Results 16 to 30 of 104
Thread: στηριξη κ συμβουλες
-
29-04-2014, 22:20 #16
στο τελος της ημερας πλεον εχω φαει και 2 πιατα κρεατοσουπα.και σκεφτομουν γιατι ?αυτο εχω να το κανω χρονια να βαλω δευτερο πιατο φαι ..και που κατεληξα επειδη σε αυτο το σιτε εχει πολλα ενδιαφεροντα θεμματα και επειδη μερικα απο αυτα σε φορτιζουν και συναισθηματικα και σε αγχωνουν και εγω οταν στεναχωριεμαι αγχωνομαι τσαντιζομαι το ριχνω στο φαι γι'αυτο το παρακανα.γι'αυτο θα διαβαζω σε μικρες δοσεις ,σημερα πρεπει να εχω κλεισει 10 ωρο διαβαζοντας ιστοριες εδω.
αφρατουλινι μου σε καταλαβαινω ,αυριο ομως θα εχει υπεροχο καιρο και κυριως ηλιο οποτε θα ειναι οτι πρεπει για εναν ομορφο περιπατο ,η γρηγορο βαδην .και εγω αυριο θα παω για περιπατο.οποτε ραντεβου εδω το απογευμα να μου πεις ποσο περπατησες.
- 30-04-2014, 08:46 #17
μα είναι λογικό να φας κ δεύτερο πιάτο.αφού η μέρα χθες ήταν για χουχούλιασμα κ σουπίτσα. να μην το ευχαριστηθείς δηλαδή? σαν ημερολόγιο διορθωτής γνώμη μου είναι όταν διαβάζεις κάτι δυσάρεστο ,άστο να σε πλημμυρίσει κ κλάψε αν είναι να νιώσεις καλύτερα. άσε το συναίσθημα να ξεχυθεί για να μην το ρίξεις μετά στο φαί.
δυστυχώς , καλά θα ήταν βέβαια, δν μπορούμε να απομονωθούμε να μπούμε σε μια γυάλα ώστε να μην βιώνουμε κανένα δυσάρεστο συναίσθημα. δν γίνεται να το ρίχνουμε στο φαί κάθε φορά που θέλουμε φροντίδα κ προδέρμ. πολύ στην φιλοσοφία το έριξα σήμερα.μάλλον επειδή βρέχει πάλι
30-04-2014, 16:54 #18
[quote]Originally posted by Μαντάμ σου σου
μα είναι λογικό να φας κ δεύτερο πιάτο.αφού η μέρα χθες ήταν για χουχούλιασμα κ σουπίτσα
-->αυτο με εχει φαει το χουχουλιασμα και οι σουπιτσες (λεμε τωρα ..γιατι επισης με εφαγαν και τα junk food και τα μπινελικακια και τα αναψυκτικα και και και) να κατι που πρεπει να αλλαξω στανταρ να συνδιαζω καταστασεις με φαγητο .κομμενο και αυτο .σημερα ο καφες ηταν μετριος .δεν μου αρεσε αλλα οκ.δεν ηπια αναψυκτικο.λογω βροχης ουτε σημερα περπατησα.εφαγα μακαροναδα 3 τυρια για μεσημερι ενα μεγαλοο πιατο αα κ τυροπιτα το πρωι .εσεις ?
30-04-2014, 20:56 #19
Μην απελπιζεσαι. Ο καθενας μας εδω μεσα εχει το θεμα του και το προβλημα του. Το ζητουμενο ειναι να δινουμε και να περνουμε κουραγιο ο ενας απο τον αλλος και να αλληλοστηριζομαστε!!!! Οποτε προσπαθησε να μη φορτιζεσαι συναισθηματικα τοσο ωστε να σε επηρεαζει ψυχολογικα και να χαλας τον στοχο σου.
Όσο για μένα...σήμερα είμαι ευχαριστημένη. Πήγα για zumba μετά απο 1μισι μήνα και περπάτησα και κανένα μισάωρο το πρωί...:bouncing: Ήταν πολύ ωραία μετά απο τόσες μερες καθισιού. Εσύ tami μου, πώς τα πήγες σήμερα?
01-05-2014, 11:03 #20
[Εσύ tami μου, πώς τα πήγες σήμερα? [/quote]
χα πως τα πηγα ψιλοχαλια ολο τσιμπολογουσα αλλα το θετικο ειναι οτι τα γραφω εδω ειναι οντως σαν να με παρακολουθω τι λαθη κανω κ προσπαθω να τα διορθωσω .πολυ καλο!!εκοψα καποια πραγματα και διορθωνω καποια αλλα .αλλα πανω απ'ολα χαλαρα.μακαρι αυριο να εχει καλο καιρο να βγω για περπατημα γιατι αλλιως ειναι οταν βγαινεις και απο το σπιτι σε βλεπει ο ηλιος παιρνεις ενεργεια κ δυναμη και ξεχνιεσαι πανω απολα.πρεπει να ειναι πολυ ωραια h zumba ..καποια στιγμη θα παω κ εγω ..χαιρομαι που δεν παρεκλινεις απο το στοχο σου ..μπραβο
01-05-2014, 23:51 #21
προσπαθω...Ειναι φορες που βλεπω τη κοιλια μου και λεω "ωχ"....αλλα δεν πρεπει να απογοητευομαι...Αυτη τη φορα πρεπει να τα καταφερω.
02-05-2014, 09:27 #22
ααααααααααααααααααααααααχ χχχχχχχχχχχ.βαθυς καζαντζιδικός αναστεναγμός!
δν μπορώ ρε κορίτσια άλλο βαρέθηκα η δόλια. θα γράψω ένα άσμα για τα διατροφικά βάσανα. καημέ! η πρωτομαγιά με πήγε πάλι πίσω. κάνω τόσο κόπο να χάσω μισό κιλό κ σε μια μέρα τα διαλύω όλα. σήμερα είπα να το ρίξω στα πολλά φρούτα κ βεντζεταμπλς ,και γαλακτοκομικά,απλά όχι ψωμιά. και πιστεύω θα το τηρήσω γιατί είμαι λίγο μπουχτισμένη από την μάσα και επίσης μετά την δουλειά θα πάω καρφί στο κομμωτήριο για αντάυγιες που παίρνουν ένα τρίωρο. οπότε καλές 8 θα φτάσω σπίτι.
02-05-2014, 20:06 #23
Αστα να πανε. Και μενα μου τη δινει ωρες-ωρες γτ στον κοσμο γινονται τοσα τραγικα πραγματα και μενα ας πουμε με καθοριζει μια σοκοφρετα.
Πρεπει να σταματησει αυτο. Γιατι μετά θα χτυπιέμαι που δεν αδυνάτισα οσο ημουν νεα.
08-05-2014, 14:44 #24
συγνωμη που αργησα να απαντησω/αναρτησω τι εκανα/εφαγα αυτες τις μερες αλλα τι να γραψω τα καραγκιοζιλικια μου ?:bouncy:πηγα στην πεθερα εφτιαξε ολα τα δυσκολα φαγητα που αποφευγω και οπως καταλαβαινετε εκανα ξανα πασχα και χριστουγεννα μαζι ,πηρα ενα κιλο και νομιζω οτι το πηρα ολο στα μπρατσα ..καλα ποσο γκαντεμω ειμαι αλλες τα παιρνουν σε κοιλιες μπουτια γοφους και εγω στα μπρατσα??σαν αγυμναστος αρσυβαριστας ειμαι .αφου σε διαφορα site που λενε διαλεξε τα ρουχα που θα φορεσεις συμφωνα με τον σωματοτυπο σου ,ο δικος μου δεν υπαρχει .σκεφτομαι να δημιουργησω εγω εναν σωματοτυπος πλουτο με ποπαυ μαζι ..ααα για να μην παρεξηγηθω εννοειται εχω λιπος σε ολα τα μερη του κορμιου αλλα νικανε τα χερια ,με διαφορα ...αυτααα τα ειπα ολα μαζι .εσεις τι νεα ???
08-05-2014, 15:03 #25
αχ τα μπράτσα. χίλιες φορές να τα είχα όλα στο κάτω μέρος του σώματος παρά στο πάνω
08-05-2014, 17:08 #26
Originally posted by Μαντάμ σου σου
αχ τα μπράτσα. χίλιες φορές να τα είχα όλα στο κάτω μέρος του σώματος παρά στο πάνω
δεν ειμαι δηλαδη η μονη οκκκκκ.παμε μαζι αχχχ αυτα τα μπρατσαα:spin:
24-05-2014, 12:16 #27
καλησπερα ,δεν γραφω συχνα γιατι δεν εχω ιντερνετ συχνα .ειμαι πολυ καλο κοριτσι και περπαταω ανα μια μερα για 40 λεπτα.τοσο αντεχω ε...και δεν πινω αναψυκτικα και το καφε τον πινω μετριο και προσπαθω να πινω μονο 1 την ημερα.βεβαια ζυγιστηκα ,καμια απολυτως αλλαγη .κριμα .αλλα συνεχιζω ..ελπιζω να αρφησουν οι μεγαλες ζεστες για να συνεχισω το περπατημα .εσεις καλα ?
24-05-2014, 12:47 #28
ξερετε τι σκεφτομαι ,παλια ετρωγα σχεδον καθε μερα γκουντυ'ς,μακ ντοναλντς,σαντουιτς απο τα εβερεστ,μακαροναδες σαλτσα κτλ ,στην μεση του μηνα που λιγοστευαν τα λεφτα ετρωγα γαριδακια ,πατατακια σοκολατες ,παγωτα και πολυ πολυ κοκα κολα,οταν τελειωναν τα λεφτα ετρωγα στο σπιτι μακαρονια με σαλτσες κτλ (αν τα εβαζα τα λεφτα στην ακρη θα ειχα αγορασει σπιτι,χωρις πλακα)και καταληγω... τωρα εδω και 2 χρονια λογω πολλων καταστασεων κ ανεργεια αυτα κοπηκαν .μια φορα την εβδοαμδα ετρωγα κανενα ποπ κορν με αναψυκτικο αλλα μεχρι εκει καμια υπερβολη και ομως δεν υπηρχε καμια μεταβολη στα κιλα .γιατι?και μονο που εκοψα τα 2 μπουκαλια 1μιση λιτρου αναψυκτικου την ημερα ειναι μεγαλη μειωση θερμιδων .κ ομως δεν κατεβηκα γραμμαριο.περιεργο ε?
σημερα εφαγα 1 τοστ με τυρι.ενα φρεντο καπουτσινο μετριο κ στις 1:30 θα φαω μοσχαρι βραστο με μαρουλι .
24-05-2014, 12:52 #29
αν θες γράψε τι τρως κατά την διάρκεια της μέρας για να σου πω την γνώμη μου αν καταλάβω ,για ποιο λόγο δν είχες μείωση στα κιλά.
24-05-2014, 13:22 #30
Originally posted by Μαντάμ σου σου
αν θες γράψε τι τρως κατά την διάρκεια της μέρας για να σου πω την γνώμη μου αν καταλάβω ,για ποιο λόγο δν είχες μείωση στα κιλά.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή