203 κιλά....σε απόλυτο πανικό... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 257
    Senior Member
    Άκη έχεις καταφέρει να χάσεις 80 κιλά;! Αξιοθαύμαστο.. Είναι πολλά κιλά, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες πως δεν έχεις όρεξη για φαγητό.. Δεν πεινάς μετά από τόσο καιρό; Όσο για το εάν νιώθεις παχύς όπως λες, άρχισε να συνηθίζεις την ιδέα ότι δεν είσαι πια, αλλά ότι είσαι ένας κανονικός στο σώμα άνθρωπος, ίσως με μερικά κιλά παραπάνω από το κανονικό.

Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Άκη έχεις καταφέρει να χάσεις 80 κιλά;! Αξιοθαύμαστο.. Είναι πολλά κιλά, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες πως δεν έχεις όρεξη για φαγητό.. Δεν πεινάς μετά από τόσο καιρό; Όσο για το εάν νιώθεις παχύς όπως λες, άρχισε να συνηθίζεις την ιδέα ότι δεν είσαι πια, αλλά ότι είσαι ένας κανονικός στο σώμα άνθρωπος, ίσως με μερικά κιλά παραπάνω από το κανονικό.
    Μέσα στις συνέπειες της επέμβασης (χολοπαγκρεατική εκτροπή), επειδή ο Γιατρός κόβει το νεύρο της ορεξιογόνου ορμόνης, της γκρελίνης, τον πρώτο χρόνο δεν υπάρχει αίσθηση της όρεξης.
    Δε νιώθω για παράδειγμα ότι πεινάω ή ότι έχω επιθυμία για κάτι. Εάν δεν φάω κάτι κάθε τέσσερις ώρες, νιώθω μια σύσπαση στο στομάχι που μου απέμεινε και κάτι σαν αναγούλα και πρέπει τότε να φάω κάτι. Για να το αποφύγω αυτό τρώω περίπου κάτι κάθε τρεις ώρες, δηλαδή κυρίως γεύμα και δείπνο και ανάμεσα φρούτο, κριτσίνι, κάτι για να είναι γεμάτο δηλαδή το στομάχι.
    Θα επανέλθει σιγά σιγά η όρεξη και η αίσθηση της πείνας, αλλά συνήθως έρχεται μετά από τον πρώτο χρόνο.
    Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ να βρω τρόπο να καταλαβαίνω τί πρέπει να κάνω, μετά όμως έβαλα ένα προγραμμα και έτσι, όπου κι αν βρίσκομαι και ό,τι κι αν κάνω βρίσκω τρόπο να φάω κάτι για να αποφύγω αυτή τη σύσπαση που θα προκαλέσει αναγούλα.

Senior Member
    Πόσα θέλεις να χάσεις ακόμα; Δεν πεινάς περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου;

Senior Member
    Δεν είμαι εγώ αυτός που ορίζει την απώλεια, αλλά το σώμα μου. Θα σταματήσει η απώλεια βάρους όταν σταθεροποιηθεί ο μεταβολισμός μου. Αυτό είναι η μαγεία της επέμβασης. Προσδοκώμενο βάρος είναι περίπου τα 85 κιλά αλλά ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να φτάσω μέχρι τα 95. Θα εξαρτηθεί από την διατροφή, την γυμναστική και πιθανά από τις επανορθωτικές επεμβάσεις πλαστικής που θα αφαιρεθει λίπος και δέρμα περίπου 5 κιλών συνολικά.
    Προς το παρόν ΟΧΙ δεν πεινάω. Μάλλον σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις, αλλά αυτό είναι ένα βασικό κομμάτι της χολοπαγκρεατικής εκτροπής τους πρώτους μήνες. Η πείνα δεν βιώνεται όπως παλιά. Ξαναμαθαίνεις τον εαυτό σου. Θα επανέλθει η αίσθηση της πείνας μαζί με αυτήν της όρεξης μετά τον πρώτο χρόνο, αλλά η περιοριστικού τύπου επέμβαση σε συνδυασμό με τη δυσαπορρόφηση θα αποτελούν πάντα κρίκους ασφαλείας για να μην ξαναπάρουμε τα κιλά. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθεια.

Senior Member
    Originally posted by Άκης
    Δεν είμαι εγώ αυτός που ορίζει την απώλεια, αλλά το σώμα μου. Θα σταματήσει η απώλεια βάρους όταν σταθεροποιηθεί ο μεταβολισμός μου. Αυτό είναι η μαγεία της επέμβασης. Προσδοκώμενο βάρος είναι περίπου τα 85 κιλά αλλά ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να φτάσω μέχρι τα 95. Θα εξαρτηθεί από την διατροφή, την γυμναστική και πιθανά από τις επανορθωτικές επεμβάσεις πλαστικής που θα αφαιρεθει λίπος και δέρμα περίπου 5 κιλών συνολικά.
    Προς το παρόν ΟΧΙ δεν πεινάω. Μάλλον σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις, αλλά αυτό είναι ένα βασικό κομμάτι της χολοπαγκρεατικής εκτροπής τους πρώτους μήνες. Η πείνα δεν βιώνεται όπως παλιά. Ξαναμαθαίνεις τον εαυτό σου. Θα επανέλθει η αίσθηση της πείνας μαζί με αυτήν της όρεξης μετά τον πρώτο χρόνο, αλλά η περιοριστικού τύπου επέμβαση σε συνδυασμό με τη δυσαπορρόφηση θα αποτελούν πάντα κρίκους ασφαλείας για να μην ξαναπάρουμε τα κιλά. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθεια.
    Χαίρομαι που είσαι τόσο συνειδητοποιημένος και σιγουρα αυτό το κομμάτι της ζωής σου θα φτάσει στο απόλυτα αίσιο τέλος. Λίγη υπομονή ακομα χρειάζεται μόνο.

Senior Member
    Χαίρομαι που είσαι τόσο συνειδητοποιημένος και σιγουρα αυτό το κομμάτι της ζωής σου θα φτάσει στο απόλυτα αίσιο τέλος. Λίγη υπομονή ακομα χρειάζεται μόνο.

Senior Member
    Πρώτη Μαρτίου 2015! Άνοιξη! Μηνιαίο ζύγισμα στα 129.600!! Η απώλεια συνεχίζεται συστηματικά, οι αλλαγές είναι πια ορατές ακόμη και σε μένα που αρνούμαι ακόμη να τις δεχθώ, ίσως γιατί δεν είμαι ακόμη έτοιμος να συνηθίσω την εικόνα του σώματός μου σε νέα δεδομένα. Ο Φεβρουάριος πέρασε με πολλά αντικρουόμενα συναισθήματα αναφορικά με την παχυσαρκία, με όλα όσα με οδήγησαν στο να αποφασίσω την επέμβαση και με όλα όσα την ακολουθούν. Η εμπειρία μετά την επέμβαση παραμένει επική, καθοριστική, περισσότερο από οποιαδήποτε δίαιτα ή προσπάθεια έκανα ποτέ (και έκανα πάρα πολλές και ηρωικές). Προχωρώ, παράλληλα με την εξωτερική αλλαγή σε συστηματική καταγραφή και θεραπευτικό μοίρασμα όλων όσων νιώθω, ένιωθα ή θα ήθελα να νιώσω μέσα από την μεταμόρφωση αυτή. Νιώθω για πρώτη φορά σα να ανθίζει ένα μικρό χορταράκι στις άκριες της καρδιάς μου, θυμητάρι μιας άνοιξης που τόσο πολύ άργησε, αλλά που έρχεται πια να γεμίσει ελπίδα για την πορεία της ζωής μου. Μια μικρή χλόη που στέκεται τρυφερά και περιμένει να την αγγίξω για να πω επιτέλους ότι "Ναι, ήρθε η άνοιξη και στη δική μου ζωή". Μεγάλη εμπειρία η παχυσαρκία, ανυπέρβλητο το βάρος της και ο πόνος της αλλά και άφατη η αίσθηση από τη λύτρωση. Πολλή γυμναστική (4 χιλιόμετρα την ημέρα), πολλή περισυλλογή και παράλληλη θεραπεία, αλλά και προσοχή στην προσλαμβανόμενη τροφή. Αυτά με κρατούν γερά γύρω από τον πυρήνα της επέμβασης. Και ναι, είναι δύσκολη η εμπειρία, είναι όμως η πιο όμορφη ιστορία της ζωής μου. Καλό Μήνα σε όλους και όλες. Καλή Άνοιξη!

Senior Member
    Πρώτη Μαρτίου 2015! Άνοιξη! Μηνιαίο ζύγισμα στα 129.600!! Η απώλεια συνεχίζεται συστηματικά, οι αλλαγές είναι πια ορατές ακόμη και σε μένα που αρνούμαι ακόμη να τις δεχθώ, ίσως γιατί δεν είμαι ακόμη έτοιμος να συνηθίσω την εικόνα του σώματός μου σε νέα δεδομένα. Ο Φεβρουάριος πέρασε με πολλά αντικρουόμενα συναισθήματα αναφορικά με την παχυσαρκία, με όλα όσα με οδήγησαν στο να αποφασίσω την επέμβαση και με όλα όσα την ακολουθούν. Η εμπειρία μετά την επέμβαση παραμένει επική, καθοριστική, περισσότερο από οποιαδήποτε δίαιτα ή προσπάθεια έκανα ποτέ (και έκανα πάρα πολλές και ηρωικές). Προχωρώ, παράλληλα με την εξωτερική αλλαγή σε συστηματική καταγραφή και θεραπευτικό μοίρασμα όλων όσων νιώθω, ένιωθα ή θα ήθελα να νιώσω μέσα από την μεταμόρφωση αυτή. Νιώθω για πρώτη φορά σα να ανθίζει ένα μικρό χορταράκι στις άκριες της καρδιάς μου, θυμητάρι μιας άνοιξης που τόσο πολύ άργησε, αλλά που έρχεται πια να γεμίσει ελπίδα για την πορεία της ζωής μου. Μια μικρή χλόη που στέκεται τρυφερά και περιμένει να την αγγίξω για να πω επιτέλους ότι "Ναι, ήρθε η άνοιξη και στη δική μου ζωή". Μεγάλη εμπειρία η παχυσαρκία, ανυπέρβλητο το βάρος της και ο πόνος της αλλά και άφατη η αίσθηση από τη λύτρωση. Πολλή γυμναστική (4 χιλιόμετρα την ημέρα), πολλή περισυλλογή και παράλληλη θεραπεία, αλλά και προσοχή στην προσλαμβανόμενη τροφή. Αυτά με κρατούν γερά γύρω από τον πυρήνα της επέμβασης. Και ναι, είναι δύσκολη η εμπειρία, είναι όμως η πιο όμορφη ιστορία της ζωής μου. Καλό Μήνα σε όλους και όλες. Καλή Άνοιξη!
    Άκη καλή άνοιξη σου εύχομαι, με υγεία και καλές απώλειες!! Είναι μεγάλη η αλλαγή στην ζωή σου, και έπονται πολύ καλύτερες μέρες! Η ζωή σου ανήκει.. Η χαρά σου ανήκει! Πικράθηκες, πληγώθηκες αλλά τώρα καρπώνεσαι τους καρπούς της προσπάθειάς σου! Πήρες την καλύτερη απόφαση..

Senior Member
    Άκη καλή άνοιξη σου εύχομαι, με υγεία και καλές απώλειες!! Είναι μεγάλη η αλλαγή στην ζωή σου, και έπονται πολύ καλύτερες μέρες! Η ζωή σου ανήκει.. Η χαρά σου ανήκει! Πικράθηκες, πληγώθηκες αλλά τώρα καρπώνεσαι τους καρπούς της προσπάθειάς σου! Πήρες την καλύτερη απόφαση..
    Ευχαριστώ από καρδιάς για τα λόγια σου! Ναι, προχωράμε!

Πολλή γυμναστική (4 χιλιόμετρα την ημέρα), πολλή περισυλλογή και παράλληλη θεραπεία, αλλά και προσοχή στην προσλαμβανόμενη τροφή. Αυτά με κρατούν γερά γύρω από τον πυρήνα της επέμβασης. Και ναι, είναι δύσκολη η εμπειρία, είναι όμως η πιο όμορφη ιστορία της ζωής μου. Καλό Μήνα σε όλους και όλες. Καλή Άνοιξη!
    Καλησπέρα Άκη!

Χαίρομαι πάρα πολύ για την όμορφη και θεαματική πορεία που διανύεις!
    Μπράβο σου για την γυμναστική που κάνεις και για την θεραπεία που σε βοηθάει να λύσεις τα εσωτερικά σου θέματα.
    Με όλη αυτήν την ολιστική προσπάθεια, και με σύμμαχο την επέμβαση, είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις μέχρι τέλους και δεν θα έχεις ποτέ ξανά πισωγύρισμα.

Καλή συνέχεια! :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Πολλή γυμναστική (4 χιλιόμετρα την ημέρα), πολλή περισυλλογή και παράλληλη θεραπεία, αλλά και προσοχή στην προσλαμβανόμενη τροφή. Αυτά με κρατούν γερά γύρω από τον πυρήνα της επέμβασης. Και ναι, είναι δύσκολη η εμπειρία, είναι όμως η πιο όμορφη ιστορία της ζωής μου. Καλό Μήνα σε όλους και όλες. Καλή Άνοιξη!
    Καλησπέρα Άκη!

Χαίρομαι πάρα πολύ για την όμορφη και θεαματική πορεία που διανύεις!
    Μπράβο σου για την γυμναστική που κάνεις και για την θεραπεία που σε βοηθάει να λύσεις τα εσωτερικά σου θέματα.
    Με όλη αυτήν την ολιστική προσπάθεια, και με σύμμαχο την επέμβαση, είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις μέχρι τέλους και δεν θα έχεις ποτέ ξανά πισωγύρισμα.

