Ποσο ακομα θα ταλαιπωρω το σωμα μου????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Ποσο ακομα θα ταλαιπωρω το σωμα μου????

Να είμαι και εγώ εδώ έπειτα από πάρα πολλές προσπάθειες να χάσω κιλά!!! Χημικές δίαιτες,λήψη καθαρτικών,blackberry ketone.. γυμναστική μέχρι να πέσω κάτω ξερή και να μην μπορώ να κουνηθώ....ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Και πάνω από όλα ντρέπομαι για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρομαι στο σώμα μου...!!!!
    Θέλω απεγνωσμένα βοήθεια και συμπαράσταση από εσάς!!! Ναι ΕΣΑΣ που σε έναν βαθμό γνωρίζετε τι πάει να πει διατροφική διαταραχή.. για συγγενείς και φίλους...είναι μια λέξη άγνωστη. Θα προσπαθήσω να μείνω συντονισμένη και να σας ενημερώνω...
    Σας ευχαριστώ που με ακούσατε...Καλό ξημέρωμα!!!!

Senior Member
    Για πες περισσότερες λεπτομέρειες..απο ποια διατροφική διαταρραχή πάσχεις?πόσα κιλά είσαι κτλ ..
    Λογικό να κουραστείς με τους τρόπους που δοκίμασες.. δεν είναι οι φυσιολογικοί οπότε δεν θα φέρουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα..
    Αλλά εδώ είμαστε να αλληλουποστηριχτούμε!

Junior Member
    Πλέον δεν ζυγίζομαι,γιατί μου είχε γίνει εμμονή και ανέβαινα κάθε μέρα..αλλά κυμαίνομαι μεταξύ 64-67 . Τώρα πιστεύω είμαι γύρω στα 66. Αλλά όσο εύκολα τα χάνω άλλο τόσο εύκολα τα παίρνω πίσω,έστω και από μια μικρή παρασπονδία.
    Μου έκδηλώθηκαν έντονα τα επεισόδια του όταν έφυγα από το σπίτι και συγκεκριμένα όταν ήμουν σε μια σχέση που δεν με έκανε ευτυχισμένη. Όταν στεναχωριόμουν πήγαινα στο σουπερ μαρκετ και έπαιρνα πιτσες,πατατακια,σοκολατες ,αναψυκτικα... Όταν ηρεμούσα επανερχόμουν σε σχετικά καλή διατροφή. Άρχισα τα καθαρκτικά ,έπαιρνα 3 χάπια την ημέρα για τουλάχιστον 1 μηνα ++ .Όταν τα έκοψα (έπειτα από σχετικά μεγάλη προσπάθεια) άρχισα την έντονη γυμναστική,μέχρι που οι μυες μου με πόνεσαν απίστευτα και έπαθα αιμάτωση και άρχισα φυσικοθεραπείες. Δεν ημουν και πολυ συνηθισμενη στην γυμναστικη...λογω του βροχικου άσθματος που με ταλαιπωρει απο μικρη.
    Δεν θελω να πολυλογω...εκανα πολλα ασχημα πραγματα στο σωμα μου και θελω να επανορθώσω αλλά δεν μπορώ. Μπορεί για κάποιους τα 66 κιλά να είναιτο ιδανικό βάρος, όμως έχω περιφέρεια και το ύψος μου δεν με βοηθάει και ιδιαίτερα. Θέλω να με αλλάξω :barfy:

Senior Member
    ποσο υψος έχεις? για να σε αλλαξεις δεν χρειαζονται εξαντλητικές διαιτες και γυμναστικη αλλά ισσοροπημενη διατροφη και λιγη ασκηση και ολα σιγα σιγα θα φτιαξουν...

Junior Member
    είμαι 1,65 . Είναι σωστό πως πρέπει να είμαστε 10 χρόνια μείον από το ύψος μας; :wow:
    Είχα πάει ένα φεγγάρι σε διαιτολόγο αλλά δεν μπόρεσα να τηρήσω το πρόγραμμα γιατί δεν μπορώ να κοντρολάρω τον εαυτόν μου όταν με με πιάνει βουλιμικό επεισόδιο uzzled:

Senior Member
    δεν χρειαζεται να σαι μπαμ 10 κιλα κατω από το υψος σου! και 5 να σαι καλα είναι είναι και ανάλογα το σωμα, εγω είμαι 10 κιλά πρπ κατω από το υψος μου αλλά εχω περιφέρεια και αυτή δεν φευγει με τίποτα μα με τιποτα :grind:
    εγω με σωστη διατροφη τρωγοντας τα παντα και 5 φορες την ημερα δνε με πιανει βουλιμικο, μονο σπανια

Junior Member
    aiglh μου κάνεις κάποια άσκηση; εγώ μια φορά που είχα μιλήσει με έναν γυμναστή μου είχε πει πως δεν φεύγει η περιφέρεια,απλά με την γυμναστική λίγο σφίγγει το σώμα.
    Η σωστή διατροφή τι δεν περιλαμβάνει; υδατάνθρακες, γλυκά , αναψυκτικά ,λιπαρά ; ή απλά όλα με μέτρο;

Senior Member
    οντως η περιφερεια δεν φευγει το έχω ρωτησει και εγω. πηγαινω αραια και που γυμναστηριο και κανω μονο αερόβια καμια φορά και λίγα βαρη αλλάφυσικα δεν φευγει!
    η σωστη διατροφη περιλαμβανει τα παντα, πρωινο, δεκατιανο, μεσημεριανο, απογευματινο, βραδυνο. τρως καθε 3 ωρες και χορτατη εισια και ουτε σε πιανουν βουλιμικα επεισοδια. εμενα πλεον αυτό έχει γίνει τροπος ζωής, δνε μπορω πλεον να μη φαω ανα 3 ωρες..... πιστευω οτι αυτη ειναι και η λυση για τα βουλιμικα!

Senior Member
    συμβουλή προς την αιγλη για την περιφέρεια, φίλη μου που έτρωγε αρκετά ψωμοειδή και τα ελάττωσε πολύ βελτιώθηκε πολύ σ αυτό το σημείο!!δεν ξέρω αν έχει σχέση 100% αλλά βοήθησε!