"το παιχνίδι της απώλειας γύρος 1ος "22-4-2014 με 31-5-2014 - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Senior Member
    δεν το χω καταφέρει ακόμα, το παλεύω και με βοηθάει που έχω αλλάξει το πρωινό μου ξύπνημα
    γιατί βιάζομαι να φύγω να πάω το μικρό εγκαίρως σχολείο και προλαβαίνω ίσα ισα
    αλλά έχω διαπιστώσei ότι μου χαλάει η διάθεση για ένα σκαμπανέβασμα 300 γρ.
    ε, όχι δεν θα ορίζει η ζυγαριά την διάθεση μου....αφού ακολουθώ το πρόγραμμα μου
    κάποια στιγμή θα ακολουθήσει και αυτή, που θα πάει....!!!!

να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

ναι αυτό είναι το θέμα. να ακολουθούμε το πρόγραμμά μας. επειδή δν το ακολουθώ γιαυτό έχω ανάγκη την επιβεβαίωση της ζυγαριάς

74,5 σήμερα!έχω να δω τέτοιο νούμερο τουλάχιστον 1 χρόνο. αλλά δν μπορώ να το χαρώ .τα νέα της ζυγαριάς συνοδεύτικαν με μια ακύρωση πτήσης ενός ταξιδιού που περίμενα πολύ καιρό! μα γιατττττττττττιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε μέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεναααααααααααααααααα?

Senior Member
    Καλημερούδια!!!!!!
    μπρααααααααααααααααααααβο οοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
    από ότι βλέπω θα είσαι η νικήτρια του μικρού μας διαγωνισμού....
    εγώ ακόμα θεωρίααα!

Originally posted by Μαντάμ σου σου
    να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

ναι αυτό είναι το θέμα. να ακολουθούμε το πρόγραμμά μας. επειδή δν το ακολουθώ γιαυτό έχω ανάγκη την επιβεβαίωση της ζυγαριάς
    ευχαριστώ πολύ! το χαίρομαι τον μικρούλη μου όσο μπορώ αν και είναι ένας μικρός ταρζανάκος!!!

τι εννοείς το ακύρωσε η εταιρεία ή το ακυρώσατε οι ταξιώτες?

το άλλαξε η εταιρεία αλλά βρέθηκε λύση. όλα καλά. απλά έφαγα μια φρίκη το πρωί. ευτυχώς δν ήμουν σπίτι για να πάθω φρίκη κ να το ρίξω στο φαί για παρηγοριά.

μακάρι να νικήσω eve όχι τόσο τον διαγωνισμό απαραίτητα. τον εαυτό μου.είναι πιο επείγων για μένα έχω ισχυρό κίνητρο 1)παντρεύομαι 2) ο μέλλων σύζυγος είχε κ αυτός παραπανίσια κιλά κ τα χει χάσει όλα το τελευταίο τρίμηνο!!!!!!!!!!! ο άτιμος. ρε πόσο εύκολα χάνουν οι άνδρες!!!! α στο καλό μου πια!

Senior Member
    πότε με το καλό; κούκλα θα σαι! μην ανησυχείς τόσο!

ασε και ο δικός μου απο τη στιγμή που μετακομίσαμε στην εξοχή , λίγο οι δουλειές έξω λίγο η αποχή απο τα ετοιματζίδικα εχει χάσει 13 κιλά και κοντεύει να αλλάξει δεκάδα και να δει το 7 μπροστά
    τα νεύρα μου...:flaming:

δεκεμβρη!μακαρι eve! πρεπει να το ευχαριστηθώ για να μην έχω απωθημένα μετά το γάμο πιστεύω.αν και ήδη θεωρώ τον εαυτό μου παντρεμένο αλλά ας πούμε οτι η τεκετή σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής κ την αρχή μιας άλλης!

ναι αλλά ο άνδρας σου δν πέρασε καμιά εγγυμοσύνη! αν κ σε καταλαβαίνω είναι πολύ σπαστικό.το χειρότερο είναι οτι πεινάω πιο πολύ κ τρώω πιο πολύ από αυτόν.

Senior Member
    Δεκέμβρη....καλέ εχουμε τοσο καιρό μπροστά μας!!!
    μέχρι τότε θα χουμε κάνει ακόμα 5 γύρους τουλάχιστον....
    do not worry! Τα 5 κιλά είναι πολύ εφικτός στόχος!!!
    θα ναι η μέρα σου, θα λάμπεις , θα σαι υπέροχη!!!

Senior Member
    εγω θα ηθελα να χασω 4-5 κιλακια μεχρι την ορκωμοσια, αλλα δεν το βλεπω... Δεν λεω να το ραψω. Τρωω πολυ ψωμι αυτες τις μερες. Τουλαχιστον το βραδινο μου ειναι μεχρι τις 7-7μιση...

αφρατουλίνι κοίτα να χαρείς την ορκομωσία σου όπως κ να χει γιατί πραγματικά έχεις πετύχει ένα στόχο κ αυτό είναι να πάρεις το πτυχίο σου.

Senior Member
    έχεις δίκιο Μανταμ Σου Σου!! Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια!! <3

(θα βαλω και ενα λαστέξ και θα είμαι ok!! χαχααχχαχαχαχαχαχ)

Junior Member
    πρώτο γύρο δεν πρόλαβα (διάβαζα) αλλά στο δεύτερο θα δηλώσω συμμετοχή~

βέβαια δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, με τους αργούς ρυθμούς χελώνας που τρέχω είναι σίγουρο από τώρα πως θα τερματίσω πρώτη! από το τέλος :P

μια χαρά τα πας, χελώνα-νίτζα είσαι! κεγώ με τους ίδιους ρυθμούς χάνω. σε περιμένω στο σεκοντ ραουντ για μάχη χελώνας με χελώνα

Junior Member
    ούτε που θα καταλάβεις το πως και πότε θα βρεθώ από πίσω σου / χελώνα-ninja mode off

καλέ έχω γίνει λαγός. είμαι ολρεντι 73. νιώθω συλφίς αν κ ο καθρεύτης μου δν το επιβεβαιώνει. μου λέει κοπελιά δυστυχώς πρέπει να χάσεις κ άλλα. έχεις περιθώριο:lol:

επίσης τα μπράτσα κ το στομάχι ρε φουστη μου, μα τι παθαίνουν κ δν αδυνατίζουν αναλόγως με τα μπουτάκια μου κ την περιφέρεια κιλκίς?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast