αδυνατισμα με στόχο!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

αδυνατισμα με στόχο!

Είμαστε κ μεις που δεν έχουμε αμαν κ τί τα τόσα περιτά κιλά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε κ μεις υποστήριξη.
    Είμαι η Μαριάννα είμαι 1,63 και 69 κιλά. Θέλω να φτάσω τα 59. Μπορούν όλοι όσοι θέλουν μια υποστήριξη στην προσπάθεια τους αυτή να γράφουν από κάτω και με τον καιρό να βλέπουμε τη βελτίωση μας και να συζητάμε τα προβλήματα μας! :wink1:

Καλησπέρα Δεν έχει σημασία πόσα κιλά θέλει να χάσει κανείς , μπορεί να ναι από 5 μέχρι 105. Ακόμη και τα 10 παραπάνω κιλά κάποιος που ίσως δεν τα χει συνηθίσει πάνω στο σώμα του τα νιώθει σαν βάρος και έχει ακριβώς τους ίδιους λόγους να θέλει να τα χάσει με κάποιον που έχει 50 κιλά παραπάνω , αν εξαιρέσουμε οτι αυτός που έχει 10 παραπάνω κιλά δεν ανησυχεί τόσο για λόγους υγείας όσο για αισθητικούς. Οπότε εδώ θα μαστε να τα λέμε ...

Senior Member
    Firefly, ανηκω πανω κατω κι εγω στην κατηγορια των οχι υπερβολικα πολλων κιλων. Το θεμα ειναι, οπως σωστα ανεφερε και η tou mofasa o tsoutses (αληθεια τι σημαινει αυτο το nickname?uzzled οτι ειτε εχεις 10 η 40 η 50 κιλα επιπλεον πανω σου εξαρταται πως το νιωθει κανεις.Συνηθως και αυτοι που εχουν 10 κιλα εξτρα νιωθουν το ιδιο βαρος σωματικα και ψυχολογικα με αυτους που εχουν 20 για παραδειγμα.
    Συμβουλη μου ειναι , αν πιστευεις οτι μπορεις μονη σου να βαλεις τον εαυτο σου σε προγραμμα, αν εισαι δλδ οργανωτικος και αρκετα πειθαρχημενος ανθρωπος, ξεκινα μονη σου. Αν διακρινεις και αναγνωριζεις στον εαυτο σου αναβλητικες τασεις η απλα αισθανεσαι αδυναμη να κανεις την αρχη, επελεξε εναν διατροφολογο να σε βαλει να κανεις την αρχη μια και θα εισαι υπολογη σε αυτον.
    Ενας σωστος διατροφολογος θα δει το δικο σου οργανισμο, τις δικες σου αναγκες τις βιλογικες, το προγραμμα σου το καθημερινο, τις συνηθειες σου και θα δει τι μπορει να "[ιασει" σε σενα.
    Ευχομαι απο την καρδια μου μια ομορφη αρχη, χωρις στερησεις και στοχους σταθερους και αργους!
    Τα γρηγορα, στη διατροφη αλλα και στη ζωη γενικα, δε φερνουν ποθητα αποτελεσματα...
    Καλλιο αργα σαν τη χελωνιτσα, κουτσου κουτσου, παρα σα λαγος με τη γλωωσα εξω λαχανιασμενη!
    Πολλα φιλια! Τα καλυτερα ερχονται οταν τα κυνηγαμε!

Junior Member
    Firefly, και γω συγκαταλέγομαι στην ιδια κατηγορία με σένα. Είμαι 67 κιλά και θέλω να φτάσω τα 58. Και δεν είναι καθόλου εύκολο. Ξεκίνησα τον Ιανουάριο του 13 με 74 κιλά. Κατάφερα στα καλυτερα μου να φτάσω τα 69 κιλά μόνο με δίαιτα απο διαιτολόγο. Είμαι φοβερά λιχούδα και όλο παρέκλινα απο τη δίαιτα. Το Σεπτέμβρη πήρα την απόφαση να ξεκινήσω γυμναστήριο (Pilates). Ξεκίνησα 70 και έχω φτάσει 67 χωρίς δίαιτα. Τώρα εντάσσω διατροφή και λίγη αερόβια άσκηση στο προγραμμα μου. Για να δούμε!!!!