"το παιχνίδι της απώλειας γύρος 1ος "22-4-2014 με 31-5-2014 - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    Senior Member
    Μπραβο Μανταμ Σου Σου!!!!!!
    Για τα μπρατσακια ειχα βρει ενα ωραιο βιντεακι της Σοφιας Παθεκα στο youtube με κατι ασκησεις με βαρακια...Οταν τις εκανα ενιωθα πολυ ωραια!!

afratoulini καλο το προγραμματάκι της Παθέκα για τα χέρια όπως κ για κοιλιά κ γλουτούς. συστήνω
    http://www.youtube.com/watch?v=5_ylE...TUWsshb8q1JseN

Originally posted by eve30++
    πότε με το καλό; κούκλα θα σαι! μην ανησυχείς τόσο!

ασε και ο δικός μου απο τη στιγμή που μετακομίσαμε στην εξοχή , λίγο οι δουλειές έξω λίγο η αποχή απο τα ετοιματζίδικα εχει χάσει 13 κιλά και κοντεύει να αλλάξει δεκάδα και να δει το 7 μπροστά
    τα νεύρα μου...:flaming:
    σορρι που μπαινω στην κουβεντα σας αλλα να αναφερω κ εγω τον πονο μου ,ο δικος μου εχασε 30 κιλα σε 3,5 μηνες!!και εγω ουτε γραμμαριοοο ,τα δικα μου νευρα να δεις

καλέ τη ζητάς συγγνώμη δημόσια είναι η κουβέντα! ποπο τρομαχτική απώλεια ρε συ!

Senior Member
    Καλημέρα, Κοριτσάρες!!!

Καλό μήνα!

sorry για την απουσία μου, οι τελευταίες δύο εμβδομάδες ήτανε πολύ περίεργες και δύσκολες. Πολύ δουλειά, άγχος, ψυχολογικά όλα μαζί μου πέσανε...οι τελευταίες δεκαπέντε μέρες ήταν οι πιο υπερφαγικές των τελευταίων δύο χρόνων...δυστυχώς βρίσκομαι στα 95,8 μετα από τις κρεπάλες μου...αλλά από την Παρασκευή άρχισα καταγραφή, τρίωρα και τριάδες και είμαι πάλι σε mood πολύ καλή!!!!(επιτέλους!)

Τώρα για σένα κυρία ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥ ΣΟΥ τι να πω μας πήρες και τα σώβρακα....Συγχαρητήρια, για όλα για την απώλεια των κιλών, για την αλλαγή σκέψης , ΜΠΡΑΒΟ!!!! στέφεσαι η βασίλισα του post, σε αυτό το γύρο τουλάχιστον, και από πίσω σου εμείς οι χελωνίτσες ακολουθούμε!!!!
    Επίσης, ποτέ δεν ξεχνάω τις υποσχέσεις μου, στείλε μου με UZU τη διεύθυνση σου με ταχυδρομικό κωδικό να σου αποστείλλω το αναμνηστικό σου δωράκι

και τώρα θα ήθελα τη γνώμη σας για τον επόμενο γύρο, να αυξήσουμε τι διάρκεια?
    π.χ. 3 Ιουνίου με 29 Ιουλίου που είναι 8 εβδομάδες?

αντε καλέ κ εσύ που θα μου στείλεις κ δώρο!
    υπερβολές!

εγώ θέλω μόνο σαπορτ αυτό μου φτάνει!
    άσε που ήδη έχω τα σωβρακά σας!!!!!!!

ότι σε βολεύει eve. είσαι σίγουρη όμως οτι θα σε βοηθήσει μια απόσταση τόσο μεγάλη? δίνει πολύ μεγάλο περιθώριο κ ίσως ξεχαστείς?η νιώσεις μεγάλη πίεση. μήπως να το πάμε πιο κοντινά? δηλαδή να χάσει σε 15 μέρες 1-1,5 κιλό? μπορούμε να το ξεκινήσουμε 15 με 30 ιουνίου.

Senior Member
    Μανταμίτσα

α, η υπόσχεση υπόσχεση!!! στείλε μύνημα!!!είπαμε αναμνηστικό όχι loui vuitton

κατα τα άλλα , εχω μπει σε φοβερή διάθεση παιδί μου δεν πιάνομαι λέμε...
    φύλαξε τα νώτα σου γιατί θα μεταμορφωθώ από χελώνα σε πούμα...χα...χα..χα..

απλά με ρίξε λίγο το γεγονός ότι στραμπούλιξα το πόδι μου και η γυμναστική μου πήγε στράφι..
    επίσης έπαθα έγκαυμα...άσε σου λέω δεν με πήγε ο Μάιος καθόλου....

ας πούνε και τα υπόλοιπα κορίτσια τι διάρκεια θέλουν, αν έχουμε δηλαδή αλλες συμμετοχές. απλά το σκέφτηκα γιατί οι περισσότεροι πάμε τον Αύγουστο διακοπές όποτε να το σκεφτόμασταν σαν μπικίνι διαγωνισμό??? :starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    4 εβδομάδες > - 4 κιλα?
    3/6 με 30/6 deal? συνεχίζουμε στο ίδιο topic η ανοίγουμε καινούργιο?

α περαστικά για το έγκαυμα κ το στραμπούλιγμα! να σου πω οτι έπαθα κεγώ κάτι ανάλογο βέβαια πολύ λάιτ. κ πολύ αστείο. ταυτόχρονα έγκαυμα τραυματισμό 2 +1. έπεσα από τον διάδρομο κ έπεσα στο σημείο μπροστά που γυρνάει κ μου έξησε την πλάτη(καλά μην φανταστείτε γραντζουνίτσα) αφού δν στραμπούληξα τίποτα ,απλά ήταν το σοκ της υπόθεσης!

Senior Member
    το χω πάθει και αυτό...
    ευτυχώς ο διάδρομος δεν είχε πάθει τίποτα!!!! :lol::lol::lol:

πολλά καλέ δν είναι 4 κιλά? να πούμε 3?

Senior Member
    οκ, 3!!!
    να ανοίξουμε νέο τόπικ?

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345