Results 1 to 3 of 3
Thread: You Gave Up The Fight
-
01-09-2008, 16:00 #1
You Gave Up The Fight
Καλησπερα...Εχω καιρο να μπω σε αυτο το site,παλια εμπενα συχνα και διαβαζα αρθρα..!περσι στις 29 σεπτεμβρη γνωρισα μια κοπελα,15 χρονων(εγω ειμαι 18)Τα φτιαξαμε λοιπον καναμε σχεση και ολα ηταν υπεροχα στην αρχη,μου το επαιζε δυσκολη κλπ πολλες φορες,μαλωναμε συχνα αλλα τα βρησκαμε και ειμασταν οκ παλι!χωρισαμε 5 φορες,την πρωτη φορα μ ειπε οτι θελει να χωρισουμε της ειπα οκ και την επομενη μερα το πρωι μ εστειλε μνμ γραφωντας το εξης:Δεν μπορω να ξερω οτι δεν ειμαστε μαζι,εχω δεθει μαζι σου,θελεις να ξαναπροσπα8ησουμε?Και εγω χαρηκα και της ειπα ναι κλπ,μετα απο κανενα μηνα με ξαναχωρισε και πηγα κ την βρηκα κ την παρακαλεσα να τα ξαναβρουμε κ οτι δν θα 3αναμαλωσουμε,αυτη οταν μαλωναμε πολυ μ ελεγε να χωρισουμε(ε 15 χρονων).Τα ξαναβρησκουμε λοιπον,αγαπημενοι κ παλι κλπ,μετα αρχιζε και μ φεροταν καπως και δεν το γουσταρα εγω και την χωρισα!και της ειπα να μην ξανασχοληθει μαζι μ και εκλεγε και μ ελεγε μα σ αγαπαω.Την επομενη μερα της στελνω και της λεω να βρεθουμε να της δωσω τα πραγματα της,και βρισκομαστε της τα δινω και ειχε παει καπου με μια φιλη της,της εστειλα μνμ να βρε8ουμε και την παρακαλαγα να την ξαναβρουμε,της ελεγα ποσο την αγαπαω κλπ κ αυτη ελεγε ασε με να φυγω δεν θελω,δεν θελω σου λεω κ δν την αφηνα να φυγει τοσο ευκολα κ αρχισε να κλαιει,και της παρακαλεσα να σταματησει να κλαιει και θα την αφησω να φυγει και ετσι εγινε λοιπον(μου εδειξε οτι δν την ενδιαφερω καθολου)μετα απο 3 μερες που κατεβηκα ηρακλειο με περνει το αγορι της κολητης μου φιλης τηλεφωνο και μ λεει αν την εχω δει,γτ ηταν με την δικια μου.Και του ειπα οχι και αυτες οι 2 ποτε δν κανανε παρεα κ εγω ειχα τρελα νευρα και μετα την βρηκα την κολητη μ και την εβρισα κλπ και αυτη μ ελεγε οτι μ αγαπαει κ οτι εκλεγε συνεχεια κ οτι με σκεφτεται κλπ.Και την επομενη μερα παιρνω τηλ να τα 3αναβρουμε και αρχιζω και της λες οτι την αγαπαω και οτι ερχετε καλοκαιρι κ 8α ειναι ομορφα ολα τωρα κλπ και μ λεει Δεν θελω στην ψυχρα παλι.Και την περνει τηλ η κολητη μ και ειχε πηξει στο κλαμα,ΕΛΕΟΣ?τεσπα κ μετα μ στελνει μνμ τα ξαναβρηκαμε..και μετα απο 1 εβδομαδα χωρισαμε οριστικα..εγιναν παρα πολλα,ρωτουσα εγω την κολητη μ τι κανει αυτη,και αυτη την κολητη μ για μενα.και μ εστειλε μια μερα κ μ λεει καλυτερα να μιλαμε οι 2 μας και να μην πριζουμε την κοπελα κλπ,και της λεω δν θελω.Και μετα την περνω τηλ και την πριζω να τα ξαναβρουμε εριξα ολο μ τον εγωισμο πρωτη φορα τοσο πολυ και την παρακαλεσα,δεν μπορουσα μακρια της,ενιωθα την καρδια μου να σπαει,ειχα ενα τεραστιο πονο,δν μπορουσα,εκλεγα ολη μερα:(Και μ ελεγε οτι δν θελει κλπ,και της λεω στην τελικη οτι κ αν εγινε εγω θελω απλα να ειμαι μαζι σου και μ λεει ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑς?και της λεω γτ εσυ δν θες?και μ λεει ΟΧΙ και τοτε τρελαθηκα και της λεω ενταξει γαμω την παν... θα παω με αλλη αντε γα.. και την εβρισα..δν αντεξα με την ειρωνια π μ το ειπε αυτο.Και μετα μ εστειλε κ μ ειπε σε συχαινομαι δν θελω να σε ξερω κλπ κ γω γελουσα..τεσπα μετα δν μπορουσα να κοιμιθω που σκεφτομουν τι μαλακια εκανα και της εστειλα ενα τεραστιο μηνυμα λεγοντας οτι δν το ενοουσα,ποιημα ηταν ολο το μνμ,πανεμορφο!και οκ,δν μ απαντησε γτ εγω της το ζητησα.μετα απο λιγο καιρο,1 μηνα περιπου πηγα και την βρηκα στο φροντιστιριο της και της ειπα οτι την αγαπαω κλπ και οτι πρεπει να κανουμε μια προσπαθεια παλι,δν αξιζει,αφου αγαπιομαστε κλπ,δν ηταν λογος να χωρισουμε αυτος..και μ λεει θα το σκεφτω και θα σου πω.και μ στελνει το βραδυ ενα απαισιο μνμ: Επειδη δεν μπορω αλλο θα στο πω σημερα..δν μ αρεσε αυτο π εκανες,εχεις γινει κουραστικοσ αλλα να ξερεις οτι εγω δν ειμαι σαν τις πρωην σου να της βριζεις και αυτες σκυλακια!δν προκειτε να ξνκνμ σχεση γτ δν θελω και σ εξηγησα 100 φορες τον λογο αλλα εσυ εκει...τ δικο σου!να μ γραφεις στα @@ σου για να γινει το δικο σου..μην με αναγκασεις να αλλαξω αριθμο σ πρκλω μην μ ξαναστειλεις,κανε επιτελους αυτο π λες,αντρας εισαι!να σεβεσαι τους αλλουσ .δεν θα ξαφνιαστω αν αρχισεις παλι το βρισιδι!θ κτλβ!το εκανες καταλαθοσ!αλλα τ να πω!δν προκειτε να το ξανασυζητησω!τ σκεφτηκα οπως μ ειπες και δν ειμαι εγω αυτη π δν ξερω τι θελω,αντιο.μην στειλεις. κ μετα δν ξαναμιλησαμε,στεναχωρηθηκ� � τοσο πολυ..εκεινο το βραδυ ειχα τρελα8ει..Γενικα ημουν παρα πολυ χαλια δν αντεχα μακρια της οσο καιρο ειμασταν χωρισμενοι, δν αντεχα..πονουσα..ηθελα μονο αυτη,ενιωθα αχρηστος χωρις αυτη,χαμενος..προχτες μπαινει μσν και μ στελνει ωραια φωτο εισαι πολυ γλυκουλης!μετα απο τοσο καιρο π ειχαμε να μιλησουμε..και της λεω ευχαριστω κλπ,αρχιζουμε κ μιλαμε κ λεμε να βρεθουμε,βρισκομαστεκ ανουμε τρελες οπως παλια κ παμε και καθομαστε καπου..της λεω λοιπον θελω να σε ρωτισω κατι και να μ απαντησεις ειλικρινα,δεν σε γουσταρω πλεον,δν 8ελω να τα ξαναβρουμε,απλα πρεπει να ξερω κατι π δν με αφησες να μαθω.και μ λεει οκ πεσ μ,και της λεω γτ χωρισαμε?και μ λεει ε για πολλους λογους,δν θελω να μιλαω για αυτα τωρα σε παρακαλω μπορουμε να τα ξεχασουμε ολα και να μεινουμε φιλοι?και της λεω οκ.. απλα ηθελα να ξερω!!τεσπα,μετα απο λιγο μ λεει ασε με να αγγιξω το σκουλαρικι στην γλωσσα σου και της λεω οχι γτ εχεις βρωμικα χερια και την ακουμπαω εγω στο χερι(την εγλυπσα κ λιγο καταλαθος) και ξαφνικα με φιλαει..και την τραβαω και μ λεει ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ!και της λεω αφου με θες γτ μ το παιζεις τοσο δυσκολη?και μ λεει σε θελω αλλα δν θελω σχεση κλπ και την επριξα λιγο και με αγγαλιαζε αυτη με φιλουσε κλπ. κ μετα π φυγαμε τισ εστειλα ασε δεν θα σε ξαναενοχλησω επειδη σ αγαπαω μαλλον πρεπει να μεινεις μακρια μ..(επειδη μ ελεγε οτι δν 8ελει σχεση το ειπα αυτο) κλπ. Και μ λεει κ γω σ αγαπω και ευχαριστω αξιζεις παρα πολυ..την επομενη μερα την περνω εγω και της λεω παμε σημερα να διασκεδασουμε τελοςδν ακουω τπτ,μ λεει φιλικα?και της λεω ενοειτε!και μ λεει οκ !!! ευχαριστω! και χαρηκε!και πηγαμε για bowling klp fili8ikame pali k ola ok!thn epomenh mera hr8e spiti m kai kaname sex klp,k xtes pou bre8hkame,perasame wraia pali alla sto telos ths eipa oti auth th fora 8elw na m ta pei ola apo konta k oxi apo to thlefwno k milisame k m eipe oti me 8elei alla oxi toso polu,oti mporei na exw kolhsei mazi ths toso epeidh me ftune klp..kai meta egw 3enerwsa kai ths lew 3ereis kati twra p m ta les sta isa twra pragmatika katlaava klp,kai meta eixe nevriasei para polu kai thn afhsa na parei to lewforeio ths edwsa mia aggalia kai efyga...Gt na mhn mporw na exw to atomo p agapaw toso polu?gt?
- 01-09-2008, 16:51 #2
εισαι σιγουρος οτι την αγαπας???γιατι εγω νομιζω πως οχι..
κοψε γιατι η ψυχολογια σου θα γινει ακομη χειροτερη οπως σε παιζει ετσι συνεχεια...κ δεν αξιζει κιολας απο οτι φαινεται..
03-09-2008, 14:14 #3
pareti8ika its ok:p
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....