203 κιλά....σε απόλυτο πανικό... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 257
    Senior Member
    Αγαπημένοι και Αγαπημένες μου, μόλις έκλεισε πλέον ο μήνας και όλα βαινουν καλώς.
    Μόλις μπήκα στη δεύτερη φάση της μασώμενης τροφής. Έχω ήδη ξεκινήσει και υποστηρικτική θεραπεία με ψυχοθεραπευτή για
    να συζητώ όλες τις αλλαγές, για να παρακολουθεί η αλλαγή του σώματος την αλλαγή της ψυχής και των συναισθημάτων. Κορυφαίο πρόσωπο της όλης διαδικασίας ο Ιατρός μου (ως προς την ιατρική διάσταση) και η οικογένειά μου. Απίστευτες στιγμές. Τί να πρωτογράψει κανείς. Αναγέννηση....:wink1:

Senior Member
    Άκη καλησπερα και μπραβο σου!!!! Εχω διαβασει απο την αρχη την ιστορια σου και το μπραβο ειναι που πηρες τη σημαντικη αυτη αποφαση να κανεις αυτο το μεγαλο και υπεροχο δωρο στον εαυτο σου !!!!!! Απο εδω και περα οπως ακριβως επισημαινεις μονο απιστευτες στιγμες θα εχεις!!!!! Οσο για την Αναγέννηση θα ειναι μια εκπληξη πιστεψε με πολυ μεγαλη για σενα!!!!! Αλλος Ανθρωπος !!!!!!!
    Συγχαρητηρια και πάλι και συνεχισε ετσι δυναμικα!!!!! Το οφειλεις στον εαυτο σου!!!!!!!

Senior Member
    Mα όλα να τα κάνει τέλεια αυτό το παιδί πια;! :love:
    Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στην μπορντώ πολυθρόνα!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Mα όλα να τα κάνει τέλεια αυτό το παιδί πια;! :love:
    Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στην μπορντώ πολυθρόνα!
    Αγαπημένη μου ΝΑDINE...

H μπορντώ μπερζέρα μου σε χαιρετά ...βέβαια...δεν είμαστε πια μόνοι μας μέσα στον κήπο με τις συκιές, τη νεραντζιά, την κερασιά, τη ροδιά και την βερυκοκκιά...έχουν προστεθεί χελιδόνια και σπουργίτια, ένας γυμνοσάλιαγκας..ο Γεράσιμος, ένα σκουλήκι με σερνοπισινό που φέγγει και τον λέω Στέργιο, ο Φρίου-Φρίου ο γάτος της γειτόνισσας, τα γαυγίσματα από τα σκυλιά, τα κοκκόρια..έχουμε γίνει μια ομάδα...με απώτερο στόχο την αποθεραπεία μου..χαχαχαχαχα....Συνεχίζου με, άλλοτε με δύσκολες μέρες, άλλοτε με εύκολες, αλλά πάντα με το φεγγάρι και τα αστέρια στην ματιά μας....για την ανατολή που θα έρθει....που έρχεται....Σε αναμένουμε όλοι εμείς στην αυλή γιατί υπάρχει και μια πορτοκαλί μπερζέρα...που θέλει παρέα..!!

Senior Member
    Λείπει ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή;
    Θα λείψει η Nadine από την ολοκλήρωση αυτού του ζωικού βασιλείου;!
    Πες της πορτοκαλένιας μπερζέρας να κάνει λίγη υπομονή και θα της έρθω κάποια στιγμή!
    Προς το παρόν απολαμβάνω τη θάλασσα να γίνεται ένα με τον ουρανό,καθώς χρώματα και στάλες
    κι απ'τους δυό παντρεύονται ονειρεμένα...Καλό δεύτερο μισό καλοκαιριού να έχουμε!Σε σφιχτοφιλώ!

Senior Member
    Ακριβώς ΔΥΟ μήνες από τη μέρα που χειρουργήθηκα....Δύο μήνες μετά....καινούργια ταπετσαρία στο σώμα..καινούργια τραπεζαρία στην καρδιά...Και προχωράμε!!!

Senior Member
    φτιαξε κ ενα τικερακι φιλε Ακη,καλη συνεχεια!

Senior Member
    Originally posted by jimmys
    φτιαξε κ ενα τικερακι φιλε Ακη,καλη συνεχεια!
    Προσπάθησα αλλά δεν ξέρω πώς να το φτιάξω. ....

Senior Member
    πατα πανω στο τικερακι μου θα σε παει στο σαιτ,εκει θα διαλεξεις μπαρα και απο κατω δεικτη για να κινείται μετα θα βαλεις το βαρος που ησουν και το βαρος που θες να φτασεις,θα πατησεις create my ticker και θα παρεις τον κωδικο και θα τον κανεις επικολληση στο προφιλ στην υπογραφη σου

Senior Member
    Originally posted by jimmys
    πατα πανω στο τικερακι μου θα σε παει στο σαιτ,εκει θα διαλεξεις μπαρα και απο κατω δεικτη για να κινείται μετα θα βαλεις το βαρος που ησουν και το βαρος που θες να φτασεις,θα πατησεις create my ticker και θα παρεις τον κωδικο και θα τον κανεις επικολληση στο προφιλ στην υπογραφη σου

Χαχαχα..εντάξει θα το ξαναπροσπαθήσω. Ευχαριστώ θερμά!!!!:smirk:

Άκη, συγχαρητήρια και απο εμένα!

Μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνεις να προσαρμοστείς στα καινούρια δεδομένα, είτε τα σωματικά, είτε τα ψυχικά!

Η αυλή σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα!

Senior Member
    Ακης που χαθηκες?νεοτερα εχουμε πως πας?

Senior Member
    Τζά! Εδώ είμαι κι εγώ! Πιστεύω μια χαρά μέχρι τώρα. Έχασα περίπου 30 κιλά το πρώτο διμηνο και θα ζυγιστώ ξανά 1 Σεπτεμβρίου. Βέβαια, διαβάζω συνέχεια για κάτι μεγάλες απώλειες του τύπου 50 κιλά τους 3 πρώτους μήνες και κάπου έχω χάσει τη μπάλα, φοβάμαι μήπως πάω αργά, αλλά νομίζω ότι αργά θέλω να πηγαίνω και σταθερά. Κατά τα άλλα, προσαρμογές. Και προχωράμε!!!

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Άκη, συγχαρητήρια και απο εμένα!

Μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνεις να προσαρμοστείς στα καινούρια δεδομένα, είτε τα σωματικά, είτε τα ψυχικά!

Η αυλή σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα!
    Ευχαριστώ από καρδιάς! Ναι είναι πράγματι, ειδικά τώρα που έχουν αρχίσει οι συκιές να παράγουν σύκα..τα οποία φυσικά δεν τρώω..και η ροδιά να φλερτάρει με τον ήλιο..είναι όντως μια υποστηρικτική γωνιά στην όλη πορεία ...

Senior Member
    Μόνο 30 κιλά σε δύο μήνες;!
    Δηλ ούτε καν μισό κιλό τη μέρα καθώς ο ένας μήνας έχει 31 μέρες....
    Δεν έχει βέβαια τώρα επιστροφή,αλλά φοβάμαι πως σε κορόιδεψε ο γιατρός σου,
    σε άνοιξε,δε σου έκανε τίποτα,σε έκλεισε και σου πήρε τα λεφτά. Ακόμη και δίαιτα
    να έκανες θα είχες χάσει πολλά περισσότερα...όχι χειρουργείο...Τι να πω...κουράγιο,χελωνάκι!

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast