ΣΝΑΚ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47

Thread: ΣΝΑΚ

Senior Member
    καλα να περασετε στην ταβερνα,δοκιμασε απο την σαλατα να εχεις παντα στο πιατο σου σαλατα για να μην δοκιμασεις τα αλλα,αν εχει ψητα λαχανικα καλο ειναι να παρετε,ε και με την κουβεντα θα ερθει κ το κυριως....

Senior Member
    Εγω θα σου πρότεινα το λιγο απο ολα! Ακομα και τα ορεκτικά! Μην στερηθείς κάτι, απλά φάε λιγο!

Senior Member
    Όλα είναι σχετικά, και εξαρτώνται κυρίως από τη συχνότητα που θα γίνεται. Αν π.χ. γίνεται μια έξοδος σε ταβέρνα/μπαρ ή ο,τιδήποτε άλλο κάθε 10 μέρες ή αραιότερα προσωπικά θα κρατιόμουν από ελάχιστα έως καθόλου και ανάλογα με τη διάθεση ίσως να κρατιόμουν λίγο παραπάνω την υπόλοιπη ημέρα. Αν γίνεται συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα πρέπει να μάθεις να το αντιμετωπίζεις και να μη παρεκτρέπεσαι απ΄αυτό που έχει υπολογίσει να φας.

Απλά πράγματα, στη θεωρία πάντα.

Στο θέμα του τόπικ τώρα, αν και προσωπικά δε πολυτρώω μεταξύ γευμάτων, θα συμφωνήσω με την άποψη οτι το τοστ είναι πολύ μέτρια επιλογή και καλό θα ηταν να μην είναι από τις πρώτες μας επιλογές για σνακ/κολατσιό εκτός αν οι εναλλακτικές είναι χειρότερες π.χ. αν πρέπει να διλέξουμε μεταξύ τοστ/σφολιατοειδούς/γλυκού σε μια καφετέρια σαφώς ας πάρουμε τοστ.

Senior Member
    ευχαριστω για τις συμβουλες :roll::roll: ενταξει δεν κρατηθηκα πολυ αλλα δεν φανει στη ζυγαρια πιστευω <3 ολα μια χαρα!!

missmary κεγώ χθες είχα ταβέρνα. πήρα ένα πιάτο για μένα κ από τα υπόλοιπα τσίμπησα μία φέτα ψωμί κ λίγη σαλάτα. δν στερήθηκα,ούτε δίαιτα έκανα,μιας κ έφαγα την μεριδάρα μου, αλλά ούτε κ κρατούσα την κοιλιά μου ,που μου είναι το πιο δυσάρεστο. όταν έχω ευχάριστη συζήτηση κ καλή παρέα, δν τρώω το σύμπαν,αλλά μπορώ να απολάυσω κ την παρέα επειδή δν έχω φάει το σύμπαν κ δν νιώθω δυσάρεστα. δηλαδή όλα πάλι από εμένα κ την διάθεσή μου εξαρτώνται.

μετά το βράδυ σπίτι ήμουν τόσο γεμάτη από την κυριακάτικη έξοδο που τα περιλάμβανε όλα ,που παρέλειψα το βραδινό μου. αυτό δν είναι σωστό αλλά αυτό μου βγήκε. μια κυριακή όμως δικαιούμαι λίγο ελεύθερο πρόγραμμα
    γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένη από την χθεσινή μου διαγωγή.μπράβω μου..χααχααχχαχαχα

Senior Member
    Μπράβο σου κι απο εμάς

Senior Member
    Αυτό ειναι πολύ σημαντικό Μαντάμ σου σου!!! Να τρώμε, αλλά όχι του σκασμού...Δηλαδή να μπορούμε να απολαύσουμε μια λιχουδιά χωρίς να το παρακάνουμε...

Senior Member
    αχ κοριτσια δεν μπορεσα να κρατηθω εγω εφαγα μεχρι σκασμου γιατι δεν ειχα με ποιον να συζητησω ειχαμε βγει με το σοι πιαστηκαν με τα δικα τους,η αδερφη μου ειναι μικρη και ο αδερφος μου που ειναι συνομιλικος εφυγε οπως οπως γιατι ειχε ραντεβου με τη κοπελα του και ετσι επεσα με τα μουτρα!στην αρχη πηγαινα καλα ηρθε η σαλατα και εφαγα μονο αυτο αλλα ειχαν γεμισει το τραπεζι με ορεκτικα που τρελαινομαι μπουγιουρτι και αυτα,μετα ηρθε το κυριως πηρα κοτοπολυ φιλετο:grin: αλλα ειχε διπλα ενα σκασμο πατατες η πρωτη κινηση ηταν να τις δωσω στην αδερφη μου αλλα ειχε σκασει και μετα εφαγα και γλυκο.τελος παντων ζυγιζομαι σημερα το πρωι μια χαρα δεν εβαλα...με κερναει μια φιλη ντονατ της λεω οχι ευχαριστω και παω στο σπιτι..φτιαξαμε μακαρονια και εκει τα κανα παλι θαλασσα...αν δεν συναντουσα σημερα και καποια ατομα που μου τσακισαν τη ψυχολογια τοσες μερες Πασχα μονο με γνωστους,φιλους και οικογενεια μια χαρα αλλα οταν αρχιζουν οι υποχρεωσεις συναντας και αλλο κοσμο δυστηχως!!εφαγα 3 πιατα μακαρονια και τεσσερις φετες με μερεντα!!!! πραγματικα και τετοιο υπερφαγικο δεν εχω ξαναπαθει!!!κοριτσια μου ερχεται πραγματικα να με δειρω γιατι δινω και συμβουλες στους αλλους εδω στο forum η ανοητη!!!

missmary μου ψυχραιμία. εγώ έκανα τα ίδια με εσένα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά την επόμενη τα πήγα μια χαρά.ότι έγινε έγινε, βρες τι σε οδήγησε να κάνεις υπερφαγικό κ απλά προσπάθησε να μην το ξανακάνεις. μπορεί να μην είχε να κάνει με κάποιο λάθος που έκανες διατροφικά αλλά με κάποιο συναίσθημα που κατάπιες κ δν το εκδήλωσες. σκέψου το.

κατά τάλλα φυσικά κ πρέπει να δίνεις συμβουλές, μια χαρά βοηθάς.το φόρουμ είναι αυτοβοήθειας κ αλληλοβοήθειας. κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό.

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ μα τι ωραια που τα λες!!θα διξει αυριο στη ζυγαρια!!η λες να μην ζυγιστω και παθω εγκεφαλικο?

εγώ λεω να κάνεις υπομονή κ να ζυγιστείς ακριβώς σε μια εβδομάδα από την τελευταία φορά που ζυγίστηκες. τότε θα καταλάβεις κατά πόσο συο στοίχισε το υπεργαγικό σου. ούτως η άλλως δν έχει νόημα να κάνεις 3 μέρες καλή διατροφή μια μέρα να την χαλάς μετά να ζυγίζεσαι κ να αρχίζεις το ίδιο κ το ίδιο πράμα φτου κ απτην αρχή. καταλαβαίνεις οτι αυτό δν είναι υγιές για την ψυχολογία σου. συνέχισε σωστή κ καλή διατροφή από εδώ κ πέρα κ ζυγίσου όταν θαρθει η ώρα.

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!εσυ πως τα πας με τη διατροφη??:grin::grin:

ναι είναι πολύ θεραπευτικό το να δίνεις συμβουλές.εγώ σευχαριστώ.χαχαχχα

εγώ αυτήν την εβδομάδα που μας πέρασα δν έκανε την καθιερωμένη μου γυμναστική, ούτε πρόσεχα ιδιαιτέρως την διατροφή μου ποσοτικά ,μόνο ποιοτικά. έτσι επέστρεψα ακριβώς στο σημείο πριν το πάσχα, (γιατί στο πάσχα κραιπάλιασα κ μου στοίχισε ένα κιλό).οπότε έμεινα πίσω 2 εβδομάδες αλλά τώρα συνεχίζω.χθες ξεκίνησα πάλι τον διάδρομό μου κ σήμερα συνεχίζω με τρίωρα κ τριάδες το καταδύναμην.

Senior Member
    Τι ειναι τα τριωρα και οι τριαδες?εχει ενα τοπικ εδω αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι ειναι!

εδώ συνοψίζεται η φιλοσοφία των τρίωρα τριάδες.κ να μην τα εφαρμόζουμε πάντα καλό είναι να τα ξέρουμε πιστεύω.

Originally posted by lessing
    Aρχισα κ γω τις τριαδες-δυαδες.
    ΤΡΙΑΔΕς:3 ειδη τροφων
    δυαδες:2 ειδη τροφων
    Η ΘΕΩΡΙΑ:οταν στο πιατο μας εχουμε 3 ειδη τροφης αποτελουμενη απο 1)σαλατα 2)πρωτεινη 3)αμυλο ολικης αλεσεως η τριαδα αυτη βοηθαει στο να παρουμε τα απαραιτητα στοιχεια κ να νιωσουμε κορεσμο.Ετσι τα 3 βασικα γευματα πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνο μπορουν να αποτελουνται π.χ.πρωι:Βρωμη(αμυλο),γαλα η γιαουρτι(πρωτεινη)κ φρουτα(φρεσκο οπως σαλατα)
    Μεσημερι:Πρωτεινη-Αυγο η ψαρι η κρεας η συνδυασμος οσπριου με τυρι (αρα πρωτεινη)-Σαλατα-Αμυλο(μαυρο ρυζι η μακαρονια η μαυρο ψωμι)Οι τριαδες λοιπον ειναι καλο να τρωγονται ανα 5 η 6 ωρες Βραδυ:κατι αναλογο με το μεσημερι η το βραδυ.

Παμε τωρα στις δυαδες:Για να μην πειναμε κ να αισθανομαστε ευεξια ειναι χρησιμο να περνουμε απο τα γευματα μας ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ.Ο εγκεφαλος τρεφεται με γλυκοζη.Αν λοιπον στο ενδιαμεσο των 6 ωρων καθε 3 ωρες ταισουμε τον οργανισμο μας με ενα σνακ (δυαδα)αφενος ''ξεγελαμε''τον οργανισμο για να μη νοιωθει στερηση,αφετερου διατηρουμε τα επιπεδα ζακχαρου σταθερα κ νοιωθουμε κορεσμο.Αυτα τα σνακ οι δυαδες μπορει να ειναι:ενα φρουτο φρεσκο η ξερο με μια χουφτα ξηρους καρπους/μια μπαρα δημητριακων/λιγο παστελι με ενα δαμασκηνο/μπισκοτα digestive ολικης με ενα φρουτακι/κρισπιες ολικης κ.λ.π.Μη φανταστεις οτι ειναι δυσκολο γιατι μπαρες δημητριακων βρισκεις σε ολα τα περιπτερα.Εγω περνω μαζι μου σε μια τσεπη τυλιγμενα σε αλουμινοχαρτο 2 δαμασκηνα κ λιγα αμυγδαλα.Και η τελευταια μου ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ:Μασαω αργα-εχει μεγαλη σημασια.
    Μεριδες:Ενωνοντας τον αντιχειρα με τον δειχτη -κ τα 2 χερια-κανεις ενα περιπου στρογγυλο σχημα.Αυτη ειναι η μεριδα σου του κρεατος.Ενωνοντας τον αντιχειρα με τον παραμεσο, του ψαριου.Η σαλατα ειναι οση θελεις το τυρι οσο 3 δαχτυλα ενωμενα κ το αμυλο ενα φλυτζανι .Αυταααα!:starhit:

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast