Results 16 to 21 of 21
-
02-01-2014, 12:52 #16
απο τα πολλά βρήκα μια προσφορά στο ιντερνετ... δεν ξέρω τι θα γίνει
είναι ένα πρόγραμμα διατροφολόγου για 6 μήνες.
ελπίζω να πάνε όλα καλά!
Σας ευχαριστώ
και καλή Χρονιά!!
- 02-01-2014, 12:57 #17
Κλη επιτυχία σου εύχομαι!!!!
02-01-2014, 13:42 #18
Να σαι καλά
το έχω πολύ μεγάλη ανάγκη.
02-01-2014, 14:17 #19
mitsimou, αν επιτρέπεται γιατί πιστεύεις πως τρως? Κάνεις βουλιμικά/υπερφαγικά επεισόδια? Εγώ πχ τρωω όταν τίποτα δεν με ικανοποιεί πλήρως στη ζωή μου και όταν ξεφεύγω και νομίζω πως αυτές είναι οι λογικές μερίδες να τρως.. Εξαρτάται επίσης και το τι συνήθιζες να τρως. Εγώ πάχυνα με πατατογαριδάκια/σοκολάτες/άπειρα πιτόγυρα/ντελίβερι/αναψυκτικά/οικογενειακά παγωτά και μεγάλες ποσότητες φαγητού. Γενικώς τρώγοντας μαλακίες και μη κουνώντας τον πωπο μου παρα μόνο για να πάω στο σούπερ μαρκετ.. Επομένως, όταν άρχισα να τρωω νορμάλ φαγητό, να κινούμαι λίγο ( μη φανταστείς τίποτα τρελό), και να πηγαίνω προς τη λογική μερίδα έχανα με τρελούς ρυθμούς.
Εκτός από διαιτολόγο ιδιώτη μπορείς να δοκιμάσεις και σε κάποιο νοσοκομείο που έχουν διαιτολόγους. Εκεί η διατροφή που θα σου δώσουν θα είναι σίγουρα καλή και ότι χρειάζεται ο οργανισμός σου. Επιτρέπουν από όλα τα φαγητά ( μουσακά/ πιτογυρο αν θες κτλ) αλλά η ποσότητα είναι ισορροπημένη. Ετσι μαθαίνεις τι πρέπει να τρως και πόσο.
Βρες επίσης αυτό που σου πάει. Επειδή κάποιος έχασε κάτι με την χ, ψ δίαιτα δεν σημαίνει οτι και σένα θα σοθ ταιρίαζει. Εμένα πχ δεν μου ταιριάζει να έχω fixed διαιτολόγιο. Θα τρελαθώ. Μπορεί ρε παιδί μου να θέλω να φάω 2 μπανανες εκείνη την ώρα και όχι μια και μετά αν το κάνω θα νιώθω τύψεις ότι εσπασα τη διαιτα και τα παρατάω. Θέλει να βρεις το κουμπί του λίγο.. Καλή επιτυχία!!!
05-01-2014, 20:02 #20
baklavadaki έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι λές.
και εγώ απο τέτοιες βλακείες πάχυνα.
το θέμα είναι νιώθω ότι μόνη μου δεν μπορώ να τα καταφέρω.
Πήγα λοιπόν στον διαιτολόγο , μάλιστα μου άρεσε είναι σε ομαδικό γκρουπάκι.
Μας μίλησε για πράγματα που δεν ήξερα.
πχ πως να καταπολεμήσεις με φυσικά προιόντα άγχος κτλ.
και στο τέλος μας πρότεινε να διαλέξουμε απο διάφορες εβδομαδιαίες διατροφές.
αναλόγως πόσα κιλά θα χάσουμε μέσα στην εβδομάδα τότε θα διαμορφωθεί το ανάλογο προσωπικό μας πρόγραμμα.
Διάλεξα μια αποτοξίνωσης.
Μαζί με ένα φυτικό τσάι το οποίο περιέχει Λουίζα, καλεντούλα, Κισσό, Αψιθιά, Λεβάντα, Μάραθος, Χαμομήλι, Κενταύριο, Ροδοπέταλα νιώθω υπερβολικά φουσκωμένη και μπορώ και την κάνω την διατροφή άνετα.
Μας είπε βέβαια ότι μαζί του το σίγουρο είναι ότι θα αδυνατίσουμε αλλά μέσα στο διάστημα των 6 μηνών θα μας μάθει πως να μην τα ξαναπάρουμε.
Να σου πω την αλήθεια νιώθω πολύ ενθουσιασμένη.
δεν νιώθω να πεινάω και πιστεύω ότι πλέον φέτος το καλοκαίρι θα βγώ και δεν θα ντρέπομαι.
Να σαι καλά!!!
05-01-2014, 21:23 #21
Καλή επιτυχία!!!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή