203 κιλά....σε απόλυτο πανικό... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 257
    Senior Member
    Ελπιζω να παει καλα και να πετυχεις αυτο που θες!!καλη επιτυχια!!

Senior Member
    Καλή επιτυχία Άκη!!!!! Εύχομαι τα καλύτερα!! Να είσαι πάντα καλά!

Senior Member
    καλη επιτυχια φιλε ολα θα πανε καλα!!!!!:thumbup:

Senior Member
    Καλή επιτυχία!!!!

Junior Member
    Originally posted by jimmys
    jimmys τι έγινε τελικά με σένα? πότε οριστικε το ραντεβού για την επέμβαση?

καλή επιτυχία!

Senior Member
    Originally posted by VAGELIS-HARA
    Originally posted by jimmys
    jimmys τι έγινε τελικά με σένα? πότε οριστικε το ραντεβού για την επέμβαση?
    φιλε τη τριτη μπαινω χειρουργιο στο ιππο

Senior Member
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΑΔΥ / ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
    Τελευταία βραδιά απόψε. Από αύριο ξεκινά η προεγχειρητική προετοιμασία. Έβγαλα φωτογραφίες σήμερα το σώμα μου. Για το δω ξανά. Να το θυμάμαι. Να θυμάμαι πως μέσα από αυτό έμαθα τον κόσμο. Τα μεγέθη. Μέσα από το σώμα μου διάβασα τον κόσμο, επικοινωνούσα, αφογκραζόμουν, γευόμουν, ήταν ο πομπός και ο δέκτης μου. Και μέσα από το ίδιο σώμα θα αρχίσω να μαθαίνω τον κόσμο ξανά. Θα τον ξαναδιαβάσω, γιατί μάλλον κάπου έχασα το μέτρο και το νόημά του. Θα τον ξαναγευτώ. Θα ξαναμάθω τα μετρώ. Και μαζί του και η καρδιά. Με αυτή την καρδιά ΣΑΣ εκφράζω σήμερα τις Ευχαριστίες μου που στηρίξατε την πορεία μου. Που με καθοδηγήσατε. Κατεβάζω ρολά λοιπόν...και σε δύο μέρες τα ξανααναοίγω...Ευχαριστώ όλους και όλες!!

Senior Member
    Άκη μου, να γίνεις ο πιο καλός μαθητής εύχομαι στο νέο σχολείο που θα φοιτήσεις! Να είσαι δυνατός και να ακούς το σώμα και τη ψυχή σου, στην πορεία σου από εδώ και πέρα , θα ξαναορίσεις τη σχέση σου και με τα δύο αυτά, θα ξανασυναντήσεις χαμένες σου πλευρές και θα χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις να σε ξαναεφεύρεις! Δεν είναι πάντα εύκολο, όμως σίγουρο είναι πολύτιμο..
    Αν χρειαστείς συνοδοιπόρους, εδώ είμαστε!

Senior Member
    Με το καλό κι ο Θεός μαζί σου,πίστη στο Θεό,εμπιστοσύνη στο γιατρό

δν σε ξέρω δν με ξέρεις Άκη αλλά καταλαβαίνω οτι είσαι έτοιμος να κάνεις ένα τεράστιο βήμα,τέτοιο που θέλει δύναμη κ πίστη. σε συγχαίρω γιαυτό κ σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά. κ η Παναγιά μαζί σου.

Senior Member
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!!

Senior Member
    Τον δικό σου δρόμο ακολουθώ κι εγώ Άκη, μιας και πριν λίγες μέρες αποφάσισα να αλλάξω σταυροδρόμι. Ανήκω στους ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από δίαιτες και που έφτασα τα 134 κιλά για άλλη μια φορά στην ζωή μου και που δεν λένε να φύγουν, γιατί πλέον παλεύω και με άλλα θέματα υγείας. Αυτή την φορά ταλαιπωρούμαι απ' τις εξετάσεις, αλλά πίστεψέ με -θα φανεί και λίγο μαζοχικό αυτό που θα σημειώσω- όσες φουσκάλες και να βγάλουν οι πατούσες απ' το περπάτημα (το νοσοκομείο που κάνω τις εξετάσεις είναι 15 λεπτά με τα πόδια απ' το σπίτι μου) κι όσα χουνέρια μου κάνει το οστεοαρθριτικό μου γόνατο (λόγω παχυσαρκίας) θεωρώ ότι πήρα την σωστή απόφαση.
    Το χειρουργείο είναι το εργαλείο -όπως σημείωσαν πιο πίσω κάποιες κοπέλες- και θεωρώ πως είναι αυτό που χρειάζομαι για να μπορώ να ελέγχω τον τρόπο που τρέφομαι ώστε να έχω την υγειά μου πίσω.

Δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτά τα τελευταία μηνύματα, χειρουργήθηκες. Αν όμως έτσι έγινε, σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να βγεις δυνατός και γερός από όλη αυτή την ταλαιπωρία που τράβηξες κουβαλώντας τόσα κιλά επάνω σου. Η υγεία προέχει και θεωρώ πως απ' το να να έμπαινες σε μια ταλαιπωρία "βάζω βγάζω κιλά" έκανες την καλύτερη επιλογή. Είσαι νέος και πρέπει να χαρείς την ζωή στο μεγαλείο της κι όχι να κουβαλάς προβλήματα υγείας που φέρνει η παχυσαρκία.

Περιμένουμε τα νέα σου.

Senior Member
    Ο Άκης χειρουργήθηκε χθες το πρωί και καθώς μου απάντησε στο μήνυμα που του έστειλα,
    συμπεραίνω πως είναι καλά χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες ακόμη...Πάντως ήταν τόσο χαρούμενος,
    θετικός και δυνατός την παραμονή που μιλήσαμε...με τόση καλή ψυχολογία και αστέρι γιατρό
    πώς να μην πάνε όλα μια χαρά;Τον περιμένουμε με ανυπομονησία να μοιραστεί τα νέα του μαζί μας.
    Καλή δύναμη και σ'εσένα,Μαράκι κι όλους όσους ετοιμαζόμαστε γι'αυτήν τη μεγάλη εμπειρία με το καλό.

Senior Member
    Ευχαριστώ Ναταλάκι! Ευχάριστα και τα νέα για τον φίλο μας κι εννοείτε πως περιμένουμε τα νέα του όποτε επιστρέψει στο σπίτι του.

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast