Results 16 to 21 of 21
Thread: φοβάμαι
-
11-12-2013, 19:09 #16
Originally posted by lost in life
Αλλιώς,θα περάσει έτσι η ζωή μου και θα είμαι μια ζωή δυστυχισμένη.
- 11-12-2013, 21:34 #17
sparrow, υπομονη και επιμονη. Δεν ειμαι η πλεον καταλληλη να σου δωσω συμβουλες, αφου κι εγω η ιδια μια τις ακουω και μια τις ξεχναω. Απλα για την ιστορια θα σου πω οτι κι εγω ξεκινησα απο τα ιδια με σενα κιλα (για 2η φορα στη ζωη μου εφτασα τοσα) το Φλεβαρη του 12. Τωρα ειναι Δεκεμβρης του 13, ειμαι στα 64 κι παλευω να πεσω στα 58 (η εστω στα 60). Ακομη απογοητευομαι, ακομη κλαιω, ακομη ανεβοκατεβαινω στα κιλα, ακομη μελαγχολω και καταθλιβομαι, ακομη καταριεμαι τη μοιρα μου. Αλλα αισιως απο τον Αυγουστο του 12 δεν εχω παει πανω απο 67 κιλα.
Απλα θελω να σου πω οτι ναι ειναι δυσκολα, ισως πραγματι ο μεταβολισμος σου ειναι δυσκολο να σε βοηθησει (αλλα σιγουρα καποιος ειδικος θα σε βοηθησει) αλλα εστω και δυσκολα και εστω και οχι στο βαθμο που τα θες και εστω και με πισωγυρισματα (η καλυτερα σκαμπανεβασματα) ολα ειναι εφικτα...
12-12-2013, 18:19 #18
Γλυκό μου κορίτσι... Δεν θέλω να μαραζώνεις και ούτε να φοβάσαι..... Ο μεγαλύτερος φόβος μας είναι η σκέψη αυτού που μας φοβίζει και όχι αυτό καθ'αυτό. Σταμάτα να το σκέφτεσε! Πάρε μια βαθιά ανάσα και χαμογέλασε! Για εσένα ξεκινάει μια νέα ζωή! Μια υγιής (κατα κύριον λόγο) ζωή που θα σου δώσει αυτοπεποίθεση και νέες εμπειρίες. Θα γνωρίσεις τον εαυτό σου ξανά από την αρχή! ακούγεται χαζό αλλά είναι διασκεδαστικό να χάνεις κιλά, να βλέπεις το κορμί σου να αλλάζει, να μπαίνεις σε ρούχα που δεν φανταζόσουν ποτέ, να σκέφτεσε τι να μαγειρέψεις και να κάνεις δικές σου υγιεινές συνταγές, να πηγαίνεις γυμναστήριο και να γνωρίζεις και άλλα κορίτσια (εεε και όχι μόνοοοο!) που να έχουν το ίδιο στόχο με σένα! Είναι ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου να εξελίσσεται! Δεν θα στερηθείς τίποτα κοριτσάρα μου! Το αντίθετο! Τώρα στερήσε! Τώρα στερήσε μια υγιής ζωή, αυτοπεποίθεση, στενά φορέματα και ένα χαμόγελο! Μην μου απελπίζεσε! Θα μάθεις να ζείς ξανα από την αρχή.. Και γω αγαπώ το φαγητό αλλά θα δείς που η τυροπιτα τελικά δεν ήταν πιο γευστική από την σπιτική πίττα με τυρί που θα φτιάξεις εσύ μόνη σου με τα χεράκια σου. Και δεν θα στερηθείς την σοκολατίτσα σου και σίγουρα όχι το σουβλάκι σου! Θα αφήσεις το φαγητό να σου κατευθύνει τη ζωή;! Εσύ ελεγχεις τί θα φας και τί όχι! Μην καταναλώνεσε! Ε και σιγά.. Τι είναι να στερηθείς μια φορά σοκολάτα; όταν πας για ύπνο θα σκέφτεσε ότι κατάφερες να αντισταθείς και ήδη θα νιώθεις πως αλλάζεις! Αλλάζεις για καλύτερο! Καλή αρχή καλή μου! Μην φοβάσαι! Σταματα να το σκέφτεσε και όλα θα παν καλά! η ζωή είναι τόσο γλυκιά για να αγχώνεσε! Αν θα βάλεις ένα στόχο να τον βαλεις γιατι πραγματικά τον θες! Θες να είσαι υγιής; αν ναι ΜΠΟΡΕΙΣ γιατί ΕΣΥ εχεις την δυναμη. Φιλιά πολλά καλή αρχή !!
13-12-2013, 22:32 #19
παιδιά ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!Σήμερα ήταν το 1ο ζύγισμα από την έναρξη.Τα κατάφερα,έχασα όσα ακριβώς είπε ο γιατρός και είναι μόνο λίπος!Πήρα λίγο κουράγιο!ελπίζω να τα καταφέρω..
13-12-2013, 23:35 #20
Σπαροου εχασες σε μια εβδομαδα 4 κιλα???Μα αυτο ειναι υπεροχο, αλλα σιγουρα δεν ειναι λιπος, ειδικα την πρωτη βδομαδα και ειδικα τα 4 κιλα! Αντε να ειναι το μισο λιπος, το πολυ πολυ το 1% του βαρους σου.
14-12-2013, 15:27 #21
όχι δεν είναι σε μια εβδομάδα!Είναι κάτι παραπάνω από 2 εβδομάδες!!!
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή