pilates : Να ξεκινησω??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Senior Member

pilates : Να ξεκινησω??

Υπάρχει κάποια κοπέλα που κάνει συστηματικά πιλάτες ή τουλάχιστον να έχει δοκιμάσει για κάποιο χρονικό διάστημα? Κι αν ναι, υπήρξαν αποτελέσματα?
    Δεν είμαι καθόλου της γυμναστικής, αλλά λόγω αυχενικού και κάποιων προβλημάτων στην πλάτη σκεφτομαι να το ξεκινήσω, αλλά ταυτόχρονα επειδή προσπαθώ να χάσω κιλά, αυτό θα με ενθαρρύνει στο χάσιμο κιλών?(να είμαι ειλικρινής...αυτό είναι που με τρώει πρώτα!)
    Προσπαθώ να ..αυτοενθαρρυνθώ αλλά...δυσκολεύομαι...
    :sniff:

Senior Member
    Κανεί πολύ καλό για συσφιξη απο όσο ξέρω!

Senior Member
    Scarlet σ ευχαριστω! Αυτο ναι, εχεις δικιο για τη συσφιξη, αλλα σκεφτομαι οτι η συσφιξη ειναι δευτερευον θεμα για μενα αυτο τον καιρο..:starhit:
    Οι θερμιδες που καιμε σε μια ωρα πιλατες ειναι περιπου 200...αργα παει το ρολοι αποτι διαβαζω..
    Γιαυτο και θα ηθελα μια γνωμη απο καποια που εχει δοκιμασει.

Senior Member
    Και με μια ώρα τρέξιμο τόσες χάνεις Λιγο παραπάνω ίσως! Επισης η συσφιξη ειναι ΠΟΛΥ σημαντικη κατα την απώλεια βαρους για να αποφυγεις χαλαρωση πριν καν έρθει!!

Senior Member
    Μια ωρα τρεξιμο 200 θερμιδες? Δε νομιζω....

:thumbup:

Senior Member
    Εγώ πιστεύω πως ότι κάνουμε καλό είναι :P κακό δεν κάνει!
    Γιατί δεν συνδυάζεις πιλάτες με περπάτημα?
    Εγώ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να πάει γυμναστήριο τώρα, για να δούμε..

Senior Member
    Είναι θεμα ρυθμού. Ως υπερβαρός άνθρωπος θα αντεξεις να κανεις μια ώρα τρέξιμο; Ενω το πιλάτες θα το αντέξεις!
    Και εχει δικιο και το μπακλαβαδάκι!

Senior Member
    baklavadaki kai υτο σκεφτομουν, scarlet συμφωνω!!! Αυτα ειχα στο νου μου, περπατημα και πιλατες.
    Καμια κοπελα που να εχει κανει βρε παιδια?
    Ετσι για την εμπειρια...και για λιγη ενθαρρυνση (μαλλον το πιλατες δεν ειναι και πολυ δημοφιλες για απωλεια βαρους...καπου το διαβασα αυτο στο ιντερνετ...)αλλα απο το τιποτα , δεν το συζητω!

Σας ευχαριστω πολυ!:thumbup:

Senior Member
    baklavadaki kai scarlet* (sorry κολλαει το pc μου..)

Senior Member
    Κάποια που να έχει δοκιμάσει πιλάτες?uzzled:

Senior Member
    Μια ώρα τρέξιμο είναι τουλάχιστον 800 θερμίδες. Ακόμα και γρήγορο περπάτημα είναι τουλάχιστον 400, όσο ανεβαίνουν τα κιλά και αρκετά παραπάνω.

Από κει και πέρα, φυσικά να ξεκινήσεις πιλάτες, μόνο καλό θα σου κάνει.

Junior Member
    εγω κανω πιλατες στο σπιτι (ιατρικη συμβουλη για την πλατη μου) αλλα ειχα κανει και στο γυμναστηριο.... λοιπον επειδη ειμαι λιγο υπερκινητικη σαν ατομο, προσωπικα δεν εχω και πολλη υπομονη με οοοολες τις ασκησεις..! θελω δηλαδη λιγο τρεξιμο η κατι τετοιο... σαν κινητρο μπορεις να σκεφτεις την εικονα που θα ηθελες να εχει το σωμα σου σε λιγο καιρο, και να μπεις μεσα σε αυτο! δηλαδη να νιωσεις πως θα ενιωθες αν το ειχες... εγω αυτο κανω! και μου αρεσει πολυ περισσοτερο να σκεφτομαι πως πλαθω κατι για να το κανω ομορφο και οτι ειναι δικο μου!
    τωρα σαν συμβουλη, καλο ειναι να εχεις καποιες μερες που θα κανεις πιλατες (για συσφηξη) και καποιες αλλες να κανεις αεροβιο οπως τρεξιμο, περπατημα, ποδηλατο η κατι τετοιο (για να καις λιπος) ... ετσι τα μοιραζεις και δεν βαριεσαι κι ολας κατα τη γνωμη μου!

Senior Member
    Sissyoly πως κανεις πιλατες στο σπιτι? Με dvd/?Εχεις και μπαλα?
    Βεβαια θα ειχες και εμπειρια απο το γυμναστηριο και θα μπορουσες ετσι να ανταποκριθεις καλυτερα στις ασκησεις στο σπιτι.
    Μονη μου να αρχισω δεν ξερω...φοβαμαι μηπως τραυματιστω, εννοω..μηπως κανω λαθος κινησεις.
    Παντως δε μου ειπες? Τι ειδους διαφορα ειδες στο σωμα σου και για ποσο διαστημα εκανες?
    Ευχαριστω!

Senior Member
    δεν εχω δοκιμασει, αλλα οταν ψαχνομουν τι να κανω εκανα το εξης, αρχιζα γυμναστηριο, εκανα διαδρομο και παραλληλα κοιτουσα αυτο που με ενδιεφερε. Χαζευα τις κοπελες που εμπαιναν στην αιθουσα να κανουν κατι που αναρωτιομουν πως θα ειναι. οταν εβγαιναν τις ρωτουσα. λιγες φορες μπηκα και δοκιμασα η ιδια (ασχετα που δε μου αρεσε τιποτα και δεν τα επελεξα)

Junior Member
    Εχω μπαλιτσα και λαστιχο και βαρακια και στρωμα! Θυμαμαι καποες απο τις ασκησεις που καναμε εκει, αλλα ειναι και μερικες ειδικες για πλατη και κοιλιακους που μια χαρα γινονται στο σπιτι και με αποτελεσματα κ ολας! Εχουν βαθμους δυσκολιας αρα βλεπεις τη δυναμη σου και τις αντοχες σου και κανεις το αναλογο επιπεδο ... αν δεν εχεις σχεση με γυμναστικη γενικα ειναι καλυτερα να ξεκινησεις με τη βοηθεια γυμναστη που ξερει και να στις δειξει σωστα γιατι αν τις βλεπεις απλα στο ιντερνετ και τις κανεις υπαρχει πιθανοτητα να τραυματιστεις!
    Τωρα στο σωμα.θα δεις συσφηξη αρκετα, απλα αν κανεις μονο πιλατες ας πουμε δεν θα δεις τοσο γρηγορα την διαφορα, ενω οταν συνδιαζεται με αεροβια ασκηση τοτε εχεις πιο γρηγορα αποτελεσματα κ αυτο διοτι στην αεροβια λειτουργει το σωμα και καιει το λιπος, ενω στην αναεροβια λειτουργουν οι μυες μας περισσοτερο και δυναμωνουν. γι αυτο σε οσους θελουν γραμμωση τους πλακωνουν στα βαρη και φουσκωνουν και στην αεροβια για μα κρατανε χαμηλα ποσοστα λιπους! Παντως να ξερεις πως ενα πιασιμο γερο τις πρωτες 2 βδομαδες θα το υποστεις!

Page 1 of 2 12 LastLast