εποχή.

Στο αρχικό μου ποστ μίλησα για αναγεννησιακό 2013 και όντως έτσι ήταν. Χώρισα μετά από σχέση 7 χρόνων (εγώ αποχώρησα ) εκ των οποίων τα 3 συμπεριελάμβαναν συγκατοίκηση, νοίκιασα για πρώτη φορά δικό μου σπίτι, ανακάλυψα ξανά τον χαμένο εαυτό μου και σιγά σιγά γίνομαι αυτό που θέλω να είμαι.

Καλημέρα.Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.Εγώ πάλι είμαι σε άσχημη φάση της ζωής μου.Τα έχω τελείως χαμένα.Έχω χάσει τον εαυτό μου και δεν ξέρω καν πως να ψαχτώ.Ξυπνάω το πρωί και είμαι σαν χαμένη,αναρωτιέμαι,και τώρα τι κάνω;Δεν μπορώ να χειριστώ ούτε τα απλά πράγματα.Θέλω να κάνω τόσα πράγματα και στο τέλος της ημέρας ,δεν έχω κάνει τίποτα.Πρέπει να συνέλθω,γιατί δεν με βλέπω καλά,αλλά δεν ξέρω πως.