Results 16 to 30 of 72
-
25-04-2014, 01:35 #16
Originally posted by afratoulini90
μασαμπουκωσα πριν και μιση lacta (καταλαθος)...
Αυτός ο βιασμός Λάκτας μου κίνησε την περιέργεια να τον ακούσω,
αν θα ήθελε βέβαια το αφρατουλίνι να μας τον διηγηθεί.
- 25-04-2014, 10:11 #17
Κοριτσάρες, καλημέρα
χα,χα...χαίρομαι τρελά που μαζευτήκαμε!!!!!
θα συμφωνήσω με τη ματζουράνα να γράφουμε εδώ ότι αφορά αυτό το group, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :bouncy::bouncy::bouncy:
Λοιπόν, επίισης σκέφτηκα να προσφερω στο " νικητη" αναμνηστικό δωράκι , καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες μικρότερο αναμνηστικό.. δεν μου είναι ούτε κόπος ούτε κόστος..αφήστε το πάνω μου!!!!
τώρα να σημειώσω χθες ότι είχα την πρώτη μου ήττα..εφαγα απίστευτη δόση σοκολάτας μεταμεσονύχτια...πότε θα τελειώσουν όλα τα καλούδια του Πάσχα; επίσης αποφάσισα όλα τα τσουρέκια να τα χαρίσω δεξιά και αριστερά γιατί δεν μπορώ να αντισταθωωωωωωωωω , από σήμερα ξαναεπιστρέφω στα τρίωρα μου και τις τριάδες μου!
απο Δευτέρα αλλάζω ωράριο θα πηγαίνω δουλειά 0800-1600...και θέλω να οργανωθώ να έχω μια ωρα δική μου το απόγεμα για γυμναστική που τόσο μου χει λειψει! να δω αν θα με αφήσει ο μικρός!
σας φιλώ
25-04-2014, 10:13 #18
είπα πόσο χαίρομαι που μαζευτήκαμε?πολλλλλλλλυυυ� �υυυυυυ
25-04-2014, 19:54 #19
Originally posted by NADINE
Originally posted by afratoulini90
μασαμπουκωσα πριν και μιση lacta (καταλαθος)...
Αυτός ο βιασμός Λάκτας μου κίνησε την περιέργεια να τον ακούσω,
αν θα ήθελε βέβαια το αφρατουλίνι να μας τον διηγηθεί.
Αααχ...Nadine....εχω παθος με τη σοκολατα. Αν και, δοξα τον Θεο, τον τελευταιο 1μισι χρονο, αν δεν φερνουν οι δικοι μου σοκολατες στο σπιτι, δεν αγοραζω. Αλλα αν εχει στο ψυγειο και ειναι καποια που μου αρεσει ειναι πολυ δυσκολο να αντισταθω. Κι ετσι αυτες τις μερες δεν αντεξα και εχω ξεπαστρεψει 2-3...δυστυχως. Ειδικα οταν εχω περιοδο ειναι δυσκολο. Αλλα ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, (οχι ΑΠΟ Δευτερα) αρχιζω τη προσπαθεια....
Τουλαχιστον να δινουμε κουραγιο τα μελη ο ενας στον αλλον...:smilegrin:
25-04-2014, 20:53 #20
Originally posted by Μαντάμ σου σου
χαχαχαχα! που βρίσκεις το περίεργο ναντίν. εγώ έχω ξεπετσιάσει ολόκληρο κατσικάκι στα όρθια πάνω από το ταψί, στιγμιαία κ αστραπιαία τα έχωσα στο στόμα μου ,κ κανείς δν υποψιάστηκε τίποτα. ούτε καν εγώ η ίδια. αφού μετά δν ένιωθα ενοχές.τι να λέμε τώρα.
η κόκα κόλα άκυρη. να την κόψεις κ σε λάιτ κ σε κανονική εκδοχή.
Είχε μείνει μία στο ψυγείο ξεχασμένη εδώ και βδομάδες και την ήπια. Δεν πρόκειται να ξαναπάρω.
25-04-2014, 21:04 #21
Κορίτσια η σοκολάτα είναι ο εθισμός μου.
Είναι η ηρωίνη μου. Τέλος.
Ποιός την πρωτοέφτιαξε γ@μώτο στην ανθρωπότητα;;;
Με κατέστρεψε! :-P
Τέλος πάντων.
Σήμερα ήρθε η μητέρα μου απ' το χωριό και παραστράτησα, τ' ομολογώ.
Έφαγα 2 πιάτα χοχλιούς (σαλιγκάρια) με πατάτες και κολοκύθια κοκκινιστά, μεγάλη ποσότητα της πατροπαράδοτης φετούμπας και φυσικά αρκετή ψωμούγκα (όπως άλλωστε επιβάλλεται με ένα τέτοιο πιάτο!)
