στηριξη κ συμβουλες - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 104 of 104
    Junior Member
    sparrow επειδή για μένα ο καφές είναι εξάρτηση δλδ 2-3 νες την ημέρα και έναν φρέντο... μέσα στα πλαίσια αλλαγής διατροφής κατέβηκα στον έναν νες (μέτριο) και έναν ελληνικό! παραδόξως δεν έχω υπνηλία! και για τα δεδομένα μου θεωρώ επίτευγμα την διακοπή του καθημερινού φρέντο... εκτός και αν πάω για καφέ που οκ εκεί θα πιω φρέντο...
    μπα συνήθεια είναι το γυμναστήριο... πλέον τα περισσότερα γυμναστήρια όπως και αυτό που πάω έχουν διάδρομο και τηλεόραση... οπότε δεν καταλαβαίνεις την βαρεμάρα του διαδρόμου γιατί μέχρι να δεις το επεισόδιο μιας σειράς έχουν περάσει χαλαρά 45 λεπτά!

2-3 νες την ημέρα?είναι μάλλον πολύ!Δεν σε πείραζε??εγώ έκοψα τελείως τον φραπε-νες (και έπινα κι εγώ παλίοτερα αρκετούς)γιατί μου δημιουργούσε πολλά προβλήματα ενώ ο εσπρέσσο που είναι φιλτραρισμένος μου είναι πιο ανεκτός.
    Τώρα όσο για το γυμνασήριο είναι περι ορέξεως!Η κολλητή μου είναι μες την καλή χαρά όταν πάει γυμναστήριο και με παρακαλάει να πάω μαζί της, εγώ είμαι του έξω δε θέλω τοιχους και κλειστούς χώρους αισθάνομαι να ασφυκτιώ!Οτιδήποτε λειτουργεί για τον καθένα καλό είναι!Εχω δοκιμάσει πάρα πολλόυς τρόπους γυμναστικής δεν είμαι καθόλου αθλητικός τύπος.Αυτό που μάρεσε πιο πολύ και ευχαριστήθηκα ήταν ο χορός.ήταν διασκεδαστικό και ένιωθα ότι έχει κάποιο νόημα.Αν ξαναέδινα λεφτά για γυμναστική αυτό θα έκανα.Τώρα που περνάω κρίση κάνω τον οικονομικό τρόπο!:Ρ

χμμμμ βασικα επαιρνα συνεχεια απεξω απο το ενα κ μονδικο μαγαζι που φτιαχνει φρεντο κ ο ατινος το φτιαχνει πολυ καλο.δυστυχως ξανακυλισα στο γλυκο κ στβαζουν μπολικες κουταλιες ζαχαρη.δεν εφαγα κατ παραπανω .κ η σπριτε? εκανε ζεστη ,ηταν κρυα την ηπια ολη.ευτυχως θεουλη μου που εκοψα κοκα κολα γιατι εκει δεν υπηρχε σταματημος.ημουν κοκακιας
    υ

εννοειται θα ξαναπαω σε μετριο κ 1 την ημερα.σημερα με εδειξε 1 κιλο λιγοτερο αρα ειχατε δικιο δεν εφταιγε αυτο ,εγω θελω παρεα οπου κ να κανω γυμναστικη.με μονο θεμα τις καρικες συνθηκες,δεν μπορω τον ηλιο,ανοιχτοχρωμη κ ο ηλιος κανει το δερμα μου να ποναει πριν καω.σημερα εφτιαξα γλωσσα ψαρι στο γκριλ.χαλια,διαλυθηκε.

Junior Member
    μπα όχι δεν έχω θέμα με τους καφέδες δεν με πειράζουν στο στομάχι... ο χορός ανεβάζει την διάθεση, είναι καλύτερο από το γυμναστήριο συμφωνώ... βασικά δεν συγκρίνονται καν! και εγώ πήγαινα παλιότερα και θέλω να ξαναπάω απλά μέχρι να αποκτήσω την ευελιξία των κινήσεων που χρειάζεται πάω γυμναστήριο!

tami αν βάλεις αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας πάλι καίγεσαι?

μπήκε καλοκαίριιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι!!!!!!!!!! :roll::roll:

Καλό μήνα!έχω περάσει εθισμό με κοκα κολα όποτε ξέρω πώς είναι!Το κατάλαβα όταν μια μέρα στη δουλειά πρωί πρωι ένιωσα την ανάγκη να πιω και ειπα οπα εδώ έχουμε πρόβλημα!Οσο πίνεις τόσο χειρότερα είναι.Τωρα έχω μήνες που δεν έχω πιει και δε με ενοχλεί καθόλου!
    Είμαι κι εγώ άσπρη με φωτοευαισθησία και αλλεργία στον ήλιο.(!)Αμα βάλεις όμως αντηλιακό(εγώ βάζω κάθε μερα) και βγεις μετά τις 7 είναι οκ!

Junior Member
    να σας ρωτήσω αν ξέρετε... ενώ ακολουθώ κανονικά πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και γυμναστηρίου παρατήρησα ότι χτες πήρα από το πουθενά 200 γραμμάρια... ξέρω ότι δεν είναι καν μισό κιλό απλά με εκνεύρισε που το είδα στην ζυγαριά και ήθελα να σας ρωτήσω αν σε κάποια από σας έχει συμβεί το ίδιο... δεν ξέρω αν φταίει το γυμναστήριο δλδ αν κάνει κατακράτηση υγρών... πιο πολύ νεύρα έχω, ξέρω ότι δεν έχει νόημα και είναι θέμα υπομονής!

Senior Member
    Κατακράτηση υγρών ο οργανισμός μπορεί να κάνει κι από κάποιες τροφές, αν τυχόν δεν περιμένεις περίοδο. Φάε αγγουράκια που είναι θαυμάσια διουρητικά και μην πτοείσαι.

Junior Member
    ευχαριστώ Μαρία... άλλαξα διατροφή και σήμερα έφαγα ψάρι (λαβράκι ψητό) με σαλάτα και το βράδυ κολοκύθια σαλάτα... θα δούμε

neli Μου έχει τύχει κ ένα κιλό πάνω να με δείξει. την επόμενη συνέχισα κανονικά το πρόγραμμά μου απλά έκανα λίγη περισσότερη αερόβια κ μετά όλα καλά. την επόμενη με έδειξε 1,5 κάτω

α να πω πως τώρα μου συμβαίνει αυτό επίσης, αλλά έχω κ περίοδο. έχει 5 μέρες να κατέβει η ζυγαριά κ έχει ανέβει κ μισό κιλό.σκοπεύω σήμερα να κάνω λίγο παραπάνω περπάτημα. πάντως έχω φρικάρει οπότε σε καταλαβαίνω. μάλλον χωρίς λόγο όμως.

Junior Member
    σήμερα με έδειξε 300 γραμμάρια κάτω... μάλλον κατακράτηση υγρών ήταν γιατί δεν αύξησα τον χρόνο στο γυμναστήριο, όμως άλλαξα την διατροφή μου... δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα οπότε σίγουρα δεν ήταν αυτό... μαντάμ σου σου σίγουρα φταίει η περίοδος σε σένα, αν συνεχίσεις το πρόγραμμα διατροφής που έχεις στο τέλος της περιόδου θα σε δείξει σίγουρα λιγότερο... βασικά το λάθος είναι που ζυγιζόμαστε καθημερινά και όχι εβδομαδιαίως αλλά προσωπικά αν ζυγίζομαι μια φορά την εβδομάδα δεν πρόκειται να κρατήσω την δίαιτα...
    σας προβληματίζει τι διατροφή θα ακολουθήσετε στις διακοπές???
    σκέφτομαι ότι θα αλλάξουν τα ωράρια φαγητού... τις ταβέρνες και τις μπύρες και ότι αυτή η προσπάθεια που κάνω τον Ιούλιο θα πάει περίπατο! διάβασα ότι την μπύρα μπορείς να την αντικαταστήσεις με κρασί αλλά αν τρως για μεσημέρι στις 6 το απόγευμα μετά όσο λίγο και αν φας που κακά τα ψέμματα δεν γίνεται αυτό πάλι θα πάρεις...

επειδή τη παρακευή πάω κάπου για ένα τετραήμερο έχω αποφασίσει να τρώω κανονικά απλά να διαλέγω όσο το dυνατών υγιεινά γεύματα κ ελαφριά, να τρώω μικρές ποσότητες κ το αλκοόλ να είναι μετρημένο. ούτως η άλλως δν υπάρχει περίπτωση να κρατήσω δίαιτα, τουλάχιστον να μην ξεχειλώσει το στομάχι μου που με τόσο κόπο έκλεισε λιγάκι. επίσης να μην νιώθει δυσφορία, μπορεί να είμαι η παχουλή της παρέας αλλά τουλ να μην νιώθω έτσι. να νομίζω οτι είμαι κεγώ συλφίς.

και ομως γυρισα!!τι κανετε κοριτσια !!ολα καλα ??εγω καλα και ολα τα αλλα ιδια χι χι .εφτιαξα ας πουμε το λαπτοπ,περασα ενα καταπληκτικο καλοκαιρι αν εξαιρεσουμε τις τελευταιες μερες με τις τρελες ζεστες.θελω βοηθεια.αλλου ειδους .ψαχνω να βρω κορσε που μπροστα να εχει κοπιτσες για να μπορω να σφιξω οσο θελω και απο κατω ενσωματωμενο λαστεξ για γοφους .δυστυχως βρισκω μονο σε κατι site στην κινα και αναφερουν οτι θελει μεχρι και 60 μερες αποστολη ,εγω το θελω ομως σε 2 βδομαδες .ξερετε κατι ?εχετε βρει πουθενα ελλαδα?

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567