203 κιλά....σε απόλυτο πανικό... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 257
    Originally posted by NADINE
    Μόνο 30 κιλά σε δύο μήνες;!
    Δηλ ούτε καν μισό κιλό τη μέρα καθώς ο ένας μήνας έχει 31 μέρες....
    Δεν έχει βέβαια τώρα επιστροφή,αλλά φοβάμαι πως σε κορόιδεψε ο γιατρός σου,
    σε άνοιξε,δε σου έκανε τίποτα,σε έκλεισε και σου πήρε τα λεφτά. Ακόμη και δίαιτα
    να έκανες θα είχες χάσει πολλά περισσότερα...όχι χειρουργείο...Τι να πω...κουράγιο,χελωνάκι!
    Χαχαχαχαχα!

Η Nadine έχει ΔΙΚΙΟ!!! (όπως πάντα άλλωστε! )

Άκη, η απώλειά σου είναι εκπληκτική! Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο που να έκανε οποιουδήποτε είδους επέμβαση να έχει χάσει τόσα πολλά σε μόνο 2 μήνες!

Keep up the good work!

Originally posted by Άκης
    Τζά! Εδώ είμαι κι εγώ! Πιστεύω μια χαρά μέχρι τώρα. Έχασα περίπου 30 κιλά το πρώτο διμηνο και θα ζυγιστώ ξανά 1 Σεπτεμβρίου. Βέβαια, διαβάζω συνέχεια για κάτι μεγάλες απώλειες του τύπου 50 κιλά τους 3 πρώτους μήνες και κάπου έχω χάσει τη μπάλα, φοβάμαι μήπως πάω αργά, αλλά νομίζω ότι αργά θέλω να πηγαίνω και σταθερά. Κατά τα άλλα, προσαρμογές. Και προχωράμε!!!
    Φιλε μου Μια χαρα τα πας και εγω μεσα σε ενάμισι μηνα εχασα 30 κιλα και τελικα επαθα αφυδατωση λογω καποιας επιπλοκης οποτε καλυτερα σιγα και σταθερα

Senior Member
    Χαχαχαχα...αχ βρε Ναταλία...είσαι πειραχτηράκι....! Όχι, δεν ανησυχώ, κι εγώ επιθυμώ την σταθερά μικρή πτώση, ακούω όμως κάτι νούμερα και παθαίνω κι εγώ μια σύγκριση....αλλά μετά αποσυγκρίνομαι και ηρεμώ...Εξάλλου έχω τόοοοσοοο δρόμο μπροστά που νιώθω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Originally posted by NADINE
    Μόνο 30 κιλά σε δύο μήνες;!
    Δηλ ούτε καν μισό κιλό τη μέρα καθώς ο ένας μήνας έχει 31 μέρες....
    Δεν έχει βέβαια τώρα επιστροφή,αλλά φοβάμαι πως σε κορόιδεψε ο γιατρός σου,
    σε άνοιξε,δε σου έκανε τίποτα,σε έκλεισε και σου πήρε τα λεφτά. Ακόμη και δίαιτα
    να έκανες θα είχες χάσει πολλά περισσότερα...όχι χειρουργείο...Τι να πω...κουράγιο,χελωνάκι!
    Χαχαχαχαχα!

Η Nadine έχει ΔΙΚΙΟ!!! (όπως πάντα άλλωστε! )

Άκη, η απώλειά σου είναι εκπληκτική! Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο που να έκανε οποιουδήποτε είδους επέμβαση να έχει χάσει τόσα πολλά σε μόνο 2 μήνες!

Keep up the good work!
    Ναι ναι εννοείται, σιγά και σταθερά και προχωράμε!! Και πάντα η Ηγουμενη Ναταλία έχει δίκαιο...την διαιτευλογία της να έχουμε!! Χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by Georgezolis
    Τζά! Εδώ είμαι κι εγώ! Πιστεύω μια χαρά μέχρι τώρα. Έχασα περίπου 30 κιλά το πρώτο διμηνο και θα ζυγιστώ ξανά 1 Σεπτεμβρίου. Βέβαια, διαβάζω συνέχεια για κάτι μεγάλες απώλειες του τύπου 50 κιλά τους 3 πρώτους μήνες και κάπου έχω χάσει τη μπάλα, φοβάμαι μήπως πάω αργά, αλλά νομίζω ότι αργά θέλω να πηγαίνω και σταθερά. Κατά τα άλλα, προσαρμογές. Και προχωράμε!!!
    Φιλε μου Μια χαρα τα πας και εγω μεσα σε ενάμισι μηνα εχασα 30 κιλα και τελικα επαθα αφυδατωση λογω καποιας επιπλοκης οποτε καλυτερα σιγα και σταθερα
    Ευχαριστώ συναθλητή μου για τα λόγια σου. Εγώ πίνω πολλά νερά, αλλά και πάλι νιώθω το στόμα μου στεγνό, ίσως να είναι και από τα φάρμακα και τις βιταμίνες!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!!! Καλές κατηφόρες!!!! Πρόσεχε τον εαυτό σου....κάναμε μεγάλο αγώνα ..πρέπει να τερματίσουμε...

Senior Member
    Με ανεκλάλητη χαρά...ανακοινώνω ότι σήμερα που ζυγίστηκα είμαι 169.900..τρεις μήνες μετά την επέμβασή μου και σε απόσταση πια από τα εφιαλτικά 205.800 που ζυγίστηκα πριν το χειρουργείο και τα 220.000 μαζί με τα 15 λίτρα υγρά μετά το χειρουργείο...Διατηρώ την αισιοδοξία μου, όμως περισσότερο ανανεώνω τους όρκους μου να τηρώ πιστά την αγωγή και τη διατροφή που παρέλαβα ως παρακαταθήκη ζωής για τα επόμενα βήματά μου...Στέλνω μια αγκαλιά σε όλους για ένα χρυσαφένιο φθινόπωρο.....και προχωράμε!!!!

Πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια Άκη!!

Και εις... κατώτερα!! :wink1:

Σε βλέπω στους επόμενους μήνες όχι μόνο να με φτάνεις στα κιλά, αλλά και να με προσπερνάς χαλαρά! :thumbup:

Να είσαι καλά και σύντομα να φτάσεις τους στόχους σου!

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια Άκη!!

Και εις... κατώτερα!! :wink1:

Σε βλέπω στους επόμενους μήνες όχι μόνο να με φτάνεις στα κιλά, αλλά και να με προσπερνάς χαλαρά! :thumbup:

Να είσαι καλά και σύντομα να φτάσεις τους στόχους σου!
    Από καρδιάς Ευχαριστώ...ομολογώ ότι είναι ο πιο ανηφορικός κατήφορος που διάβηκα ποτέ....

Senior Member

...ομολογώ ότι είναι ο πιο ανηφορικός κατήφορος που διάβηκα ποτέ....
    Καλημέρα,αστέρι μου και συγχαρητήρια για τις δεκάδες,που αποχαιρέτησες για πάντα!
    Έτσι είναι όπως τα λες,αλλά μέσα από την αντίσταση αυτή στην κατρακύλα,
    παγειώνεται καλύτερα η διαδρομή και ατσαλώνεται ο οδηγός!Καλή συνέχεια,μανάρι μου!

Καλό μας μήνα,καλό μας χρυσαφένιο φθινόπωρο μ'εξαγνιστικές βροχές ανανέωσης!
    Άντε και σ'έναν μήνα να σε καμαρώσω κι από κοντά!Ας δώσουμε ραντεβού στο ίδιο μέρος
    μήπως δε σ'αναγνωρίσω χωρίς τον υπόλοιπο πρώην εαυτό σου...Φιλάκιααααααααααα!!!

Junior Member
    Καλησπερα Ακη
    σημερα διαβασα ολη την ιστορια σου....και δεν αντεχω να μην ρωτησω πως τα πας;
    συνεχιζεται η "κατηφορα" των κιλων; και η καλη σου διαθεση;
    πες μας νεα σου ανυπομονω :starhit:

Senior Member
    Καλησπέρα. Και βέβαια συνεχίζεται!!! Με αμείωτο ενδιαφέρον αλλά με ενδιαφέρουσα μείωση των κιλών. Είναι μια νέα ζωή. Η διάθεσή μου? Είμαι προσεκτικός, δεν ενθουσιάζομαι, προσπαθώ συστηματικά να τηρώ όλες τις οδηγίες, μιλώ με τα παιδιά στο φόρουμ αλλά πιο πολύ νιώθω ότι είμαι σε μια παρατεταμένη αναμονή για κάτι που κι εγώ ο ίδιος ακόμη δεν έχω φανταστεί. Κάποιες φορές λέω ότι δεν το έζησα. Αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος που το έζησα και αυτό είναι κάτι μυστικό, βαθειά μέσα μου, είναι πηγή που αναβλύζει ελπίδα...

Originally posted by zoma
    Καλησπερα Ακη
    σημερα διαβασα ολη την ιστορια σου....και δεν αντεχω να μην ρωτησω πως τα πας;
    συνεχιζεται η "κατηφορα" των κιλων; και η καλη σου διαθεση;
    πες μας νεα σου ανυπομονω :starhit:

Junior Member
    ΜΠΡΑΒΟ Ακη!!!!
    χαιρομαι πολυ που ολα βαινουν καλως και απο αποψη κιλων και διαθεσης :thumbup:
    ευχομαι καλη συνεχεια...

Senior Member
    Προχωρώ ήδη στον πέμπτο μήνα μετά την επέμβαση που άλλαξε τη ζωή μου. Η ζυγαριά στις 1.10.2014 έδειξε το μαγικό νούμερο...159.500 και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι χωράω σε καρέκλες με χερούλια, ότι στο αεροπλάνο δεν παίρνω πια έξτρα ζώνη..και ότι σήμερα πέταξα μία τεράστια μαύρη σακούλα με ρούχα....Ένιωσα λύπη για την λύπη που ένιωθα φορώντας τα..για όσα με συνόδευαν εκείνα τα ρούχα, που έντυναν τους φόβους και τη ντροπή μου, που έκρυβαν τις αβυσσαλέες καμπύλες...πλέον δεν υπάρχουν πια..εκείνα τα ρούχα...Και δυσκολεύτηκα να τα αποχωριστώ, είναι η αλήθεια!!!

Junior Member
    :thumbup:

Senior Member
    Μπράβο ρε συ Ακη! Ειλικρινά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ πορεία! Λογικα νιώθεις αναγεννημενος... πραγματικά χαίρομαι άπειρα για σένα! Χαίρομαι από καρδιάς γενικά όταν άνθρωποι με προβλήματα βάρους καταφέρνουν να τα λύσουν ! Να ξέρεις, μου δίνεις άπειρο θάρρος ...

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast