Results 1 to 7 of 7
Thread: Επιστρέφω δυναμικά!
-
02-01-2014, 22:33 #1
Επιστρέφω δυναμικά!
Γεια σας!
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και όλα τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα!
Πήρα αρκετά κιλά στις γιορτές... μερικά τα φχαριστήθηκα, μερικά ήρθαν για να "καλύψουν" κενά... Όπως και να 'χει, πιστεύω ότι θα φύγουν γρήγορα -όσο γρήγορα ήρθαν- και η προσπάθειά μου συνεχίζεται, μέχρι να γίνω κορμάρα και ευκίνητη! :smug b:
Σήμερα ήταν η μέρα που ξανάρχισα επισήμως! Η πρώτη μέρα είναι η πιο δύσκολη πάντα και είμαι περήφανη που την έφερα εις πέρας! Είπα "όχι" στα τρίγωνα πανοράματος που υπάρχουν στο σπίτι (και μάλιστα προερχόμενα από κορυφαίο ζαχαροπλαστείο) και έφαγα 2 αυγά βραστά. :thumbup: Δεν μου έμεινε απωθημένο όμως... έχω βαρεθεί τα γλυκά τόσες μέρες!
Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και όταν δεν έχω θετική στάση, εξαναγκάζω τον εαυτό μου να έχει... άλλοτε τα καταφέρνω και άλλοτε όχι. Σημασία έχει που συνεχίζω δυναμικά! Υπό άλλες συνθήκες, βλέποντας την ζυγαριά σήμερα και τα κιλά που πήρα, θα έπεφτα σε κατάθλιψη και θα συνέχιζα να τρώω πολύ παρόλο που τελειώνουν οι γιορτές. Αυτό όμως δεν συνέβη αυτή τη φορά!
Όλα πάνε καλά! Για όλους μας!
- 03-01-2014, 00:35 #2
Αντε και καλές κατηφόρες
Θα σκισεις ειμαι σιγουρη!
03-01-2014, 14:25 #3
λοιπόν, Ματζουράνα
μου χεις κινήσει το ενδιαφέρον για αυτό το βιβλίο
θα το ψάξω να το διαβάσω...και ελπίζω να μου κάνει και μένα κλικ...
Καλη χρονιά να έχεις , γεμάτη αισιοδοξία!!!
03-01-2014, 17:25 #4
Κορίτσια καλή μας επιτυχία!
Όλα καλά πάνε! (όχι "θα πάνε" γενικά και αόριστα, "πάνε ήδη" πρέπει να λέμε, ούτως ώστε το σύμπαν να πραγματοποιήσει αυτήν μας τη δήλωση το συντομότερο δυνατόν!)
*Edit 6/1/2014: σ' αυτό το σημείο ανέφερα για ένα βιβλίο, αλλά το διαγράφω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση*
05-01-2014, 00:19 #5
Καλησπέρα!
Με 2 μέρες μόνο προσεγμένης διατροφής, έχασα 4 από τα πλασματικά κιλά των εορτών!
Με αισιοδοξία συνεχίζω για τον στόχο μου!
Καλή επιτυχία σε όλους μας! :smug:
05-01-2014, 11:54 #6
Καλημέρα!
3 ημέρες διατροφής -> -5 κιλά! (από τα πλασματικά, των εορτών) :thumbup:
06-01-2014, 21:53 #7
Θέλω να εκφράσω το πώς νιώθω.
Ήθελα να μιλήσω για ένα θέμα που με απασχολεί.
Και επειδή δεν θεωρώ σωστό να καταλαμβάνω χώρο σε άλλα topics για το συγκεκριμένο θέμα, θα το γράψω εδώ.
Σ' ένα άλλο topic χθες, άρχισα να υποστηρίζω με μεγάλη θέρμη κάποιες ιδέες συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν να κάνουν με την σχέση ψυχολογίας-υγείας (και κατ' επέκταση τη σχέση ψυχολογίας-παχυσαρκίας). Η θέρμη με την οποία μίλησα οφειλόταν στον μεγάλο μου ενθουσιασμό και την πίστη μου στις συγκεκριμένες ιδέες καθώς πιστεύω με έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής. Η πρόθεσή μου ήταν να βοηθήσω. Αναγνωρίζω ότι πιθανόν να μίλησα με ένταση σε 1-2 απαντήσεις μου και πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην υποστήριζα με τόση θέρμη αυτές τις ιδέες καθώς μπορεί κάποιοι να το παρεξήγησαν. Και με αυτήν μου την αναγνώριση, ζητώ συγνώμη σε όσους ενοχλήθηκαν με τα λεγόμενά μου και θέλω να τους εξηγήσω ότι έγινε με την καλύτερη των προθέσεων.
Κάποιοι πιστεύουν ότι κρύβεται κακοπροαίρετη διαφήμιση στην αναφορά μου σε κάποια βιβλία που με βοήθησαν. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα βιβλία όταν μου ζητήθηκε από κάποια μέλη και πάντα το έκανα με πρόθεση να βοηθήσω. Επίσης πάντα έλεγα ότι τα συγκεκριμένα βιβλία δεν βοηθούν όλους τους ανθρώπους. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βοηθηθεί από άπειρους διαφορετικούς τρόπους.
Παρ' όλ' αυτά, από εδώ και πέρα δεσμεύομαι (εξαιτίας της ενόχλησης λίγων μελών) να μην ξαναναφερθώ σε συγκεκριμένα βιβλία και συγκεκριμένους συγγραφείς μέσα στο φόρουμ, παρά μόνο σε u2u, αν κάποιος ενδιαφέρεται.
Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ερχόμενη σ' αυτό το φόρουμ, (που είναι φόρουμ αλληλοβοήθειας, κατανόησης και αλληλεγγύης), σύντομα εισέπραξα επιθετικότητα από ένα συγκεκριμένο μέλος, κάτι που δεν περίμενα να γίνει σ' ένα τέτοιο φόρουμ. Αυτό δεν με βοηθά καθόλου. Ήλπιζα ότι εδώ μέσα τουλάχιστον θα αισθάνομαι ασφάλεια και άνεση. Αντ' αυτού, νιώθω ότι το συγκεκριμένο μέλος σαν να "περιμένει" πότε θα κάνω λάθος για να με κατηγορήσει (όπως έγινε με την περίπτωση της αναφοράς μου σε συγκεκριμένα βιβλία).
Επειδή τα υπόλοιπα μέλη με τα οποία έχω μιλήσει, μου έχουν φερθεί όμορφα, με ευγένεια και κατανόηση, και επειδή με βοηθούν οι συζητήσεις μαζί τους, θα συνεχίσω να μπαίνω σ' αυτό το φόρουμ. Απλά θα συνεχίσω να αγνοώ το συγκεκριμένο άτομο και την αρνητική του στάση απέναντί μου.
Άλλωστε στη ζωή δεν ταιριάζουμε με τους πάντες. Πρέπει να μάθω να αγνοώ επιθετικές συμπεριφορές, όχι βεβαίως μόνο στο φόρουμ, αλλά στην ζωή μου γενικότερα. Το πρόβλημά μου είναι ότι παίρνω τα πράγματα προσωπικά ενώ δεν θα 'πρεπε. Είναι μια δυσκολία που την έχω πολλά χρόνια τώρα και ελπίζω σύντομα να την διώξω από πάνω μου γιατί με βαραίνει.
Αυτά. Ξαλάφρωσα λίγο! :yes:
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία