Είμαστε μόνοι μας . - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    @mstrouf

μου αρέσε όμως πολύ οταν μοιραζόμασταν εμπειρίες και είχε πιο πολύ ενδιαφέρον . Ακόμα και το διάβασμα οταν το κάναμε παρέα (στο ίδιο δωμάτιο) το χαιρομουνα πολύ περισσότερο . Μερικές φορές οταν δεν μοιράζεσαι , ολα φαίνονται βαρετά .

@astarti

ποτε δεν ήμουν σε παρέα που δεν μου ταίριαζε . Οταν εννοώ παρέα , φυσικά και εννοώ άτομα με το ίδιο μήκος κύματος ή περίπου .

@carrie

Δεν τελειώσε ακριβώς , απλά βλεπόμαστε δυο φορές το χρόνο σε καμμιά γιορτή . Εκεί που μοιραζόμασταν τις σκέψεις μας , τα συναισθήματα μας και τις εμπειρίες μας , τωρα περιοριζόμαστε σε λίγες , σπάνιες συναντήσεις και σε επιδερμικά νέα . Εχουν περάσει χρόνια βέβαια απο την αλλαγή και πλέον την εχω αποδεκτεί . Στην αρχή δεν το πίστευα ........ θύμωσα , προσπάθησα , πληγώθηκα .......... Επειτα το δέχτηκα , αναγκαστικά, εκανα κάποιες νέες προσπάθειες και εχω κάποιους νέους \'\'φίλους\'\' , αλλα μια απο τα ίδια ..........
    Ο μόνος άνθρωπος που είναι πραγματικά φίλος μου και κοντά μου είναι η σχέση μου ......... Τους άλλους τους βλέπω μια στο τόσο και αν προκύψει ...............
    Είναι άνθρωποι που τους σέβομαι και τους εκτιμώ , αλλα δεν είναι κοντά μου οταν νιώθω μοναξιά και θέλω παρεούλα ! Δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό και προφανώς δεν το έχουν ανάγκη .

@Empneustns

Η πρώτη πρόταση σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη . Οσο για οτι τώρα σκεφτόμαστε πιο πολύ τον εαυτούλη μας , δεν ξέρω .......... Και τότε και τώρα τον εαυτό μου σκεφτόμουνα και την ανάγκη του για ζεστασιά ........ Πως μπορεί να άλλαξε αυτή τους η ανάγκη ? Τι έγινε ?

Πλέον βέβαια και εγω δεν ξέρω τι θέλω ............ κάποτε ήθελα να μείνουμε όπως ήμασταν , τώρα πια σαν κατα κάποιο τρόπο να θέλω να μείνω και μόνη μο , γιατί ξέρω οτι ετσι και αλλιώς μόνη μου θα είμαι ......... Εχω χάσει την πίστη μου πια .......

Senior Member
    Απο τη στιγμη που ενηλικιωνεσαι ,φευγεις απο τα δεσμα της οικογενειας...τα ηνια πλεον αναλαμβανει η κοινοτητα οπου θα αναπτυχθεις,θα ζησεις και θα προσφερεις...!Βγες στο δρομο...αφεσου στην κοινοτητα που ζεις νιωσε τα ομορφα κ τα ασχημα της πολης σου,να εισαι ανοιχτη...κανε χιουμορ...αναζητα νεους συντροφους.Ολοι αυτο κανουμε μεχρι να βρουμε συντροφους με επικοινωνια και κοινα ενδιαφεροντα...:P

Κλειώ....οι άνθρωποι δεν στερεύουν ποτέ. Υπάρχουν εκατομμύρια εκεί έξω που ίσως έχουν τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες ανησυχίες με σένα.
    Μήπως δεν είσαι αρκετά κοινωνική και δεν δείχνεις πως έχεις ανάγκη από νέα άτομα στη ζωή σου;
    Η σχέση μας είναι πολύτιμη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναπληρώσει τους φίλους. Πέρα απ\' αυτό, το να νιώθεις φιλικά με τον άνθρωπο σου, άρχιζει να μειώνει τη μαγεία της σχέσης.
    Σκέψου μήπως΄είσαι περισσότερο κλειστή απ\' όσο πιστεύεις και είμαι σίγουρη που πολλοί άνθρωποι θα χαρούν να μοιραστούν πράγματα μαζί σου....

Senior Member
    Ο μόνος άνθρωπος που είναι πραγματικά φίλος μου και κοντά μου είναι η σχέση μου ......... Τους άλλους τους βλέπω μια στο τόσο και αν προκύψει ...............
    Είναι άνθρωποι που τους σέβομαι και τους εκτιμώ , αλλα δεν είναι κοντά μου οταν νιώθω μοναξιά και θέλω παρεούλα ! Δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό και προφανώς δεν το έχουν ανάγκη .
    Για ξαναδές λίγο μήπως δεν είναι οι άλλοι που δεν είναι κοντά σου , αλλά εσύ που τους κρατάς μακριά σου ; Μήπως επέλεξες να αφοσιωθείς αποκλειστικά στη σχέση σου και έχει βάλει τους άλλους στο περιθώριο; Όλοι το έχουμε κάνει κάποτε αυτό το λάθος, και σε διαβεβαιώνω δεν φτενέ οι άλλοι αλλά εμείς το ποσό διαθέσιμοι και διατεθειμένοι είμαστε να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μιας στενής φιλίας.

Ότι και να κάνουμε στη ζωή όσα και να πετυχουμε εάν δεν έχουμε γύρω και κοντά μας ανθρώπους να μεριζόμαστε, να δίνουμε και να παίρνουμε τίποτα δεν θα είναι ποτέ αρκετό να μας καλύψει το καινό αυτής της απουσίας.

Senior Member
    Thessalo δεν θα μπορούσες να κάνεις περισσότερο λάθος . Αυτό συνήθως συμβαίνει διότι πολλές φορές για να απαντήσουμε σε κάποιον , ψάχνουμε πρώτα στον εαυτό μας και αυτό που βλέπουμε σε εμάς μας επηρεάζει .

Είναι γεγονός οτι δεν απομακρύνθηκα εγώ απο τους ήδη φίλους . Αυτό συνέβη απο την μεριά τους και μάλιστα οι άντρες φίλοι με το που βρουν την γυναίκα της ζωής τους εξαφανίζονται τελείως !

Βέβαια πλέον εχω κλειστεί κάπως ......... ίσως γιατί πληγώθηκα και φοβάμαι την επανάληψη , ίσως γιατί αυτό που εισπράττω απο τους άλλους είναι οτι η όποια φιλία θα έρθει πάντα σε τελευταία μοίρα και φοβάμαι να επενδύσω .........

Για παράδειγμα : ενας φίλος θα είναι Αθήνα απο φέτος και επειδή είναι ελευθερος , θα μπορούσαμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί ....... Αλλα το νιώθω οτι η όποια φιλία θα είναι προσωρινή ....... το εχω ξαναζήσει το στόρυ ............ και οχι μια φορά ........

Senior Member
    χομπυ εχεις?δραστηριοτητες εκτος δουλειας?

Senior Member
    παρομοιο προβλημα μοναξιας εχω κ γω αλλα το βλεπω απο αλλη οπτικη οτι δλδ φταιω εγω κ θελω να το πολεμησω να ανοιχτω ποιο πολυ στα συναισθηματα μου κ ν αφησω ποιο ελευθερο τον εαυτο μου.σκεφτομαι απ τη νεα χρονια να αρχιζω να ασχολουμαι με οσα ποιο πολλα πραγματα γινεται κ να μου δοθει η ευκαιρια να γνωρισω καινουριους ανθρωπους.εγω ημουν απ την αλλη πλευρα,απερριψα το παλιο μου περιβαλλον καποια στιγμη κ εμεινα μονη κ τωρα θελω να κανω καινουρια αρχη.

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Thessalo δεν θα μπορούσες να κάνεις περισσότερο λάθος . Αυτό συνήθως συμβαίνει διότι πολλές φορές για να απαντήσουμε σε κάποιον , ψάχνουμε πρώτα στον εαυτό μας και αυτό που βλέπουμε σε εμάς μας επηρεάζει .

Είναι γεγονός οτι δεν απομακρύνθηκα εγώ απο τους ήδη φίλους . Αυτό συνέβη απο την μεριά τους και μάλιστα οι άντρες φίλοι με το που βρουν την γυναίκα της ζωής τους εξαφανίζονται τελείως !

Βέβαια πλέον εχω κλειστεί κάπως ......... ίσως γιατί πληγώθηκα και φοβάμαι την επανάληψη , ίσως γιατί αυτό που εισπράττω απο τους άλλους είναι οτι η όποια φιλία θα έρθει πάντα σε τελευταία μοίρα και φοβάμαι να επενδύσω .........

Για παράδειγμα : ενας φίλος θα είναι Αθήνα απο φέτος και επειδή είναι ελευθερος , θα μπορούσαμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί ....... Αλλα το νιώθω οτι η όποια φιλία θα είναι προσωρινή ....... το εχω ξαναζήσει το στόρυ ............ και οχι μια φορά ........
    Γλυκιά μου ίσως να κάνω λάθος αλλά ίσως και να μην κάνω, και από τα λεγόμενα σου , ίσως και να πλησιάζω την πραγματικότητα. Διαπιστώνω πως και οι αντιλήψεις που έχεις για την φιλιά δεν σε βοηθάνε. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να αλλάξουμε, όποτε εάν βλέπεις ότι με την στάση σου και τα πιστεύω σου δεν έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα, τότε ίσως να ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή μικρή :)

Θες να γίνουμε φίλοι xexe ;

Senior Member
    Kleiw μόλις το θυμήθηκα υπάρχει μια απλούστατη μέθοδος για να διαπιστώσεις πολλές από τις αιτίες προβλημάτων που βιώνουμε.

Λοιπόν η μέθοδος είναι απλούστατη κατέγραψε για μια εβδομάδα τις καθημερινές δραστηριότητες σου, από την ώρα που ξυπνάς έως την ώρα που κοιμάσαι. Τα αποτελέσματα θα τα έχεις σχεδόν από τη δεύτερη κιόλας μέρα. Από κει θα διαπιστώσεις που αφιερώνεις το περισσότερο χρόνο σου άρα και το τι θεωρείς σημαντικότερο, και θα δεις και ποιες δραστηριότητες δεν εμπεριέχονται καθόλου στο πρόγραμμα σου, άρα που έχουν τη μικρότερη προτεραιότητα για σένα.

Για δες πόσες ώρες αφιερώνεις για τους φίλους σου και μετά ξαναμιλάμε .

Senior Member
    Μου φαίνεται δεν θα συνενοηθούμε ! :P
    Παραδέχτηκα απο την αρχή οτι είμαι πλέον κλειστή και δεν βοηθώ νέες γνωριμίες . Ομως αυτό οφείλεται στο οτι ήμουν διαφορετική και την έχω πατήσει . Αντιλαβού ?
    ;)

Το πρόβλημα είναι οτι θέλω να πιστεψω στην φιλία και δεν μπορώ ........ γιατί πιστευω οτι οι άλλοι δεν πιστεύουν ........

Εσύ πιστεύεις στην φιλία ? Αν είχες μια γυναίκα φίλη και έπειτα γνώριζες την γυναίκα της ζωής σου και παντρευόσουνα , θα διατηρούσες τις φιλικές σου σχέσεις ?

Senior Member
    Το πρόβλημα είναι οτι θέλω να πιστεψω στην φιλία και δεν μπορώ ........ γιατί πιστευω οτι οι άλλοι δεν πιστεύουν ........
    xaxaxa Και ποιοι είναι οι άλλοι βρε, εγώ ας πούμε δεν είμαι , η άγη δεν είναι , η Φανή επίσης δεν ανήκει στους άλλους, εεε σε ποιους αναφέρεσαι ;
    Άλλωστε γιατί κανείς τη γνώμη των άλλων πιο σημαντική από τα πιστεύω σου ; Άσε τις δικαιολογίες.

Εσύ πιστεύεις στην φιλία ? Αν είχες μια γυναίκα φίλη και έπειτα γνώριζες την γυναίκα της ζωής σου και παντρευόσουνα , θα διατηρούσες τις φιλικές σου σχέσεις ?
    Άσε είμαι από άλλο ανέκδοτο εγώ :)
    Όχι μόνο τις φιλές μου αλλά και με τις πρώην μου γλυκιά μου... Έχεις δει να παντρεύεται η πρώην και ο πρώην να πάει στο γάμο με την κοπέλα του, ε αυτός είμαι εγώ :) Άσε άσε δράμα η κατάσταση, δεν χαμπαριάζω τίποτα :P

Senior Member
    Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση !!! Μάλλον είχα την ανάγκη να γκρινιάξω λίγο . :P

Senior Member
    :) χαρά μου , εεε γυναικεία κουσούρια :P

Senior Member
    Μπα μη το λες . Και στους άντρες επιτρέπεται ! Οποτε μπορεί και να ανταποδώσω ............. ;)

Senior Member
    AYTO MΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΟ Η ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΟ Η ΦΙΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΦΙΛΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast