μινι γαστρικο μπαι πας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

μινι γαστρικο μπαι πας

ΣΑΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΠΑΙ ΠΑΣ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΜΙΝΙ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΜΑΙ 42 ΕΤΩΝ 106 ΚΙΛΑ 1.66 ΥΨΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΖΕΤΖΟΥ
    ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Senior Member
    καλησπερα δημητρα και εγω λογω του οτι εχω μινι μπαιπας δεν μπαινω στο φορουμ γιατι μονο για σληβ και για το ριο εχει θεματα εγω εκανα στο ιππο μινι αλλα εγω ειχα και πολλα κιλα τωρα εσενα γιατι σου λεει μινι δε ξερω ισως λογω ηλικιας γιατι και εγω μεγαλη ειμαι αλλα οταν εκανα εγω επεμβαση αλλος γιατρος εκανε σληβ σε γυναικα 67 χρονων 200+ κιλα τι να πω?? αν θες στειλε μου u2u για να πουμε και ονοματα γιατι εδω δεν....

Senior Member
    Δήμητρα, βάρος τραγικό δεν έχεις, γλυκατζού δεν είσαι, προβλήματα υγείας δεν έχεις, μάλλον ιδανική υποψήφια για επιτυχή σληβ ακούγεσαι αν πέσεις και στα χέρια ικανού γιατρού, εγώ ήμουν 116 και όπως και εσύ "μεζεκλού" και σκουπιδοκαταναλώτρια, όχι ιδιαιτέρως των γλυκών , κυρίως των αλμυρών. Μήπως να ζητήσεις λεπτομερείς εξηγήσεις από το γιατρό που μίλησες γιατί θέλει μίνι? Προσωπικά δεν θα καθόμουν να με χειρουργήσει κάποιος που δεν θα με ειχε διαφωτίσει με κάθε λεπτομέρεια και αλήθεια για την επέμβαση πιυ μου προτείνει.

Junior Member

μινι γαστρικο μπαι πας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΚ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΛΠ [email protected] ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΜΑΙΝΤ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Senior Member
    Originally posted by dimitramil1
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΚ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΛΠ [email protected] ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΜΑΙΝΤ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
    OK σου στέλνω μέιλ Δήμητρα