ΣΝΑΚ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47

Thread: ΣΝΑΚ

Senior Member
    δικιο εχεις απλως εμεις το παιρνουμε κατακαρδα!!και ποιος δεν θα ηθελε να μπορει να αδυνατισει σε μια μερα!!αλλα οπως δεν παχαινεις σε μια μερα ετσι και δεν αδυνατιζεις!!!

Senior Member
    Ισχύει!! Γι αυτο χαλαρα που λένε κι οι φίλοι μας στην Θεσσαλονίκη!!!

Senior Member
    κοριτσια εχετε δοκιμασει να βαλετε σε ενα γιαουρτι μιση κουταλια κακαο και λιγη ζαχαρινη και να τα ανακατεψετε?πολυ ωραιο γλυκακι με πολυ λιγες θερμιδες!!!εμενα μου αρεσε

Senior Member
    Καλή ιδέα! Θα το δοκιμάσω αν και δεν τρώω ζαχαρίνη. Αν βάλω στέβια; :P

ωραίο σνακ mairy.
    εμένα το αγαπημένο μου σνακ είναι μια μπανάνα κ ένα αυγό. με κρατάει αρκετή ώρα.

Senior Member
    Αγαπώ μπανάνες!! Εμένα μ'αρέσει να τρώω μια μικρή μπανάνα με ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού βιολογικής πραλίνας

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Καλή ιδέα! Θα το δοκιμάσω αν και δεν τρώω ζαχαρίνη. Αν βάλω στέβια; :P
    μμ θελει προσοχη στο κακαο τωρα που το εκανα με διαφορετικο κακαο πηγα να παιθανω ηταν πολυ πυκτο.τι να πω θελει προσοχη θα ρωτησω τι κακαο ειχαμε πριν και θα σας πω παντως μοιαζει σαν μια πιο δροσερη μους σοκολατας!

Senior Member
    Για μάθε και πες μας

Ωραίο θέμα!Εγώ έχω πρόβλημα με το απογευματινό.Θέλω απεγνωσμένα γλυκό.Αν μεσολαβήσει απογευματινός υπνάκος ξυπνάω σαν υπνωτισμένη και μου ρχεται να βουτήξω σε μια βάρκα ζάχαρη.Με βοηθάει κάπως ένα μικρό ποτήρι χυμός.Και η μπανάνα που είναι σχετικά γλυκειά.Πρέπει να έχω φάει μια φυτεία μπανάνες αυτούς τους μήνες που κάνω δίαιτα..

Senior Member
    δεν ξερω σε αυτες τις περιπτωσεις εμενα με βοηθαει η τσιχλα με γευση φραουλα αν και λιγουρευομαι πιο πολυ αλμυρα πραγματα...φανταζομαι θα σε βοηθησει λιγο μελι με γιαουρτι και1 φρουτο ειτε λιγη μαυρη σοκολατα!!αν παλι εχεις στη διατροφη σου ενα γλυκο τη βδομαδα μπορεις να τρως δυο κομματακια σοκολατας καθε απογευμα αν και δεν το προτεινω γιατι οσο πιο πολυ τρως σοκολατα τοσο πιο πολυ τη ζηταει ο οργανισμος σου..κατι αλλο που βοηθαει ειναι και η γυμναστικη εγω παω γυμναστηριο μεσημερι ειτε κανω στο σπιτι με βιντεο και ξεχνιεμαι πρωτον,δευτερον δεν θελω να παει στραφι η γυμναστικη και τριτον δεν πειναω μετα!!!

μισσμαρι κ εγώ του αλμυρού είμαι. όταν με πιάνουν λιγούρες κ έχω ακόμα τον έλεγχο τρελαίνομαι να βράζω μπρόκολο ή κουνουπίδι,έτσι ζεστό ζεστό να το βάζω στο πιάτο με λεμόνι κ λαδάκι κ μετά να βουτάω τις πιρουνιές στο γιαούρτι.συγκλονιστική γεύση. τώρα το καλοκαίρι θα το κάνω με κολοκυθάκια βραστά να το δοκιμάσω. επίσης πατατοσαλάτα με κρεμμύδι μουστάρδα κάρυ λίγο λάδι ξύδι κ αγγουράκια τουρσί. βέβαια αυτά δν είναι σνακ είναι γεύματα. αλλά αν φας μισές ποσότητες είναι σνακ. επίσης 1 φέτα ψωμί με 2 σπιρτόκουτα φέτα που την έχω ζεστάνει. αποφεύγω τα τοστάκια,γαλοπούλες κ κασέρια.άμα έχω τέτοια σπίτι το υπερφαγικό με περιμένει στην γωνία.

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    μισσμαρι κ εγώ του αλμυρού είμαι. όταν με πιάνουν λιγούρες κ έχω ακόμα τον έλεγχο τρελαίνομαι να βράζω μπρόκολο ή κουνουπίδι,έτσι ζεστό ζεστό να το βάζω στο πιάτο με λεμόνι κ λαδάκι κ μετά να βουτάω τις πιρουνιές στο γιαούρτι.συγκλονιστική γεύση. τώρα το καλοκαίρι θα το κάνω με κολοκυθάκια βραστά να το δοκιμάσω. επίσης πατατοσαλάτα με κρεμμύδι μουστάρδα κάρυ λίγο λάδι ξύδι κ αγγουράκια τουρσί. βέβαια αυτά δν είναι σνακ είναι γεύματα. αλλά αν φας μισές ποσότητες είναι σνακ. επίσης 1 φέτα ψωμί με 2 σπιρτόκουτα φέτα που την έχω ζεστάνει. αποφεύγω τα τοστάκια,γαλοπούλες κ κασέρια.άμα έχω τέτοια σπίτι το υπερφαγικό με περιμένει στην γωνία.
    α μου αρεσει και μενα αλλα το κρυο μπροκολο!!!τα ζεστα φαγητα δεν μου αρεσουν καθολου αφου τα βγαζουμε απο το ψυγειο το δικο μου το βαζω ετσι παγωμενο:smug b:Παντως σε τετοιες περιπτωσεις τρωω 1-2 ρυζογκοφρετες εχουν γευση σαν κολλημενα ποπκορν!!!:yes:

Senior Member
    Μπρόκολο?! Ιουυυ ρε κορίτσια ΧΔ

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Μπρόκολο?! Ιουυυ ρε κορίτσια ΧΔ
    α δεν σου αρεσει?εμενα δεν μου αρεσει το κουνουπιδι!!!εε γουστα ειναι αυτα!!by the way εχετε δοκιμασει φετες μιλου με μελι πανω?απλα τελειο!

Senior Member
    κοριτσια βοηθεια θα παμε σημερα σε ταβερνα και ειναι πρωτη φορα που παω απο τοτε που αρχισα τη διατροφη και δεν ξερω τι να κανω!!!! ξερω τα γνωστα να μην φαω ψωμι που ερχεται στην αρχη,να παρω κατι του στυλ κοτοπουλο η ψαρονεφρι η μπριζολα,να ζητησω ρυζι,να φαω σαλατα αλλα οι αλλοι θα παρουν ορεκτικα και δεν ξερω τι θα κανω uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast