Μίνι Γαστρική παράκαμψη ή χολοπαγκρεατική παράκαμψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Μίνι Γαστρική παράκαμψη ή χολοπαγκρεατική παράκαμψη

Καλησπέρα...Είμαι μια απο τους χιλιάδες παθόντες των αβάσταχτων κιλών...έχω προσπαθήσει άπειρα με χιλιάδες δίαιτες,έχω 5 χρόνια που έκανα τον καταραμμένο το δακτύλιο δίχως κανένα αποτέλεσμα...τα κιλά μου όμως χρόνο με το χρόνο και λόγω της καθιστικής ζωής που είχα μέχρι τώρα,αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς...σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω δώσω μια οριστική λύση στο πρόβλημά μου!!Αν υπάρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει σχετικα,θα το εκτιμούσα!

Member
    Originally posted by sofakixe
    Καλησπέρα...Είμαι μια απο τους χιλιάδες παθόντες των αβάσταχτων κιλών...έχω προσπαθήσει άπειρα με χιλιάδες δίαιτες,έχω 5 χρόνια που έκανα τον καταραμμένο το δακτύλιο δίχως κανένα αποτέλεσμα...τα κιλά μου όμως χρόνο με το χρόνο και λόγω της καθιστικής ζωής που είχα μέχρι τώρα,αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς...σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω δώσω μια οριστική λύση στο πρόβλημά μου!!Αν υπάρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει σχετικα,θα το εκτιμούσα!
    σου έστειλα ινμποξ στο φεις μπουκ!!!

Senior Member
    Δεν θα σχολιάσω το θέμα δακτύλιου καθώς έχει εξαντληθεί εκτενώς η αποτυχία του στο μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενών με μεγάλη ευθύνη των γιατρών που τον εφάρμοσαν,καθώς ο ασθενής δεν είναι γιατρός να γνωρίζει τα πάντα...Υπάρχουν 2 σοβαροί χειρουργοί που ασχολούνται με τέτοιου είδους επεμβάσεις πολλά χρόνια,ο ένας σε δημόσιο νοσοκομείο και ο άλλος ιδιωτικά,εσύ επιλέγεις.Επειδή αποφεύγουμε τα ονόματα δημόσια σε αυτό το φόρουμ,ότι θέλεις με u2u ή στο faceboook

Junior Member
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΛΙΜΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΙ ΠΑΣ Ή ΜΑΝΙΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΠΑΙ ΠΑΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ 106 ΚΙΛΑ 1.66 42 ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΑ ΠΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Senior Member
    Την απόφαση την παίρνει ο γιατρός,αν βέβαια ξέρει τι του γίνεται και έχει αξιολογήσει σωστά την κατάσταση και όχι κουτουρού...Ψάξου για καλό γιατρό..

Junior Member

μινι γαστρικό bypass

Εγώ έκανα το μίνο γαστρικό bypass 7 μήνες πριν και η ζωή μου έχει αλλάξει ... Είμαι πιο υγιής και 50 κιλά λιγότερα !