στηριξη κ συμβουλες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 104

στηριξη κ συμβουλες

καλημερα.για 2 λογους αποφασισα να αρχισω σοβαρα προσπαθεια για μειωση κιλων .και θελω στηριξη και συμβουλες ,θα σας χρησιμοποιησω σαν προσωπικο ημερολογιο με διορθωτη .δηλαδη θα γραφω τι τρωω τι γυμναστικη κανω και ελπιζω στα λαθη μου να με διορθωνετε .βασικα θελω παρεα ..αυτααα.βρεχει τι σπασιμο.

Κι εγώ θέλω παρέα. Και έχω σταματήσει την προσπάθεια.

Είμαι μαζί σου!

Θέλω κι εγώ παρακίνηση.

Senior Member
    απ αυριο.. Δευτερα βλεπετε ! ξεκιναω και παλι την προσπαθεια μου.. διαιτα και γυμναστικη και ελπιζω να ξαναβρω τον εαυτο μου γιατι τα κιλα με εχουν παει πισω στην κοινωνικη και ερωτικη μου ζωη ! μαζι σας και γω !!

Senior Member
    μαζι σας κι εγω γτ τα εκανα μανταρα αυτες τις μερες. Πιο πολυ εφαγα λογω λιγουρας περιοδου, παρα το Πασχα.
    Χτες το βραδυ δε, πηγα σινεμα και εφαγα ποπ κορν, μετα πηγαμε σε καφετερια και πηρα σοκολατα με ενα βουνο σαντιγυ, εφαγα και το cupcake που μας εφεραν...και τελειωσα τη βραδια με σουβλακι με πιτα (φουλ πατατες). Αυτααααα...
    Αλλα αυριο ΠΡΕΠΕΙ και ΘΕΛΩ να αρχισω τη προσπαθεια για τη καθοδο. Για να νιωθω εγω καλυτερα....
    Γιατι η χαρα του φαγητου ειναι εφημερη, ενω της ευεξιας διαρκει...

απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεμματα εδω μεσα και ξεχαστηκα εντελως .τι καλα ωραια θα εχουμε παρεα η μια την αλλη.απο αυριο μια νεα αρχη για ολες μας γιουπι!!αυριο περιμενω την προοδο σας και θα ποσταρω και την δικη μου

tami κεγώ μαζί σου ενημέρωσέ μας για bmi και ηλικία αλλά κ οτι άλλο θες να μας πεις για σένα για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα

Senior Member
    Κορίτσια μου

δεν το βάζουμε κάτω, σήμερα ειναι μια νέα μέρα που θα τα πάμε πολύ καλύτερα!!!!!!
    tami kai xristina
    αιντε, μπείτε στην ομάδα μας ...παιχνίδι απώλειας 1ος γύρος....
    να γίνουμε πολλές να χει πιο πολύ suspense!

καλησπερα,τι κανουμε πως τα πηγαμε σημερα ?εγω δεν ξεκινησα σωστα απο θεμα διατροφης αλλα δεν αγχωνομαι λοιπον εφαγα μια τυροπιτα και εναν ωραιοτατο γλυκο διπλο καπουτσινο ,ααχχχχ αυτος ο καφες ,εξαρτηση.πριν απο 2 λεπτα ακριβως εφαγα 2 γκορντον μπλου με πατατες τηγανιτες και λιγη μαγιονεζα αλλιως δεν γλιστραει και ενα κουτακι σπριτε .eve ειμαι 34-35 ετων παντρεμενη χωρις παιδια 1.60 και 95 κιλα αν και κανονικα ειμαι 85 ,αναρωτιεσαι τι λεωω ε?εχω προβληματα ορμονικα αδιαθετω καθε 8 μηνες και οταν αδιαθετω στις επομενες 5 μερες η ζυγαρια δειχνει 10 κιλα λιγοτερα.εσεις ?τι κανατε σημερα ?βρεχει και ουτε σημερα θα παω για περπατημα .ασχετο θελω να βαλω και εγω τικερακι να δω τι θα καταφερω.εγω για σας πως θα μαθω λεπτομερειες ?τα εχετε γραψει καπου να τσεκαρω?

ααα να μην ξεχασω να πω οτι επι 2 μερες θα καταγραφω αυτα που τρωω και πινω ετσι ωστε να βλεπω τα λαθη τις υποερβολες και μετα βουρρ στην κανονικη διατροφη .σημερα ειναι μια μερα απο αυτες που κανω καταστασηπου θα ειμαι μονη στο σπιτι ,θα δω τις σειρες μου /ταινια και θα φαω κ τις βλακειες μου ,αυριο ειναι μια νορμαλ..βλεπω διορθωνω συνεχιζω χωρις να αγχωνομαι.

Senior Member
    Γειά σου tami!! Καλή αρχή και καλή δύναμη για τη προσπάθεια!!
    Απο αυτά που περιέγραψες, θα έλεγα μόνο να πίνεις καλύτερα τον καπουτσίνο μέτριο και να περιορίσεις τα αναψυκτικά γιατι δίνουν κενές θερμίδες. :starhit:

Senior Member
    γεια σας και απο μενα ! πρωτη μερα σημερα και πηγε αψογα...η διατροφη κατα γραμμα και γυμναστηριο..ελααα να κατεβαινουμε !!

ΜΠΡΑΒΩ! συνέχισε έτσι!:roll:

afratoulini mou σε ευχαριστω για την συμβουλη σου αλλα τωρα θα ακουσεις και την συνεχεια χιχι εφαγα χθες το βραδυ μισο σακουλακι ποπ κορν με βουτυρο απο αυτα που τα βαζεις στο μικροκυμματων και αλλη μια σπριτε και μια σοκολατα αα και 1 πιτα απο σουβλακι με γιαουρτι μεσα .και σημερα το πρωι εφαγα τοστακι καπουτσινο εννοειται και το υπολοιπο ποπ κορν και την υπολοιπη σοκολατα (αυτα για μεσημεριανο γιατι η κρεατοσουπα τωρα αξιωθηκε να βρασει).οποτε το πρωτο πραγμα που θα κοψω εντελως ειναι η σπριτε και ο καφες θα ειναι πλεον μετριος αφου ετσι με συμβουλευεις ..και ξερω μου το λες για το καλο μου οποτε θα το κανω σε ευχαριστω .εσυ τι νεα?εσεις υπολοιπες τσουπρες ?

Originally posted by xristinakalb
    γεια σας και απο μενα ! πρωτη μερα σημερα και πηγε αψογα...η διατροφη κατα γραμμα και γυμναστηριο..ελααα να κατεβαινουμε !!
    μπραβο!!

Senior Member
    Εγω tami μου είμαι μόλις στη δευτερη μέρα διατροφής. Αυτό που νοιάζει είναι να φύγουν τουλάχιστον 4-5 κιλά απο πάνω μου και να ξαλαφρώσω λιγάκι. Θέλω να περιορίσω πολύ τα γλυκά και γενικα να υιοθετήσω πιο υγιεινές συνήθειες. Ευτυχώς πλέον δεν τρώω συνέχεια junk food αλλά είμαι πολύ της σοκολάτας και του μακαρονιού. Επίσης, απο εκεί που πήγαινα για zumba-pilates-περπατημα, τωρα δεν κανω τίποτα απο αυτά...τη μία βαριέμαι, την άλλη ο καιρός είναι βροχερός και καταλαβαίνεις...
    Οποτε θέλω να αρχίσω να προσέχω τη διατροφή μου και να αρχίσω και λίγο περπάτημα, έστω για κάποια λεπτά, ΄λίγες φορές την ημέρα.
    Απλά αυτές τις μέρες είμαι πεσμένη ψυχολογικα και το μόνο που κάνω είναι να στρώνω ένα κρεβάτι και μετά να ξαπλώνω απο πάνω και να φεύγει η μέρα στο internet...

Page 1 of 7 123 ... LastLast