Λίγο αργότερα έφαγα 5 κολοκυθοανθούς τηγανητούς με κουρκούτι από αλεύρι, τυρί φέτα και αυγό.
(Αχ αυτή η μαμά!)
(Εν τω μεταξύ, τώρα που τα γράφω αυτά ομολογώ ότι ντρέπομαι λιγουλάκι για τα σημερινά μου "κατορθώματα".)
Τέλος πάντων.
Το απόγευμα ήθελα πολύ σοκολάτα. Όμως αντιστάθηκα, δεν πήρα.
Αντ' αυτού, έφτιαξα έναν διπλό ελληνικό με μια κοφτή κουταλιά ζάχαρη και είμαι κομπλέ.
:wink2:
25-04-2014, 23:56 #22
Originally posted by Μαντζουράνα
Κορίτσια η σοκολάτα είναι ο εθισμός μου.
Είναι η ηρωίνη μου. Τέλος.
Ποιός την πρωτοέφτιαξε γ@μώτο στην ανθρωπότητα;;;
Με κατέστρεψε! :-P
Τέλος πάντων.
Σήμερα ήρθε η μητέρα μου απ' το χωριό και παραστράτησα, τ' ομολογώ.
Έφαγα 2 πιάτα χοχλιούς (σαλιγκάρια) με πατάτες και κολοκύθια κοκκινιστά, μεγάλη ποσότητα της πατροπαράδοτης φετούμπας και φυσικά αρκετή ψωμούγκα (όπως άλλωστε επιβάλλεται με ένα τέτοιο πιάτο!)
Λίγο αργότερα έφαγα 5 κολοκυθοανθούς τηγανητούς με κουρκούτι από αλεύρι, τυρί φέτα και αυγό.
(Αχ αυτή η μαμά!)
(Εν τω μεταξύ, τώρα που τα γράφω αυτά ομολογώ ότι ντρέπομαι λιγουλάκι για τα σημερινά μου "κατορθώματα".)
Τέλος πάντων.
Το απόγευμα ήθελα πολύ σοκολάτα. Όμως αντιστάθηκα, δεν πήρα.
Αντ' αυτού, έφτιαξα έναν διπλό ελληνικό με μια κοφτή κουταλιά ζάχαρη και είμαι κομπλέ.
:wink2:
26-04-2014, 02:10 #23
Originally posted by Missmary852
ξαναπρογραμματισε καλυτερα τα γευματα σου και σκεψου μηπως τρως λιγο η μηπως στα σνακ δεν προσεχεις να ειναι υγιεινα αλλα και να σου προσφερουν ενεργεια.οταν ο οργανισμος ζηταει σοκολατα ειναι γιατι ετσι τον εχουμε μαθει οποτε δηλαδη ζηταει ενεργεια και συστατικα που χρειαζεται εκεινη τη στιγμη συσσωρευεμενα.οταν θες σοκολατα φαε μια μπανανα η ενα μηλο ειτε μελι με γιαουρτι η λιγη μαυρη σοκολατα και κανε υπομονη...πιστευω στην αποψη οτι μπορεις να προγραμματισεις τον οργανισμο σου να ζηταει φρουτα αντι για σοκολατα απλα δινοντας του φρουτα αντι για σοκολατα οποτε λιγουρευεσαι σοκολατα επειδη ο οργανισμος στο ζηταει..ετσι με το καιρο θα δεις οτι δεν θα λιγουρευεσαι τοσο σοκολατα η γλυκα!γενικα προσπαθησε να διατηρεις τα επιπεδα του σακχαρου σου σε φυσιολογικο επιπεδο!
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες.
Στην περίπτωσή μου όμως, δεν ευθύνεται ο φαύλος κύκλος της γλυκόζης για την ανάγκη μου για σοκολάτα.
Είναι καθαρά, 100%, ψυχολογικοί οι λόγοι για τους οποίους θέλω σοκολάτα.
Το πρωινό μου πάντα καλό είναι, και τα σνακ μου επίσης. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί έφαγα 1 πιάτο γιαούρτι με 1 κ.σ. μέλι και 1 χούφτα δημητριακά, μετά από 3 ώρες έφαγα 2 μικρά αχλάδια, 2 ώρες μετά 1 μικρό αχλάδι και 1 ώρα μετά όλα αυτά που ανέφερα στο προηγούμενό μου ποστ.
Δεν πεινούσα. Έφαγα από λαιμαργία.
26-04-2014, 09:23 #24
τι να κάνουμε μέχρις ένα επίπεδο μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο από κει κ πέρα είμαστε κ άνθρωποι.
καλέ τι γευστικό σοκ ήταν αυτό που βίωσες κολοκιυθοανθοί και χοχλιοί θα μας τρελάνεις?
ε συγγνώμη αλλά οποιος άνθρωπος θα αντισκτεκότανε σε τέτοιες γκουρμεδιές θα ήταν φουλ απαράδεχτος,ξενέρωτος.
το καλό με μας είναι οτι ξέρουμε να τρώμε, δν θα το χαλάσουμε και αυτό. μια στο τόσο καλό είναι να τα τιμάς τετοια πιάτα άλλωστε δν είναι εκεί το θέμα. εκτός πια κ αν κάθε μέρα σου φέρνουν τέτοια πράματα. τι να πω.σε καταλαβαίνω.
26-04-2014, 10:12 #25
τι να κάνουμε μέχρις ένα επίπεδο μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο από κει κ πέρα είμαστε κ άνθρωποι.
καλέ τι γευστικό σοκ ήταν αυτό που βίωσες κολοκιυθοανθοί και κοχλιοί θα μας τρελάνεις?
ε συγγνώμη αλλά οποιοσδήποτε άνθρωπος θα αντισκτεκότανε σε τέτοιες γκουρμεδιές θα ήταν φουλ απαράδεχτος,ξενέρωτος.
το καλό με μας είναι οτι ξέρουμε να τρώμε, δν θα το χαλάσουμε αυτό. μια στο τόσο καλό είναι να τα τιμάς τετοια πιάτα άλλωστε δν είναι εκεί το θέμα. εκτός πια κ αν κάθε μέρα σου φέρνουν τέτοια πράματα. τι να πω.σε καταλαβαίνω.
26-04-2014, 10:28 #26
καλέ τι γευστικό σοκ ήταν αυτό που βίωσες κολοκιυθοανθοί και χοχλιοί θα μας τρελάνεις?
ε συγγνώμη αλλά οποιος άνθρωπος θα αντισκτεκότανε σε τέτοιες γκουρμεδιές θα ήταν φουλ απαράδεχτος,ξενέρωτος.
το καλό με μας είναι οτι ξέρουμε να τρώμε, δν θα το χαλάσουμε και αυτό. μια στο τόσο καλό είναι να τα τιμάς τετοια πιάτα άλλωστε δν είναι εκεί το θέμα. εκτός πια κ αν κάθε μέρα σου φέρνουν τέτοια πράματα. τι να πω.σε καταλαβαίνω.
Θα ήταν κρίμα ν' αντισταθώ!
Αλλά αυτό πάει πέρασε. Τα κεφάλια μέσα από σήμερα πάλι!
26-04-2014, 16:51 #27
Έχεις τόσο μα τόσο δίκιο!!
Θα ήταν κρίμα ν' αντισταθώ!
Αλλά αυτό πάει πέρασε. Τα κεφάλια μέσα από σήμερα πάλι![/quote]
αχ να ειχα και γω τετοια θετικη σκεψη!!!εγω οποτε τρωω λιγο παραπανω με παιρνει πολυ απο κατω αλλα μετα συνεχιζω:yes::yes::yes:
28-04-2014, 10:19 #28
Kαλημέρα και Καλή μας εβδομάδα!!!
οι προηγούμενες μέρες δεν κύλισαν ακριβώς όπως ήθελα, έμειναν στον απόηχο των ημερών του Πάσχα...
με αποτέλεσμα +1 κιλό στη ζυγαριά,τώρα είναι κατακρατήσεις ή όχι θα φανεί!
πάμε δυνατά για μια καλύτερη εβδομάδα!!!
σήμερα θα κάνω γυμναστικούλα όταν γυρίσω σπίτι ο κόσμος να χαλάσειιιιιιιι!!!!!
παρεπιπτόντως ρε παιδιά, τι θα γίνει με αυτή τη βροχή;;;;εχουμε μουλιάαασειιι
28-04-2014, 11:29 #29
Kαλημερα και απο μενα..δηλωνω και εδω τη νεα μου προσπαθεια ! Ζυγισμα το πρωι και σοοοοοοοκ ! 74.6 πιστευω ομως οτι ειναι 1,5 κιλακι κατακρατησεις απ το απιστευτο φαγητο μεχρι και χτες+καθυστερηση ! Οπως και να εχει ξεκινησα με το προγραμμα της διαιτας και σε λιγο παω στο γυμναστηριο
28-04-2014, 12:07 #30
καλώς την xristina
μεγαλώνει η ομάδα μας. πάμε κοριτσια!!! δυνατα!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση