Results 16 to 26 of 26
-
01-09-2008, 15:04 #16
ετσι ειναι ομως κοριτσακι μου!!!!!Φυσικα και ευνοηθηκαμε περισσοτερα απο τους υπολοιπους..πχ εγω εχω το καλυτερο και μεγαλυτερο κλειστο γκαραζ και τον μισο τελευταιο οροφο δικο μου,χωρις να χρεωθω ευρουλακι και οι αλλοι λενε...κοιτα την...πολυ δουλεψε να τα αποκτησει!Δεν ειναι ομως ετσι....μπορει να μην κοπιασα εγω,αλλα κοπιασε ο παππους μου και η γιαγια μου και στην συνεχεια οι δικοι μου και εγω καταφεραμε να το κρατησουμε ορθιο με υπερβολικη αγαπη για αυτο το μερος!!!Μην τους δινεις σημασια πλεον...και στο κατω κατω δεν μπορουν καν να φανταστουν ποσο ασχημα αισθανεσαι εσυ...ναι οκ πηρες τσαμπα ενα σπιτι...αλλα για να το παρεις αντι για χρημα κατεθεσες συναισθηματα!
- 01-09-2008, 15:43 #17
Είναι σίγουρο ότι δεν έχουν ιδέα τι νιώθω, γιατί συν τοις άλλοις προσπαθώ να μη δείχνω τα συναισθήματα μου και γι\'αυτό δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ ώρες ώρες. Ειδικά όταν κανένας-δύο με κοιτάνε μες στα μάτια και περιμένουν να τους χαιρετήσω τότε είναι που μπλοκάρω εντελώς, γιατί αλλιώς δεν με χαιρετάνε αυτοί μήν πάθει τίποτα ο εγωισμός τους και εγώ λέω μέσα μου να τους χαιρετήσω και να δείξω ανωτερότητα ή να μην τους δώσω σημασία, ειδού η απορία!
01-09-2008, 16:03 #18
Νανα πρέπει να δεχτείς οτι δεν είσαι πλέον η μοναδική ιδιοκτήτρια στο σπίτι . Είσαι όμως και εσύ ιδιοκτήτρια και εχεις κάθε λόγο να βρίσκεσαι εκεί , όπως και οι άλλοι .
Νομίζω οτι έχεις μπλέξει σε ενα φαύλο κύκλο . Περιμένεις απο αυτούς να σου φερθούν φιλικά για να τους φερθείς και εσύ κ.ο.κ. Κάπως πρέπει να το σπάσεις αυτόν τον κύκλο .
Φαντάσου μια καινούργια αρχή .
Αν δεν μπορείς να την κάνεις στην πολυκατοικία σου και απο την άλλη δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός οτι δεν νιώθεις καλά σε αυτή , τότε μάλλον πρέπει να βρεις άλλο σπίτι .
Η λύση στο πρόβλημα δεν θα έρθει απο έξω , αλλα απο εσένα .
01-09-2008, 16:47 #19
βρε τερεζα,ο αγοραστης ενος σπιτιου δεν αγοραζει και την ιστορια του οικοπεδου.Ειναι περιουσια του πλεον και δεν εχεις καμια επιρροη πανω στην δικη του περιουσια.Ασε που μπορει να την ξεπληρωνει ακομα.Και εχει και δικαιωμα να κανει οτι θελει σε αυτην.Και δεν εισαι η χαμενη της υποθεσης,ολα εγιναν κατοπιν συμφωνιας αν ηθελες δεν το εκανες ηταν δικη σου επιλογη.(προς νανα)Και ναι,ειναι φυσικο οταν υπαρχουν προστριβες να δημιουργουνται κομματα και συμμαχιες,και σε αυτη την περιπτωση δεν λες τιποτα,εισαι απο την αλλη πλευρα και δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις φιλιες μαζι τους.Η σχεση σας θα ειναι καθαρα επαγγελματικη και πρεπει να το παρεις αποφαση.Γιατι αν υπαρχει μια θεση παρκινγκ ολοι θα την θελουν,και οποιος την εχει θα υποστει την ζηλεια των αλλων,ειτε εισαι εσυ ειτε γειτονας του πρωτου οροφου.Ανθρωπινες σχεσεις ειναι αυτες.Δες το ψυχρα δεν υπαρχει αλλη λυση.
01-09-2008, 16:56 #20
Originally posted by Empneustns
βρε τερεζα,ο αγοραστης ενος σπιτιου δεν αγοραζει και την ιστορια του οικοπεδου.Ειναι περιουσια του πλεον και δεν εχεις καμια επιρροη πανω στην δικη του περιουσια.Ασε που μπορει να την ξεπληρωνει ακομα.Και εχει και δικαιωμα να κανει οτι θελει σε αυτην.Και δεν εισαι η χαμενη της υποθεσης,ολα εγιναν κατοπιν συμφωνιας αν ηθελες δεν το εκανες ηταν δικη σου επιλογη.
01-09-2008, 16:59 #21
και που να το ξερει το σκυλι??????????????
01-09-2008, 17:05 #22
το σκυλι λογικα και ο ιδιοκτητης δεν το ξερει,αλλα σου εξηγω οτι ειναι λιγο δυσκολο για μενα να το βλεπω...εγω μεγαλωσα εκει και εμαθα να σεβομαι και να αγαπω αυτο το μερος απο την μερα που καταλαβα τον κοσμο γυρω μου...αρα αυτη την στιγμη ειναι δυσκολο να δεχτω αυτην την αλλαγη...!!!
01-09-2008, 19:35 #23
Νομίζω ότι κανείς δεν αντιλέγει ότι είναι επιλογή κάποιου να δοθεί η αντιπαροχή και έπειτα να έχουν δικαιώματα και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες, απλά στη δική μου περίπτωση και φαντάζομαι και σε πολλές άλλες, οι νέοι ιδιοκτήτες εκφράζουν την ανάγκη να κερδίσουν όσο περισσότερα μπορούν. Επιθυμία μου δεν είναι να κερδίσω κάτι από το χώρο τους αυτό το έχω αποδεχτεί, εκείνο που δεν αποδέχομαι εύκολα είναι η διεκδίκηση πραγμάτων που δεν τους ανήκουν. Δεν νιώθω ότι είμαι η \"χαμένη\" αλλά ότι προσπαθούν να με κάνουν να νιώσω ότι και πολύ μου είναι το σπίτι που έχω, γιατί τώρα κάνουν και αυτοί κουμάντο και το εννοώ αυτό βλέποντας την καθημερινή τους συμπεριφορά. Τέλος πάντων το να μετακομίσω δείχνει ότι καταφέρνουν να με διώξουν τελικά κατά μία έννοια, το να μείνω και να είμαι ψυχρή είναι κάτι που πρέπει και θέλω πολύ να δουλέψω.
01-09-2008, 19:55 #24
Θυμήθηκα και ένα όνειρο που βλέπω ανά διαστήματα, βλέπω μπροστά την αντιπαροχή και πίσω το σπιτάκι μας και πάω εκεί να μείνω όμως τριγυρίζουν και οι υπόλοιποι και το νιώθω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά και ξυπνάω με μία περίεργη αίσθηση, αυτό το όνειρο το βλέπω με κάποιες παραλλαγές μία φορά το μήνα περίπου...Είναι η αίσθηση που υπάρχει και νομίζω ότι αν ήμουν πιο ψυχρή σαν άνθρωπος σίγουρα δεν θα ένιωθα τίποτα τέτοιο, η ευαισθησία είναι που επηρεάζει όσο περισσότερη από αυτήν διαθέτει κανείς τόσο περισσότερο δυσκολεύεται να αποδεκτεί τις καθημερινές ανθρώπινες σχέσεις...
02-09-2008, 15:44 #25
Originally posted by Nanasourh
εκείνο που δεν αποδέχομαι εύκολα είναι η διεκδίκηση πραγμάτων που δεν τους ανήκουν
Νανά είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις μέσα σου την νέα κατάσταση για να μπορεσεις να την αποδεκτείς .
Οταν το κάνεις αυτό θα μπορείς να θέσεις και εσύ τα όρια σου . Αν διεκδικούν πράγματα που δεν τους ανήκουν , εχεις κάθε δικαίωμα να αντιδράσεις .
Με το να βράζεις εντός σου τίποτα καλό δεν καταφέρνεις .
02-09-2008, 18:06 #26
Για παράδειγμα δεν υπάρχει κοινόχρηστος χώρος εκτός από τον κεντρικό διάδρομο και κάποιοι έρχονται και ψήνουν στο μέρος που παρκάρω το αυτοκίνητό μου και δεν πάνε να ψήσουν στο μέρος που παρκάρουν το δικό τους αυτοκίνητο, ε νομίζω ότι αυτό είναι προκλητικό δεν γίνεται κάθε μέρα αλλά μου δημιουργεί μία δυσφορία, γιατί εκνευρίζομαι όταν οι άλλοι με προκαλούν επίτηδες και έχουν τόσο απίστευτο θράσος, τότε είναι που θέλω να πάω να τους πω γιατί το κάνουν αυτό και τελικά δεν κάνω τίποτα γιατί δεν θέλω να μαλώνω και μισώ τους καβγάδες...
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία