Tae Bo ??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: Tae Bo ??

Senior Member

Tae Bo ??

Mια φιλη μου συστησε Tae Bo, κι ας ειμαι αγυμναστη εντελως..
    Μου προτεινε να ξεκινησω με το προγραμμα για αρχαριους, στο σπιτι με dvd.

Εχει δοκιμασει καποια κοπελα?

Γενικα το ψαχνω το θεμα γυμναστικη, αλλα με...φειδω γτ δεν ειμαι και πολυ φαν, Θελω κατι που να ξερω οτι θα μπορω να ανταπεξελθω θετικα κι οχι να το παρατησω μετα απο λιγο καιρο.
    :smilegrin:

Junior Member
    Κάνω εγώ συστηματικά 3 φορές την βδομάδα! είναι από τους πιο καλούς τρόπους άσκησης γιατί γυμνάζει τα πάντα και καίει το λίπος πολύ αποτελεσματικά άλλα κάνεις και σύσφιξη παράλληλα! το εχω αγαπήσει! είναι βέβαια δύσκολο στην αρχή άλλα μετά το δεύτερο μάθημα θα βρεις το ρυθμό σου και θα δεις και αποτελέσματα πάρα πολύ γρήγορα! εμένα τον τελευταίο χρόνο το σώμα μου έχει αλλάξει τελείως! είμαι 57 κιλά με ποσοστό λίπους 21% ενώ ήμουν 59 κιλά με λίπος 24% περίπου! παίζει και η διατροφή.ρόλο αλλά. και αυτή η γυμναστική με βοηθησε τρομερά! δεν ξέρω όμως αν θα κρατήσεις ένα πρόγραμμα αν το κάνεις στο σπίτι... ενω αν γραφτεις σε ενα γυμναστηριο που το εχει στο προγραμμα του θα το τηρησεις.καλυτερα και θα εχεις και παρεα εκει (για μενα παιζει ρολο αυτο γιατι βαριεμαι ευκολα) !! Παντως το συστηνω ανεπιφυλακτα! Εκει που κανω ερχονται και γυναικες και ανδρες που εχουν προβλημα με τα.κιλα.τους και ακολουθουν κατευθειαν το προχωρημενο προγραμμα και δεν εχουν προβλημα!

Senior Member
    Ευχαριστω Sissyoly!!!

Junior Member
    Τίποτα!! Αν αρχίσεις περιμένω εντυπώσεις!!