Results 1 to 15 of 21
-
12-12-2013, 15:13 #1
Θα ήθελα την βοήθεια και τις συμβουλές σας
Έχω πολλά περιττά κιλά... έχω κάνει πολλές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια μόνη μου να τα χάσω .. πράγμα που πέφτω στο κενό πάντοτε.
5 χάνω 10 παίρνω.
Ισως δεν είχα την ψυχολογία ή και την δύναμη να επιβληθώ στον εαυτό μου σε αυτό το πρόβλημα μου.
Θέλω και πρέπει να χάσω αυτά τα 25 κιλά που μου έχουν κάτσει...
πλέον μόνη μου δεν μπορώ. χρειάζομαι κάποιον να με συντονίζεις και να με ελέγχει.
θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι τιμές που κυμαίνονται για διαιτολόγο και αν έχετε να μου συστήσετε πολύ ευχαρίστως.
- 12-12-2013, 19:51 #2
Ο,τι βοηθεια χρειαστεις εδώ είμαστε!
Δυστυχως οι τιμες κυμαίνονται απο 20-60?.....
12-12-2013, 20:27 #3
20 με 60 τον μήνα?? ή την δίαιτα??
12-12-2013, 20:31 #4
Η επισκεψη + το διαιτολογιο για μια εβδομαδα συνηθως.
12-12-2013, 21:16 #5
Πέρα από τα χρήματα, ο διαιτολόγος είναι για να καθοδηγεί και όχι για να κάνει το μπαμπούλα και να... ελέγχει. Ούτε θεωρώ πως μακροπρόθεσμα η ύπαρξη του θα σε συνετίσει.
Από κει και πέρα ένας καλός ειδικός μπορεί να βοηθήσει σε μια προσπάθεια, όχι όμως με το τρόπο που λες. Αυτό θα πρέπει να το βρεις μόνη σου ή με επιστήμονα άλλης ειδικότητας ισως.
12-12-2013, 21:19 #6
συμφωνω με τον filipparas και να προσθεσω πως αν ξερεις τι πρεπει να φας και δεν το τρως τοτε ο διαιτολογος δεν εχει να προσφερει κατι. Αν δε ξερεις καθολου τι πρεπει να τρως μπορει να σε μαθει σε 2-3 επισκεψεις.
13-12-2013, 08:03 #7
Οπότε ποιον ειδικό μου προτείνετε??
αλλά θα ήθελα και έναν διαιτολόγο σίγουρα ξέρουμε τι πρέπει να τρώμε δεν τον θέλω ως μπαμπούλα αλλά ως έναν άνθρωπο που θα σου συμπαρασταθεί και θα σε καθοδηγήσει...
ειλικρινά αν έχετε κάποιον διαιτολόγο στην περιοχή του Μενιδίου θα με ενδιέφερε
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!
13-12-2013, 15:06 #8
Υπαρχουν παρα πολλοι διαιτολογοι Αθηνα που σε βαζουν σε στερητικες διαιτες, ξεχνας κι αυτα που ηξερες να τρως σωστα και ομορφα. Δεν εχω καποιο να σου προτεινω, ξερω αρκετους, ειχα επισκεφτει 2, τους ακριβοπληρωσα (τριψηφιο νουμερο) και εμαθα πως οταν δεν τρως αδυνατιζεις. Οταν αρχισεις να τρως δε σου λενε τι! Εχω να σου δωσω μια συμβουλη, αν σου πει καποιος οτι εχασε χ κιλα σε λιγο χρονο και κοκορευεται, μη πας.
13-12-2013, 15:56 #9
Originally posted by sweetOctober
Υπαρχουν παρα πολλοι διαιτολογοι Αθηνα που σε βαζουν σε στερητικες διαιτες, ξεχνας κι αυτα που ηξερες να τρως σωστα και ομορφα. Δεν εχω καποιο να σου προτεινω, ξερω αρκετους, ειχα επισκεφτει 2, τους ακριβοπληρωσα (τριψηφιο νουμερο) και εμαθα πως οταν δεν τρως αδυνατιζεις. Οταν αρχισεις να τρως δε σου λενε τι! Εχω να σου δωσω μια συμβουλη, αν σου πει καποιος οτι εχασε χ κιλα σε λιγο χρονο και κοκορευεται, μη πας.
όμως υπάρχουν αλλοι που ο διαιτολόγος δεν λειτουργει ως μπαμπούλας αλλά πιο μεθοδικά , τους βαζει σε πρόγραμμα και αυτο το πρόγραμμα τους βοηθαει να έχουν στόχο
Υπάρχουν μάλιστα και ανθρωποι που απο τον φόβο τπυ διαοτολόγου δεν κάνουν ευκολα παρασπονδιες , οπότε και για αυτους λειτουργει!
Οπότε μην ειμαστε απόλυτοι στο τι λειτουργει για τον καθένα
Απλά για εμένα ενας διατολόγος θα πρεπει να ειναι και ψυχολόγος να μπορει να εμψυχώσει τον πελάτη του και να του δημιουργήσει αυτοπεποίθηση
Να τον μάθει να χορταίνει με καλύτερες τροφες και μετα σιγα σιγα γινεται τρόπος ζωης
13-12-2013, 16:21 #10
Νομίζω ότι Sasa14 εξέφρασες αυτό που ίσως δεν μπόρεσα να πω...
δεν θέλω έναν μπαμπούλα έναν άνθρωπο να με οργανώσει στο θέμα της διατροφής μου.
και πιστεύω ότι εφόσον θα μπω σε ένα πρόγραμμα να μπορέσω να πετύχω τον στόχο μου...
παιδιά ειλικρινά αν έχετε κάποιο καλό διαιτολόγο σε λογικές τιμές σας παρακαλώ προτείνετε τον μου.
ευχαριστώ.
13-12-2013, 16:31 #11
Originally posted by mitsimou
Νομίζω ότι Sasa14 εξέφρασες αυτό που ίσως δεν μπόρεσα να πω...
δεν θέλω έναν μπαμπούλα έναν άνθρωπο να με οργανώσει στο θέμα της διατροφής μου.
και πιστεύω ότι εφόσον θα μπω σε ένα πρόγραμμα να μπορέσω να πετύχω τον στόχο μου...
παιδιά ειλικρινά αν έχετε κάποιο καλό διαιτολόγο σε λογικές τιμές σας παρακαλώ προτείνετε τον μου.
ευχαριστώ.
13-12-2013, 17:48 #12
Originally posted by sasa14
Originally posted by sweetOctober
όμως υπάρχουν αλλοι που ο διαιτολόγος δεν λειτουργει ως μπαμπούλας αλλά πιο μεθοδικά , τους βαζει σε πρόγραμμα και αυτο το πρόγραμμα τους βοηθαει να έχουν στόχο
Υπάρχουν μάλιστα και ανθρωποι που απο τον φόβο τπυ διαοτολόγου δεν κάνουν ευκολα παρασπονδιες , οπότε και για αυτους λειτουργει!
Οπότε μην ειμαστε απόλυτοι στο τι λειτουργει για τον καθένα
Απλά για εμένα ενας διατολόγος θα πρεπει να ειναι και ψυχολόγος να μπορει να εμψυχώσει τον πελάτη του και να του δημιουργήσει αυτοπεποίθηση
Να τον μάθει να χορταίνει με καλύτερες τροφες και μετα σιγα σιγα γινεται τρόπος ζωης
Εχω αντεξει παρα πολυ μεγαλη πιεση πολλα χρονια, το αποτελεσμα ηταν να γινω περισσοτερα κιλα απο οσα ξεκινησα (40 πανω). Οποτε θα σε παρακαλουσα να αφηνεις τον αλλο να εκφραζει τη γνωμη του και την εμπειρια του. Γιατι ενας λαθος διαιτολογος μπορει να οδηγησει στο ακριβως αντιθετο αποτελεσμα, η και σε ψυχολογο
13-12-2013, 17:51 #13
Originally posted by sasa14
13-12-2013, 19:47 #14
Βρε Αγάπη...SweetOctober δίκιο έχεις ... ειδικά αυτά τα άτομα στα ινστιτούτα απο τα οποία έχω περάσει ακριβώς έτσι όπως τα λές είναι...
απλώς μπήκα εδώ για να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον.. έχω βρει 2 κοντά μου θα ρωτήσω τι παίζει...
αν και μαζί σου είμαι αν δεν το βάλεις μέσα σου και πεισμώσεις και τον Θεό τον ίδιο να φέρεις πάλι ξανά απο τα ίδια θα έχεις....
13-12-2013, 20:06 #15
mitsimou, επειδη κι εγω οταν πρωτοξεκινησα την πρωτη (αλλα και τη δευτερη και ελπιζω τελευταια) σοβαρη προσπαθεια μου για απωλεια κιλων ειχα δρομο 25 κιλων μπροστα, ταυτιζομαι με το τι περνας. Αφου πηρες την αποφαση ειναι καλο. Εξαλλου η αρχη ειναι το ημισυ του παντος! Με διαιτολογο η χωρις σου ευχομαι καθε επιτυχια!
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια