Results 31 to 45 of 58
-
18-01-2014, 10:13 #31Senior Member
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 672
Η πιτσα γινεται πολυ πιο νοστιμη και οχι μονο υγιεινη με φρεσκια ντοματα παρα με κετσαπ γιατι το κετσαπ εχει πολυ ζαχαρη που δεν νομιζω οτι ταιριαζει με τα φρεσκα λαχανικα,εμενα μου κανει τελειως ψευτικο το αποτελεσμα.Για να μην εχει υγρα κοβεις φετες τις ντοματες και να κρατας μονο το εξωτερικο χωρις τους σπορους που εχουν συνηθως τα υγρα γυρω γυρω η βαλεις ντοματες πιο αγγουρες.
Ενας αλλος τροπος ειναι να φτιαξεις σαλτσα ντοματας πηχτη οπως κανουμε για τα μακαρονια με βασιλικο,ριγανη,δυοσμο και λιγο ελαιολαδο και να την ριξεις πανω στη ζυμη,δεν χρειαζεται να την βρασεις αλλα μονο στο μπλεντερ χτυπημα,φτιαχνω συχνα ετσι πιτσα και ποτε δεν μου εχει βγαλει υγρα:thumbup:
- 18-01-2014, 12:39 #32Senior Member
- Join Date
- Nov 2013
- Posts
- 1,064
Πω πω! Ακούγεται τέλειο!Originally posted by forty
Η πιτσα γινεται πολυ πιο νοστιμη και οχι μονο υγιεινη με φρεσκια ντοματα παρα με κετσαπ γιατι το κετσαπ εχει πολυ ζαχαρη που δεν νομιζω οτι ταιριαζει με τα φρεσκα λαχανικα,εμενα μου κανει τελειως ψευτικο το αποτελεσμα.Για να μην εχει υγρα κοβεις φετες τις ντοματες και να κρατας μονο το εξωτερικο χωρις τους σπορους που εχουν συνηθως τα υγρα γυρω γυρω η βαλεις ντοματες πιο αγγουρες.
Ενας αλλος τροπος ειναι να φτιαξεις σαλτσα ντοματας πηχτη οπως κανουμε για τα μακαρονια με βασιλικο,ριγανη,δυοσμο και λιγο ελαιολαδο και να την ριξεις πανω στη ζυμη,δεν χρειαζεται να την βρασεις αλλα μονο στο μπλεντερ χτυπημα,φτιαχνω συχνα ετσι πιτσα και ποτε δεν μου εχει βγαλει υγρα:thumbup:
Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή!
18-01-2014, 13:12 #33Senior Member
- Join Date
- Jul 2013
- Posts
- 1,363
Ναι είναι εγώ το έκανα συχνά
18-01-2014, 13:13 #34Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
ετσι κανω τη σαλτσα της κανονικης πιτσας forty! Ειναι τελεια μιαμμιαμ πρωινιατικο και ειμαι ξενυχτισμενη, μια πιτσα τωρα....
στη γρηγορη πιτσα βαζω κονσερβα μανιταριων (οχι φρεσκα), κετσαπ, και τριμμενο τυρι, για αυτο τι λεω γρηγορη, αλλιως κανεις κανονικη.....το καλοκαιρι τη μαγειρευω ακομα και στη δουλεια μερικες φορες αν εχω 10' ελευθερα.
18-01-2014, 13:22 #35Senior Member
- Join Date
- Jul 2013
- Posts
- 1,363
Έχετε φούρνο στην δουλειά;; Πολύ πρωχό σας βρίσκω
18-01-2014, 14:31 #36Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
oxi βρε διαβασε τη συνταγη βαριεμαι να τα γραφω ξανα, σε μικρουλι αντικολλητικο τηγανι στο ματι της κουζινας γινεται η προχειρη πιτσα μου, αν εισαι δουλεια το βαζεις στο γκαζακι
18-01-2014, 14:50 #37Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 491
ωραιες ιδεες μου δινετε!!!!! πηγα σημερα λαικη πηγα και σουπερ μαρκετ και πηρα πιτεσ και θα πειραματιστω καποια στιγμη!
σημερα θα φταιξω τραχανα γλυκο με γαλα και ψωμακι, ειμαι αρρωστη και ειπα να φαω λίγη σουπίτσα.. :P
18-01-2014, 16:10 #38Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
ολο λεω οτι θα κανω τραχανα κι ολο...απλωνω τραχανα!
Εισαι λιγο καλυτερα? Μου εχει βγαλει τη ψυχη να τον κοιμησω και μετα απο 3 ωρες που παλευω νιωθω οτι θα μου αρρωστησει. Ειμαι κομματια παω για υπνο, ξενυχτισαμε χθες :spin:
18-01-2014, 16:13 #39Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
ωχ βρε παιδια εχω μπερδεψει το θεμα με τις πιτσες με την τυροσαλατα, και το θεμα τι σκεφτεσαι τωρα με τα γρηγορα φαγητα. Συγνωμηηηηη χρειαζομαι ξεκουραση :crazy:
19-01-2014, 11:51 #40Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 491
χαχα ξεκουρασου σουιτ!!!!! :yes:
σημερα λέω να φτιαξω μαπα λάχανο βραδτο στη κατσαρόλα, αυτο απλά το βραζω σκετο και μετα το τρωω ετσι δεν είναι? λεω να μην βάλω λάδια.... και ένα δυο αβγά βραστά και ψωμι και νομίζω ετοιμη ετσι? :P
19-01-2014, 12:39 #41Senior Member
- Join Date
- May 2013
- Posts
- 243
Γιατι δεν βαζεις και λιγο ρυζι να το κανεις λαχανορυζο?Originally posted by aiglh!
χαχα ξεκουρασου σουιτ!!!!! :yes:
σημερα λέω να φτιαξω μαπα λάχανο βραδτο στη κατσαρόλα, αυτο απλά το βραζω σκετο και μετα το τρωω ετσι δεν είναι? λεω να μην βάλω λάδια.... και ένα δυο αβγά βραστά και ψωμι και νομίζω ετοιμη ετσι? :P
Ειναι νοστιμο και θα σε κρατησει!
19-01-2014, 16:06 #42Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
το εφαγες? δεν το ειδα στην καταγραφη σου, αν δε το εφαγες και δε τομαγειρεψες νασε προλαβω, μη το κανεις βραστο, εισαι αμαθητη στα λαχανικα και θα σου πεσει βαρυ μαλλον. Παντως το λαχανορυζο ειναι σουπερ φαγητο και με λιγες θερμιδες, ψιλοκοβεις λιγο λαχανο πχ μισο, αχνιζεις λιγο κρεμμυδια ψιλοκομμενο στην κατσαρολα η το τσιγαριζεις με λιγο λαδι, ριχνεις το λαχανο, ελαχιστο νερο, οταν μειωθει ο ογκος του βαζεις και τα υπολοιπα υλικα πχ κι αλλο νερο, λιγο ρυζι, στο τελος αν θες αυγοκοβεις και μπολικο λεμονι. Ειναι τελειο...εγω βαζω μεσα ο,τι εχω πχ φρεσκα κρεμμυδακια στην αρχη η πρασο, πιπεριες...
19-01-2014, 22:43 #43Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 491
χαχαχα ενταξει δεν μου επεσε πολυ βαρη παλι καλα! με χορτασε ομως! τελικα σκετο το εκανα παλά βραστο και εφαγα και ενα αβγο και 2 φετες ψωμι. μου εμεινε και για αυριο ενα πιατο εβρασα και ενα αβγο και ψωμακι και ολα κομπλε...
ειναι πολυ καλυτερα που εχω φαγητουλι σπιτι μου και δεν τρεχω για σαντουιτσ που τελικα δεν μ χορταινουν και πολλές φορες ειναι και τιγκα στη μαγιονεζα και το βουτυρο.. μου χει τυχει να δαγκωσω και να πεταχτει ενα στρεμμα η μαγιονεζα απεξω...και μετα τυψειςςςςς γτ τρωω αυτο το ανθυγεινο πραγμα αλλα αμα δεν εχω κατι αλλο να φαω το τρωω..
20-01-2014, 13:10 #44Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 2,392
δεν το χω κανει ποτε σκετο, ομως ειμαι σιγουρη θα μου αρεσει. Λατρευω λαχανο!
20-01-2014, 23:44 #45Senior Member
- Join Date
- Dec 2012
- Posts
- 491
και εγω λατρευω, αλλα τελικα μου πεσε βαρυ βραστο η αληθεια ειναι.... :P:P αλλα΄το καλο ειναι οτι με χορτασε


Reply With Quote


AI Ψυχολογος
25-10-2025, 17:31 in Με καφέ και συμπάθεια....