Καταγραφες 4/1/2014 - 29/3/2014 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Senior Member
    Ελα μωρέ, οι κατακρατησεις φεύγουν ^_^

Senior Member
    σε μενα δυσκολα με αυτα που τρωω, θα εχω μονιμα κατακρατησεις μου ειχε πει ο διατροφολογος. Θα χανω πιο αργα. Ενταξει τι να κανουμε! Δεν του ειχα δωσει και πολυ σημασια του συγκεκριμενου γιατι με πιεζε να φαω κρεας :shocked2:

Senior Member
    Η αλήθεια ειναι πως συμφωνώ μαζί του, αλλά είναι θέμα επιλογής, αν εσύ έτσι νιώθεις καλά κανένας δεν μπορέι να σου πει μην το κάνεις αν δεν υπάρχει θέμα υγείας τουλάχιστον!

Senior Member
    θέματα υγείας προκύπτουν ΑΠΟ την κατανάλωση κρέατος, όχι από την κατανάλωση λαχανικών. Αν είναι να χάσω βάρος και να χάσω υγεία προτιμώ να είμαι υπέρβαρη

(επειδη εδω ειναι το ημερολογιο της διατροφης μου θα σε παρακαλουσα να αλλαξουμε θεμα )

Senior Member

Εβδομάδα 1η Ημέρα 3

6/1/2014
    Βαρος 99,9 :yes:
    δραστηριοτητα πολυ μικρη

πρωι
    1 φετα γερμανικο ψωμι πολυδημητριακων 76 γρ., 50 γρ. ανθοτυρο 10% και 2 κ.γ. 34 γρ. μαρμελαδα χωρις ζαχαρη
    καφε με 2 κ.γ. γαλα

μεσημερι
    1 πιατο ντολμαδακια γιαλαντζι 370 γρ., ανθοτυρο 86 γρ., 6 ελιες, 1 κομματι 2 δαχτυλα χαλβα 50 γρ., καφε σκετο

απογευμα
    1,5 μπανανα με 1 γιαουρτι 0% χτυπημενα στο μουλτι

βραδυ υπερφαγια

Totals
    θερμιδες απειρες...

Senior Member

Εβδομάδα 1η Ημέρα 4

7/1/2014

Βαρος 101.6 (μετα απο υπερφαγικο)
    δραστηριοτητα καμμια

πρωι
    2 φρυγανιες με 20 γρ μαργαρινη, 30 μαρμελαδα και 20 τυρι ελαφρυ, καφε σκετο

ενδιαμεσα 1 μπουκια μηλο

μεσημερι
    σαρδελες ψητες μισο ταψι (150 γρ) ψημενες με 1,5 κσ ελαιολαδο, 174 γρ. ψωμι :shocked2:
    2 ντοματες, 1/2 αγγουρι, 2 κεσεδακια κρεμουλα φυτικη εμποριου

απογευμα
    5 digestive low fat, 2 γουλιες καπουτσινο διπλο

βραδυ ? εχω ολα τα φοντα για αλλο ενα υπερφαγικο...

θερμιδες σε λιγο

Senior Member
    Γιατί παιδί μου;;; Τι έχεις;;

Senior Member
    με πηρε απο κατω χθες, σημερα πηρα εγω απο κατω τα πραγματα, ελπιζω να ξανασηκωσω

Senior Member
    Ναι αλλα γιατι σε πηρε απο κατω;;; Αφου τα πηγαινες εξαισια!! Και μπορείς να συενχίσεις ετσι μην πτοείσαι!

Senior Member
    στεναχωρηθηκα χθες, μαλλον παιρνω πολυ προσωπικα καποια πραγματα. Πρεπει να ζαμανφουσιαστω :P

Senior Member
    Ζαμουνφιάσου λοιπόν και πίσω στο πρόγραμμα!

Senior Member
    μακαρι, απο χθες πεφτουν τα τουβλακια σαν ντομινο. Πραγματικα καποια λογια σου ρουφανε τη ψυχη σε μια στιγμη, οχι η ζυγαρια, οι θερμιδες και η διαιτα δε ρουφανε ψυχες, δεν εχουν δολο, παθη. Η χρηση τους, καλη η κακη, εξαρταται απο τον ανθρωπο. Ενω τα λογια αλλου ανθρωπου σε τσακιζουν στο λεπτο. Δε πειραζει θα το καταπιουμε κι αυτο, αν και τα ειπα και καπως εκτονωθηκε αυτο που ειχα μεσα μου.
    Ειναι και το ρημαδοιντερνετ που αλλη εικονα εχεις για ενα ανθρωπο κι αλλο σου βγαινει. Μερικες φορες αυτος που νομιζες "κακος" ειναι ΟΚ, κι αυτος που νομιζες καλος...

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    7/1/2014

Βαρος 101.6 (μετα απο υπερφαγικο)
    δραστηριοτητα καμμια

πρωι
    2 φρυγανιες με 20 γρ μαργαρινη, 30 μαρμελαδα και 20 τυρι ελαφρυ, καφε σκετο

ενδιαμεσα 1 μπουκια μηλο

μεσημερι
    σαρδελες ψητες μισο ταψι (150 γρ) ψημενες με 1,5 κσ ελαιολαδο, 174 γρ. ψωμι :shocked2:
    2 ντοματες, 1/2 αγγουρι, 2 κεσεδακια κρεμουλα φυτικη εμποριου

απογευμα
    5 digestive low fat, 2 γουλιες καπουτσινο διπλο

βραδυ ? εχω ολα τα φοντα για αλλο ενα υπερφαγικο...

θερμιδες σε λιγο
    σε λιγο θα φαω 1 μεγαλο μπολ χορτα και το ζουμι τους, ψαρι βραστο οσο η παλαμη μου, ψαροσουπα αυγοκομμενη 1 πιατο μεγαλο, 1 πατατα η 1 φετα ψωμι ολικης, καροτο βραστο, μαγιονεζα

θερμιδες δε θα μετρησω. Ας πουμε οτι σημερα ειναι μια ελευθερη μερα επαναφορας.

Senior Member
    sweetoctober, πάνω που ήρθε το 9 υπερφαγικό?Μήπως υποσυνείδητα?Εγώ μόλις δω το 62 μπροστά αρχίζω και τρωω..

Senior Member
    baklavadaki mou γλυκο δεν ξερω αν κανω καλα που σου απαντω αφου εισαι καπως σημερα. δε θα επεκταθω στα θεματα του φορουμ, ναι ειναι κι αυτο ενας απο τους λογους.
    Αυτη τη φορα το υπερφαγικο γλεντι (διημερο οπως παντα και να μη τριτωσει ) ξεκινησε κυριως απο την αισθηση οτι ειμαι χαλια αλλα οτι δεν ξερω τι εχω. Υπαρχουν απειροι λογοι να ειμαι πιο κατω απο χαλια, αλλα αυτοι υπαρχουν καθε μερα. Μαλλον ηταν ενα πολυπαραγοντικο υπερφαγικο. Το 9 στη ζυγαρια ειναι ενας απο τους δυνατους παραγοντες αφου το 9 ειναι για μενα σημαδιακος αριθμος, αριθμος αλλαγης, κι αν το μυαλο αλλαζει το σωμα δε σημαινει πως ειναι ετοιμη και η ψυχη!
    Σε ευχαριστω νιωθω καλυτερα που τα ειπαμε, σημασια εχει να επιστρεφουμε. συντομα

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast