Έγκυος και 145 κιλά!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Οχι γέννησα με καισαρική αλλά όχι εξαιτίας του βάρους. είχα μια φλεγμόνη και μπήκα δύο εβδομάδες νωρίτερα με τεχνικούς πόνους. Επειδή δεν πέτυχαν πήγα για καισαρική τελικά. Ολα θα πάνω καλά!

min anxonese ola tha pane kala

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια είχα πολύ καιρό να γράψω και να μπω. Θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση στις εύσωμες εγκυούλες. Πως τα καταφέρατε?? είχατε σταθερό κύκλο περιόδου?? Μήπως κάποια πάσχει σπό ΣΠΩ ?? Γιατί κι εγω προσπαθώ να μείνω και δεν τα καταφέρνω λόγω βάρους. Να ευχηθώ κι εγώ με το καλό στην εγκυμονούσα!!!!!!!!!!!!!!! Καλή λευτεριά!!!!:duh:

kalispera ego ixa provlima me afksimeni ormoni prolaktinis ekana therapia ke ola mia xara ke i periodho mou dhen itan statheri ola logo paxisarkias tora ola kala exo kanei dhio paidhia ke ola kala sou efxome na sou pane ola kalaaaaa

Member
    Ευχαριστώ Ευγενία μου!!! Βέβαια είχα θέμα με πολυκυστικές έχασα 4-5 κιλά(παρα πολλα... αχχαχα) έπαιρνα glucophage προσπαθούσα 1,5 χρόνο! Μόλις έκανα σαλπιγγογραφία 7 Οκτωβρίου 20 Οκτωβρίου είχα μείνει έγκυος!!!!

Member
    Κορίτσια γεια σας!! να σας ρωτησω και κάτι άλλο ζάχαρο κάνατε στην εγκυμοσυνη????

Junior Member
    Νομίζω πως αγχώνεσαι λίγο παραπάνω για τα κιλά σου. Εγώ δεν έκανα καθόλου ζάχαρο στην εγκυμοσύνη. Είχα μάλιστα και πολύ χαμηλό, όταν έκανα την καμπύλη ζαχάρου. Βέβαια μάλλον θα ήταν καλύτερο να είχα κάνει, γιατί ενώ στην αρχή πρόσεχα πολύ γιατί φοβόμουν, μετά την καμπύλη του έδωσα και κατάλαβε και πήρα όλα τα κιλά μαζεμένα στο τέλος. Ολα με μέτρο λοιπόν!

Senior Member
    Νατασα συγχαρητηρια και με το καλο το μωρακι σου
    Μπραβο σου που προσπαθεις με διατροφη. Αν καμια φορα ξεφευγεις μην αγχωνεσαι, σημασια ειναι να μην τα παρατας κ να μη γινεται κανονας.
    Εχε στο νου σου πως τωρα πια πρεπει να σκεφτεσαι, να δρας, να τρως για δυο- και δεν εννοω ποσοτητα, εννοω ποιοτητα!! Με αλλα λογια εισαι πλεον υπευθυνη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και για τη ζωη κ την υγεια (οσο εχει να κανει μεντη διατροφη εννοω) κ ενος αλλου ανθρωπου. Βλακειες που κανουμε αναλαμβανοντας την ευθυνη οσον αφορα τον εαυτο μας, στην εγκυμοσυνη δεν επιτρεπονται κατα τη γνωμη μου.
    Πολλα μπορει να συμβουν η κ να μη συμβουν αλλα νομιζω το πιο σημαντικο ειναι να μην τα προκαλεσουμε...
    Φιλια πολλα κ καλη συνεχεια

Page 2 of 2 FirstFirst 12