γεια μου κι εμενα κ καλως σας βρηκα!!!!!(sleeve)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Member

γεια μου κι εμενα κ καλως σας βρηκα!!!!!(sleeve)

Γεια σε ολους κ σε ολες που πραγματικα μετα απο τοσο καιρο που σας διαβαζω σας νιωθω δικους μου ανθρωπους.μου δωσατε κουραγιο,θεληση και πανω απο ολα ελπιδες οτι γινονται θαυματα!!!.εγραψα και σε ενα αλλο τοπικ με θεμα το sleeve αλλα επειδη ειδα οτι δεν εχει κινηση πλεον ειπα να ανοιξω ενα δικο μου.πραγματικα χρειαζομαι τη βοηθεια σας λεγοντας μου καποια πραγματα.το θεμα μου ειναι αναλογο με τον τιτλο φυσικα.και διαβαζοντας τις εμπειριες και τα θαυματα σας εχω αποφασισει οτι αυτη ειναι η μονη λυση για μενα.εδω και 8 χρονια κανω διαιτες καποιες φορες χανω καποιες οχι αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι στο τελος θα καταληξω με περισσοτερα.ε ιμαι 103 κιλα για την ακριβεια και 1.68 υψος. το προβλημα μου ειναι οτι δεν πληρω τις προυποθεσεις >40 για τα δικαιολογιτικα κ ειμαι στο 37 περιπου.ξερεται αν υπαρχει καποιος τροπος να μη χρειαστει να πληρωσω κατι υπερογκα ποσα που ακουω του τυπου 7000 και πανω?κρεμομαιιιιιι απ τα χειλη σας..δεν ξερετε ποσο αναγκη εχω να δω μια ακτινα ελπιδας στον οριζοντα.σας ευχαριστω για ολαααα ολο αυτο τον καιρο και ελπιζω να γινω συντομα και εγω μελος αυτης τη υπεροχης παρεας!!!!:yes:

Senior Member
    Σου έχω στείλει u2u

Senior Member
    Αν έχεις συνοδά προβλήματα από την παχυσαρκία,με δμσ 36 και άνω,σου δίνουν έγκριση

Member
    Οχι αν εννοεις ζαχαρο κ υπνικη απνοια δεν εχω τετοια προβληματα.εχω αλλα προβληματα τα οποια ομως δεν ειναι αρκετα για εγκριση απο οτι διαβαζω.οπως προβληματα στα γονατα στη μεση κ γενικα στα κοκκαλα απ το πολυ βαρος..αυτσ ομως δεν ειναι στα "ζητουμενα" για εκριση..οποτε...δεν ξερω..αν καποιος εχει κανει με δεικτη <40 Ας μου πει πως και τι αν μπορει...

Member
    Scarlletaki μου ευχαριστωωω!! :-) σου εστειλα u2u

Senior Member
    Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι τα ορθοπεδικά προβλήματα είναι εντός των συνοδών προβλημάτων για δμσ 36 και άνω.Η επιτροπή θα στο πει,μην βασίζεσαι αποκλειστικά στο τι διαβάζεις στο φόρουμ. Άλλωστε δεν έχεις να χάσεις τίποτα να κάνεις την αίτηση σου,τουλάχιστον θα ξέρεις. Κι αν σε εγκρίνουν,σε δημόσιο νοσοκομείο δεν θα πληρώσεις τίποτα και αν πας ιδιωτικά θα σου πληρώσουν τα έξοδα του χειρουργείου(όχι γιατρό,όχι δωμάτιο)

Member
    Μολις καταφερω και κατεβω αθηνα θα παω να βρω το γιατρο και θα δας πω!μακαρι να ισχυουν για εγκριση τι να πω...μακαρι!!ευχαριστω stelio για ολα..γτ χρειαζομουν πληροφοριεσ κ εσεις μου απαντησατε πολυ αμεσα!σας ευχαριστω!! :-) :-) :-)