Το βαρέθηκα..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Το βαρέθηκα..

Εκεί που όλα πάνε καλά και έχω θέληση τσούπ...
    άμα χαλάσω για λίγο την διατροφή μου τρώω αρκετά μετά
    .
    και μετά νιώθω χοντρή και ζώ με το άνχος..βαρέθηκα να θέλω να ξαναγίνω όσο ήμουν το καλοκαίρι τοοοσο πολυ,δηλαδη βλεπω τα σορτσακια μου και λεω αχ θελω να ξαναμπω,και ομως κατι θα γινει και θα ξυπνησει κατι μεσα μου και θα μ πει φαε σοκολατα,φαε πιτογυρα και τετοια.
    βαρεθηκα να μην τρωω σαν ανθρωπος κ εγω,βαρεθηκα να σκεφτομαι το φαγητο,βαρεθηκα να το χρησιμοποιω ως υποκαταστατο.
    ξερω πως με καλη θεληση θα τα καταφερω ..απλα νιωθω πως παντα θα με κουραζει αυτη η σχεση με το φαγητο.

Δεν θα είναι πάντα έτσι!
    Μην απογοητεύεσαι!

Πρέπει να δουλέψουμε με το μέσα μας, να χτυπήσουμε την αιτία για την οποία τρώμε, να φτιάξουμε την ψυχολογία μας.

Και αν γίνει αυτό, και στη Χασιά να πάμε με τα γουρουνόπουλα, τα παιδάκια, τα μπριζολίδια και την τσίκνα να διαχέεται σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων... δεν θα μας κάνει αίσθηση!!! :smilegrin:

Junior Member
    Κατερινιώ μου να θυμασαι τρια πραγματα :
    (Α) ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ: τοσα κορίτσια εκεί έξω αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με σένα. Μερικές τα κατάφεραν άλλες όχι. Εσύ πού θες να συγκαταλέγεσε;
    (Β) ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ: Κατερίνα μου εσύ εισαι ο ΑΦΕΝΤΗΣ του σώματος και του μυαλού σου. Θα αφήσεις κάτι τρίτο να σε αποδυναμώσει; Μάθε να λές όχι και αν καμιά φορα κατρακυλήσεις δεν πειράζει! Είναι για να σε κινητοποιήσει περισσότερο και να γίνεις πιο πεισματάρα! Κανείς δεν είναι τέλειος!
    (Γ) ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ- ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ: θα το δεις- θα τα καταφερεις!

Σου ευχομαι δύναμη!

Junior Member
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ!
    ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΩ,ΤΕΕΕΕΛΟΣ! ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ..
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥ!
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑΑΑΑ

Senior Member
    μπραβο, κατερινααα! that's the spirit