γραφειοκρατίας συνέχεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

γραφειοκρατίας συνέχεια

επιτροπή μου είπαν ότι έχει μέσα μαρτίου, απλα με τις αλλαγές που έφερε ο υπουργούς γίνετε ένας χαμός. δεν μπορώ να βρώ κανέναν για να μου πει εάν έχουν παραλλάβη τον φάκελό μου. τα γραφεί τους έχουν αλλάξει τα τηλέφωνά τους έχουν αλλάξει, ένας χαμός. ελπίζω να έχουν παραλλάβει το φάκελό μου και να μη χάθηκε μέσα στο χαμό

Senior Member
    που περνεις τηλ φιλε?στο κεσυ?

Junior Member
    ναι στο ΚΕΣΥ σε ένα καινούριο τηλέφωνο που μου έδωσαν γιατί άλλαξαν αλλά και στη γραμματεία που όμως εδώ και μία βδομάδα δεν το σηκώνει κανένας. εσύ έχεις μιλήσει με κανέναν εκεί?

Senior Member
    δεν εχω παρει ακομα τηλ.ηξερα οτι ειχε επιτροπη τελος φεβρουαριου,εσενα σου ειπαν μεσα μαρτιου οποτε εχουμε ακομα

Senior Member
    κανενα νεο εχουμε?περνω τηλ δεν το σηκωνει κανεις,εγινε επιτροπη τελικα?

Junior Member
    Καταφερα κα ιμίλησα την Πέμπτη με τον Κο Σταυράκη εαν δεν κάνω λάθος ο οποίος μου είπε (είναι σε άλλο τμήμα) ότι η επιτροπή έγινε στις 14 μαρτίου και να περιμένω να σταλεί η απόφαση εκεί που κατέθεσα τα χαρτιά. να περιμένω πάνω από 15 μέρες γιατί οι αιτήσεις ήταν πάρα πολλές

Senior Member
    ευχαριστω βαγγελη κ χρονια πολλα

Junior Member
    Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. να είσαι καλά. εύχομαι όλα να πάνε κατέυχήν και να τα μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μετά τις επεμβάσεις. πάντως μία βδομάδα που προσπαθώ με την κα. μυρίλα δεν μπόρεσα να μιλήσω για πιο σίγουρα

Senior Member
    επιασα γραμμη σημερα τελικα,πηρα εγκριση,μου ειπε σε 25 μερες να αναζητησω την αποφαση απο εκει που κατεθεσα τα χαρτια μου,εγω μπορω τωρα να απευθυνθω στο ιπποκρατειο η θα πρεπει να εχω το χαρτι της αποφασης στα χερια μου????:wow:

Originally posted by jimmys
    επιασα γραμμη σημερα τελικα,πηρα εγκριση,μου ειπε σε 25 μερες να αναζητησω την αποφαση απο εκει που κατεθεσα τα χαρτια μου,εγω μπορω τωρα να απευθυνθω στο ιπποκρατειο η θα πρεπει να εχω το χαρτι της αποφασης στα χερια μου????:wow:

Στον γιατρο σου πρεπει να απευθυνθεις jimmy για να σε βαλει στην λιστα αναμονης στο Ιπποκρατειο. Δεν χρειαζεται τωρα να εχεις την εγκριση, αλλα οταν μπεις με το καλο για χειρουργειο, τοτε θα πρεπει να την εχεις οποσδηποτε.

Junior Member
    φίλε jimmy μάλλον ήμασταν στην ίδια επιτροπή. και εγώ εκρίθηκα αλλά το χειρουργείο θα γίνει στις 6 Αυγούστου η χαρά της έγκρισης μου έφερε μία μικρή πικρία το μακρυνό ραντεβού της επέμβασης

Senior Member
    6 αυγουστου?οχοοοοοο πολυ μακρια σε πηγαν
    εγω μαλλον τελος του μηνος η αρχες μαιου μπαινω για χειρουργιο

Junior Member
    6 αυγουστου?οχοοοοοο πολυ μακρια σε πηγαν
    εγω μαλλον τελος του μηνος η αρχες μαιου μπαινω για χειρουργιο
    μπραβο jimmy, αντε με το καλό και όλα να πάνε κατευχην. μη χαθείς μετά, κράταμε ενήμερο για το πως πήγε. σε ποιο νοσοκομείο θα την κάνεις?