Καλή συνέχεια! :thumbup:
    Καλησπέρα Μαντουράνα! Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όμορφα λόγια. Ναι, ξέρεις δε γίνεται να αντιμετωπιστεί διαφορετικά το θέμα αυτό. Είναι All Life Project και προσπαθώ. Είναι πολύ νωρίς για να μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω, μιας και ακόμη κυριαρχεί η επέμβαση. Δεν θέλω να πιαστώ απροετοίμαστος πια. Εύχομαι να τα καταφέρω. Καλώς ή κακώς έγινα τραγικά ρεαλιστής....Φαίνεται πως όση ύλη χάνεται από το σώμα..προστίθεται στο πνεύμα..

Senior Member
    Μηνιαίο ζύγισμα βάρους μηνός Μαρτίου 2015 ---- 125.900 Κιλά ------ Προσεγγίζω πλέον όλο και περισσότερο τα σχεδόν 100 κιλά συνολικής απώλειας βάρους (περίπου 220 κιλά ζύγιζα όταν βγήκα από το χειρουργείο μου πριν από 10 μήνες).
    Υπάρχουν πολλά που διαμεσολαβούν στο γνωστικό και συναισθηματικό κομμάτι, που ακόμη δεν θα ήθελα να μοιραστώ μέχρι να καλοκαθήσουν μέσα μου και να μπορέσω να τα μεταβολίσω. Ο αγώνας συνεχίζεται, μαίνεται θα έλεγα γιατί η μάχη ποτέ δεν τελειώνει.
    Όταν βρεθεί χρόνος θα μιλήσω για όλα όσα διαμεσολαβούν στην πορεία αυτή της μεταμόρφωσης...Προς το παρον, ΠΑΡΩΝ...ακόμα κι'όταν είναι σβησμένοι οι προβολείς, και κλειστές οι αυλαίες της σκηνής...ΠΑΡΩΝ για να μαθαίνω στο παρασκήνιο σωστά το ρόλο της πιο όμορφης παράστασης της ζωής μου...χωρίς τη βοήθεια του υποβολέα της νοσογόνου παχυσαρκίας πια..γιατί η πρεμιέρα της νέας μου ζωής πλησιάζει...

Senior Member
    Άκη μπράβο!! Πας υπέροχα! 100 κιλά μείον.. Οι δικοί σου άνθρωποι που σε βλέπουν τι σου λένε;; Άναυδοι ε;;

Senior Member
    Άκη μπράβο!! Πας υπέροχα! 100 κιλά μείον.. Οι δικοί σου άνθρωποι που σε βλέπουν τι σου λένε;; Άναυδοι ε;;
    Πράγματι είναι μεγάλη αλλαγή, είναι όμως μετρημένες οι αντιδράσεις τους γιατί ξέρουν ότι παραμένω ιδιαίτερα εφεκτικός και μη ενθουσιώδης....25 χρόνια παχύσαρκος είναι πάρα πολλά για να πιστέψω ότι όλα αυτά είναι πράγματι αλήθεια...και ειδικά ότι ξεμπέρδεψα τόσο απλά...είναι μεγάλη αλλαγή αλλά τώρα μόλις άρχισε η πραγματική μάχη με το θηρίο και θα πάρει πολύ καιρό για να δείξω τη χαρά μου...ας φτάσω πρώτα στα κιλά που προβλέπονται, ας τα διατηρήσω, ας μάθω να ζω και να βαδίζω παράλληλα με τα συναισθήματά μου και τότε ναι θα είναι μεγάλη χαρά..που θα αντανακλάται στους δικούς μου και θα επιστρέφει αλληλοπολλαπλασιαζόμενη. Ξέρω ότι χαίρονται, αλλά και ότι φοβούνται επίσης και εκείνοι μέχρι να βεβαιωθούν ότι είμαι οκ και ότι μπορώ να συνεχίσω να ζω με μια χρόνια ασθένεια όπως η παχυσαρκία υπό έλεγχο. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Πρόκειται για μια χρόνια ασθένεια, και μαθαίνεις να την έχεις υπό έλεγχο..να σε έχεις υπό έλεγχο...όσα κιλά και να χάσεις...

Senior Member
    Ζύγιση Πρωτομαγιάς:122.800 και ΔΜΣ:36!
    Όταν οι αριθμοί λαμβάνουν διαστάσεις αληθινού μύθου στην προσωπική μου ιστορία.
    Δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο από το ότι συνεχίζω κάθε μέρα να γίνομαι αυτό που ονειρεύτηκα...

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast