Results 31 to 45 of 51
Thread: παραστράτησα...
-
26-04-2014, 11:22 #31
πάντως όταν αναφερόσασταν σε φρούτα εμένα το πρώτο που πήγε το μυαλό μου είναι κάτι κτιστοί νεαροί σούπερ αποτριχωμένοι με ύφος αγελάδας κάτι μεταξύ πορνοστάρ και φοίνικας που λέμε στην σαλόνικα.αυτοί ειδικά δν μενοχλούν καθόλου(να μου δημιουργούν κόμπλεξ δηλαδη)μονο κοινωνικό σχόλιο προκαλούν κ μου κρύβουν τον ήλιο. οι παχουλούλες που κάθονται τυλιγμένες στις πετσέτες τους είναι πιο στενάχωρο θέαμα από την παχουλή με το στρινγκ θα συμφωνήσω με μαντζουράνα. αλλά γενικά είναι καλό να έχεις καλό γούστο κ να μην ξεφεύγεις.
- 26-04-2014, 11:37 #32
Πω καλά ναι και βάζουν και τα λάδια και γυαλίζουν σαν κοτόπουλα έτοιμα για ψήσιμο
Χάλιιιιιι!
Και ναι παιδιά, δεν λέω τίποτα παραπάνω απο το να έχουμε λίγο γούστο
26-04-2014, 11:56 #33
εμενα κατι που με βοηθαει στη παραλια ειναι να βγαζω αμεσως τα ρουχα που φοραω πανω απο το μαγιο γιατι αν το καθυστερησω μετα ντρεπομαι λεω ε μετα τωρα κοιταει και αυτος,ε μετα τωρα περναει μια γνωστη μου και οταν με φωναζουν φιλες να μπω μεσα λεω π.χ. βαζω αντηλιακο μπειτε και ερχομαι..εχω θεμα με την αυτο πεποιθηση! και αυτο τραβαει πιο πολυ τα βλεμματα οταν δεν εισαι χαλαρη και βγαινεις απο τη θαλασσα σαν ψαρι εξω απο το νερο!!!
26-04-2014, 12:43 #34
Εγώ απλά δεν πήγαινα παραλία, ή πηγαινα αργά, ή σε απομωνομένες παραλίες γιατί πολύ απλά δεν πέρναγα καλά :P
26-04-2014, 13:16 #35
σκαρλετ πως πήρες κιλά κ πως έφτασες στο σημείο να κανεις sleeve? τώρα πάντως μια χαρά θα ευχαριστηθείς την παραλία!:smirk:
26-04-2014, 14:35 #36
Έκανα ένα χειρουργείο στην σπονδυλικη που με καθηλωσε για ενα εξαμηνο στο κρεβάτι. Εκεί απο 65 πήγα γυρω στα 85-90 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ε μετά σκατένια ψυχολογία κλπ δεν με ένοιαζε για αρκετά καιρό εφτασα στα 100. Μετά αποφάσισα να ξεκινησω δίαιτα και ξεκινησε το φαινομενο γιο γιο :P 10 έχανα 20 έπαιρνα και πάει λέγοντας....:/ Αλλά ναι πλέον φέτος θα πάω παραλία
Εύχομαι το ίδιο και σε σας κοριτσάρες μου!!!
27-04-2014, 14:05 #37
Originally posted by Scarllet_D
Έκανα ένα χειρουργείο στην σπονδυλικη που με καθηλωσε για ενα εξαμηνο στο κρεβάτι. Εκεί απο 65 πήγα γυρω στα 85-90 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ε μετά σκατένια ψυχολογία κλπ δεν με ένοιαζε για αρκετά καιρό εφτασα στα 100. Μετά αποφάσισα να ξεκινησω δίαιτα και ξεκινησε το φαινομενο γιο γιο :P 10 έχανα 20 έπαιρνα και πάει λέγοντας....:/ Αλλά ναι πλέον φέτος θα πάω παραλίαΕύχομαι το ίδιο και σε σας κοριτσάρες μου!!!
και ετσι μεχρι το τελος πηγα 83..και μου λεει η μητερα μου πως τα πας με τη διατηρηση μηπως εβαλες λιγο?θες να ξεκινησουμε μαζι διατροφη παλι?και γω τη γυρναω και της λεω ειρωνικα και πηγα σταφι ολα τα λεφτα σας ετσι? ε τι να πω ημουν πολυ οτι να ναι!το ειπα αυτο στους γονεις που υπομεναν τα παραπονα και τους καυγαδες με τα αδερφια μου που δεν ηθελαν να τρωνε λαδερα...που ξοδευαν αβερτα τα πεντηρικα για το διαιτολογο που δεν τους περισευαν ουτε για αστειο..που αφηναν τις δουλειες τους για να με πηγαινουν στο διαιτολογο,που χαιροταν πιο πολυ απο μενα και δεν επερναν τιποτα γι'αυτους μονο ψωνιζαν καινουργια ρουχα για μενα..ειχα λοιπον αυτη την εντυπωση οτι μου το ελγαν αυτο επιδη λυποταν τα λεφτα τους..και συνεχισα απλως να τρωω..εφτασα λοιπν στα 90....και τωρα μετα απο χρονια προσπαθω να τα χασω..ισως τα λεω ολα λιγο πιο δραματικα αλλα εγω ετσι το καταλαβαινα οτι δεν ηταν κανεις περηφανος για μενα αφου ειχα αυτα κιλα..μια ζωη ειμαι με διατες και 5 χανω 10 βαζω :flaming::flaming::flaming:
27-04-2014, 14:41 #38
πόσων χρονών είσαι missmary, πρέπει να είσαι μικρή απ ότι κατάλαβα. Οι γονείς σου σίγουρα ενδιαφέρονται για σένα και είναι περήφανοι. Αλλιώς δεν θα ασχολιόντουσαν έτσι μαζί σου. Και η μαμά σου για καλό το είπε να ξεκινήσετε μαζί τη δίαιτα. Γιατί δεν είναι εύκολο στην οικογένεια να τρώνε ολοι κανονικά και ένας όχι και το ξέρει η μαμα σου αυτό. Εξετάσεις αίματος κτλ, θυροειδή είναι καλές?
Εγώ πάντως μετά από χρόνια που παλευα με τα κιλά έχω καταλήξει στο ότι αμα το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου να χάσεις είναι πολύ πιο εύκολο να τα παρατήσεις. Επειδή συνήθως τα κιλά τα περνουμε εξαιτίας άλλων προβλημάτων (αγχος, ψυχολογικά) πρέπει να φτιάξουμε τα πράγματα στη ζωή μας και μετά με σπιτικό φαγητό και με λίγη προσοχή να κιλά θα φύγουν από μόνα τους.
27-04-2014, 15:32 #39
MissMary σε καταλαβαίνε απόλυτα, αλλά το μπακλαβαδάκι έχει δίκιο! Και προσοχή στις δίαιτες γιο γιο, αυτά που 5 χάνουμε, 10 παίρνουμε. Οπως είδες εγώ έτσι τα κατάφερα να φτάσω τα 120 :P Το 'χουμε λέμε, θα σκίσουμε φέτος
27-04-2014, 18:18 #40
Originally posted by baklavadaki
πόσων χρονών είσαι missmary, πρέπει να είσαι μικρή απ ότι κατάλαβα. Οι γονείς σου σίγουρα ενδιαφέρονται για σένα και είναι περήφανοι. Αλλιώς δεν θα ασχολιόντουσαν έτσι μαζί σου. Και η μαμά σου για καλό το είπε να ξεκινήσετε μαζί τη δίαιτα. Γιατί δεν είναι εύκολο στην οικογένεια να τρώνε ολοι κανονικά και ένας όχι και το ξέρει η μαμα σου αυτό. Εξετάσεις αίματος κτλ, θυροειδή είναι καλές?
Εγώ πάντως μετά από χρόνια που παλευα με τα κιλά έχω καταλήξει στο ότι αμα το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου να χάσεις είναι πολύ πιο εύκολο να τα παρατήσεις. Επειδή συνήθως τα κιλά τα περνουμε εξαιτίας άλλων προβλημάτων (αγχος, ψυχολογικά) πρέπει να φτιάξουμε τα πράγματα στη ζωή μας και μετά με σπιτικό φαγητό και με λίγη προσοχή να κιλά θα φύγουν από μόνα τους.
27-04-2014, 18:26 #41
Α να κι ένα μέλος κοντά στην ηλικία μου
27-04-2014, 20:27 #42
Originally posted by Scarllet_D
Α να κι ένα μέλος κοντά στην ηλικία μου
28-04-2014, 08:01 #43
μις μαρυ μια διευκρινιστική ερώτηση τι ύψος έχεις κ τι bmi?
28-04-2014, 23:13 #44
Εχω υψος 1.65 (πρωτο μποι!!!) και bmi 32 περιπου δςν ξερω ακριβως γιατι εκανα λιπομετρηση σε πιο πολλα κιλα και δεν εχω μπει σε διαδικασια να το υπολογισω μονη!!
29-04-2014, 10:00 #45
ε άλλο ο bmi και άλλο η λυπομέτρηση.πολύ πιο συγκεκριμένο είναι το δεύτερο. πάντως κ λιπομέτρηση μπορείς να κάνεις μόνη σου, εντάξει δν έχει μεγάλη ακρίβεια αλλά δν νομίζω οτι έχει μεγάλη απόκλιση. δες εδώ. http://fitnessgiaolous.blogspot.gr/2...blog-post.html
(εγώ ακόμα ψάχνω την μεζούρα μου)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή