Results 1 to 8 of 8
-
16-12-2013, 15:05 #1
Πολύ καλό για να ναι αληθινό: Παιχνίδι του μυαλού ή καμπανάκι ;
Εδώ και 5 μήνες είμαι σε μια σχέση. Περνάμε πολύ καλά , με στηρίζει στα θέλω και στις ανάγκες μου όπως κι εγώ, υπάρχει ταύτιση απόψεων (σε σημείο να λέμε το ίδιο πράγμα την ίδια ακριβώς στιγμή ή να το σκεφτόμαστε σε ποσοστό 90% μην πω και παραπάνω) . Είναι σαν να κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
Υπάρχουν όμως στιγμές που σκέφτομαι πως αυτό που βιώνω είναι πολύ καλό για να ναι αληθινό και πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα που λέει κι η παροιμία. Βέβαια ο άνθρωπος δε μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα για να λέμε και την πάσα αλήθεια αλλά ίσως επειδή προσωπικά έχω βιώσει άσχημες σχέσεις στο παρελθόν να τον παίρνει κι αυτόν η μπάλα έστω και στο ελάχιστο.
Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο ; Πως το αντιμετωπίσατε ; Είναι απλά παιχνίδι του μυαλού που συνδέεται με τα βιώματα του καθενός ή έχει και δόση αλήθειας ;
- 16-12-2013, 16:10 #2
Ω ναι! Τους πρώτους μήνες, για να μην πω χρόνο, έτσι ημουνα με τον φιλο μου....τωρα είμαστε 1μιση χρόνο μαζι και εχω ησυχάσει πια. αχαχαχα Δυστυχως μονο με τον καιρό φεύγει....
16-12-2013, 19:46 #3
και εγω μια αποτα ίδια, εμενα ήταν να φανταστεις και η πρωτη μου σχεση :P και ειμαστε ακομη μαζι, σιγα σιγα οι ανασφαλιες θα φύγουν και θα ηρεμησεις αρκει ν ναι και αυτος ενταξει!
17-12-2013, 11:18 #4
Το μονο ασχημο που μπορει να παιζει ειναι να σε κανει να νομιζεις οτι μοιαζεται τοσο πολυ δηλ να υποκρινεται. Στην αρχη στις σχεσεις ετσι συμβαινει, νομιζουν οι ανθρωποι οτι μοιαζουν σουπερ τελεια κι εγινε κατι σουπερ φοβερο..., να δωσεις χρονο. Η κοροιδια δε διαρκει, κι αν οντως ταιριαζετε θα ειναι για παντα.
Παντως μη το θεωρεις και τοσο θετικο να ταιριαζετε τοσο, η διαφορετικοτητα στις σχεσεις ειναι καλη, η αλληλοσυμπληρωση, ο σεβασμος και η κατανοηση για τη διαφορετικοτητα του αλλου. Μετα με τα χρονια οι ανθρωποι τεινουν να μοιασουν, εχουν κοινες εκφρασεις, σκεψεις, ανησυχιες, αισθηματα κτλ κτλ
17-12-2013, 12:55 #5
Καλά δεν είπα ότι είμαστε και καρμπόν :-) Υπάρχουν και διαφωνίες και πράγματα που στον έναν αρέσουν ενώ στον άλλον όχι. Αλλιώς θα ήταν και λίγο βαρετό. Απλά βλέπω ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων υπάρχει ταύτιση απόψεων. Θεωρώ θετικό ότι ταιριάζουμε με την έννοια ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα μαζί και να περνάμε πραγματικά καλά χωρίς γκρίνιες ,μούτρα κλπ...
Από την άλλη δεν μένει εδώ οπότε αν σκεφτείς ότι κάθε Π/Σ/Κ και μια φορά μέσα στην εβδομάδα κάνει 130 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα για να βρεθούμε μάλλον δεν υποκρίνεται. Εκτός εάν του αρέσει τώρα που είναι άνεργος να σκορπάει ότι λεφτά έχει στην άκρη για κάτι περιστασιακό. Από την άλλη επειδή μένουμε και στο σπίτι μου όταν έρχεται και τον ζω 24 ώρες το 24ωρο ε πόσο πια να υποκριθεί...Εγώ δε θα μπορούσα πάντως... Εκτός αν είναι τόσο καλός ηθοποιός -που δεν νομίζω.
17-12-2013, 13:01 #6
τοτε εχεις μονη σου διωξει καθε αμφιβολια οτι δεν ειναι πολυ καλο για να αληθινο, ετσι δεν ειναι? ;)
Μια σημειωση: στην αρχη μιας σχεσης φαινονται ολα ετσι ιδανικα, μερικες φορες ειναι επειδη τα βλεπουμε ετσι απο τον ερωτα. Σημασια εχει στην πορεια τι συμβαινει. εγω θετικα τα βλεπω οπως τα περιγραφεις και δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσαι τοσο.
17-12-2013, 14:17 #7
Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια ορισμένες φορές γι αυτό και προβληματίζομαι... Βάλε σ αυτό και προηγούμενα άσχημα βιώματα και μια υπόσχεση που έχω δώσει προσωπικά στον εαυτό μου ότι θα προσπαθήσω να λειτουργώ και λίγο με τη λογική αντί να πέφτω με τα μούτρα στο συναίσθημα και να η μίξη του προβληματισμού μου ...
17-12-2013, 14:23 #8
ζησε, εχεις καιρο για λογικη :P αυτον που και η λογικη θα αγαπα, θα τον παντρευτεις και θα κανεις το παιδι του.....
Ήρθε και η δική μου ώρα…
10-07-2025, 19:46 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία