Results 31 to 45 of 62
-
22-07-2014, 01:00 #31
Σας ευχαριστω πολυ ολους! Λιγες ωρες πριν..απειρο κλαμα-αγχος κτλ κτλ κτλ..μακαρι να πανε ολα καλα κ να μπορεσω συντομα να σας γραψω κατι..οτιδηποτε..αρκει κατι..
- 22-07-2014, 17:14 #32
lipimeni μου σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!!!!! Να πανε ολα καλα και να βγεις απο το χειρουργειο, να δεις τα αποτελεσματα και οταν ξαναμπεις στο forum να αλλαξεις το nickname σου σε xaroumeni!!!!!!!!! <3
25-07-2014, 00:05 #33
πως πήγε??
25-07-2014, 12:26 #34
Λοιπον...3 μέρα μετα το χειρουργειο.σπιτι πια.. Μεχρι χθες να σας πω οτι αν με ρωτουσε κανεις,(φιλιππε για εσενα το λεω), να το κανω;; Θα του απαντουσα: ΟΧΙΙΙΙΙΙ❗Του Μεταξα μικρο ειναι μπροστα στο δικο μου! Μεχρι χθες απιστευτο κλαμα, πονος αβασταχτος κ ενας οργανισμος που δεν ειχε δυναμη να παει καν μεχρι την τουαλετα! Το χειρουργειο κρατησε 11 ωρες.. Βαλτε μεσα κ το χρονο που χρειαστηκαν οι γιατροι να με γυρισουν απο ολες τις πλευρες κ ολες αυτες τις χρονοβορες διαδικασιες! Πρωτη μετα δεν μπορουσα καν να περπατησω! Η γιατρος δεν μου τα ειχε περιγραψει ετσι..τα ελεγε πιο λαιτ, ειναι η αληθεια..σημερα ομως μια νεα μερα! Καταφερα να κοιμηθω με ελαχιστα ξυπνηματα για παυσιπονα, αλλαξα ρουχα, επλυνα δοντια, εκανα καποιες βολτες στο σπιτι κ γενικα ανεβηκα ψυχολογικα γιατι μειωθηκε αισθητα ο πονος..θελω να πιστευω πως μεχρι τη δευτερα θα ειμαι πολυ καλυτερα! Στο χερι του ειναι μωρε;;; Δε νομιζω..οσον αφορα το αποτελεσμα, αυτη τη στιγμη ειμαι πρησμενη παντου! Τα δαχτυλα των χεριων τωρα ξεπρηστηκαν! Αλλα μπορω να δω σιγουρα ενα στηθος που κοιταει ψηλα(ποσο αστειο μου φαινεται, δε φανταζεστε) κ μια κοιλια που της λειπει εκεινο το κομματι λιπους! Α ξεχασα να σας πω! 3,5 κιλα δερμα αφαιρεθηκαν απο την κοιλια και 1 κιλο απο τα πλαινα των μπουτιων! Νομιζω σας τα ειπα ολα! Για οποιαδηποτε απορια εδω ειμαι! Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τη στηριξη!
25-07-2014, 15:14 #35
ωραία τα νεα σου!έχασες και 4.5 κιλάκια !
οποιο χειρουργιο και να κάνεις ,και το πιο απλό οι πρώτες 2-3 μέρες είναι δύσκολες!Καλή αναρρωση και καλή άνοδο της ψυχολογίας από δω και πέρα!
25-07-2014, 18:23 #36
Μπράβο, πολύ ευχάριστα τα νέα! Καλή ανάρρωση!
25-07-2014, 20:08 #37
σου εφυγε το αγχος και ο φοβος?ε λογικα ναι,καλη ανναρωση
25-07-2014, 23:09 #38
Χιλια Μπραβο κοριτσι!!!!
Καλη αναρρωση !!! Οσο περνανε οι μερες θα εισαι ολο και καλυτερα και ο πονος θα μειωνεται!
Θερμα σε παρακαλω οταν με το καλο μπορεσεις στειλε μου πληροφοριες της γιατρου και νοσοκομειου που εκανες την επεμβαση π.μ !
Ενδιαφερομαι για ακριβως την ιδια επεμβαση στο προσεχες μελλον (στηθος+κοιλιοπλαστικη)
Περιμενω αλλαγη στο νικναμε σου σε Χαρουμενη !!!!!!! :roll:
26-07-2014, 10:05 #39
Καλώς τη Μένη μας την κοιλιοτραβηγΜένη και την στηθοανορθωΜένη μας!
Δύσκολες οι πρώτες μέρες εννοείται,αλλά,μανάρι,μου ήθελες Vidal Sassoon Wash & Go (δύο επεμβάσεις μαζί!) !
Έντεκα ώρες χειρουργείου είναι μεγάλη δοκιμασία για τον οργανισμό. Τα δύσκολα όμως πέρασαν και τώρα ήρθαν τα καλά!
Κι άμα φύγουν και ζωνάρια και γεροντίστικα σουτιέν εκεί να δεις γλέντια! Χαλάλι η αγωνία,το δράμα,ο πόνος,όλα,
αφού όλα πήγαν εν τέλει μια χαρά κι έχεις πλέον ένα σώμα που κατακτήθηκε με πολύ μόχθο και πείσμα! Να το χαρείς,
να ζήσεις μέσα σ'αυτό υγιής κι ευτυχισΜένη! Και τώρα που ξεμπερδεύουμε με τα του σώματος σιγά σιγά,ξέρεις τι έχει σειρά ε;
06-08-2014, 14:16 #40
Συγχαρητήρια!
Πραγματικά, διάβαζα αυτό το ποστ και συγκινήθηκα..
Είναι ο τελικός μου στόχος και βλέπω έναν άνθρωπο να τον έχει πετύχει ολοκληρωτικά!
Μπράβο σου! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο!
10-08-2014, 18:15 #41
Γεια σου λυπημένη, όλα καλά;
Για πες λίγο, μετά από πόσες μέρες πήγες δουλειά; Μετά από πόσες μπορούσες να πας τζυμ;
11-08-2014, 01:08 #42
Fillipe, epeidi eida oti rwtas gia douleia kai gym, prin sou dwsei ta fwta tis kai h menh mas apo tin diki tis empeiria na sou pw auta pou kserw egw apo tin episkepsi mou ston plastiko (den kserw an ta oraiopihse ligo) alla se genikes grammes mou eipe ta eksis:
1. Peripou ton prwto ena me enamisi mina xreiazetai polu ksekourash opote kalo einai na eisai se adeia, episis afou fugoun oi paroxeteuseis kai to prwto idima, foras eidiko zostira (den kserw an to lew swsta emena mou to edeikse se fwto) kati san zwnh lastex gia na krataei tin koilia stin thesh ths...
2. Gumnastiki tin ksexnas gia tin arxi!!!! toulaxiston 2-3 mines kai meta siga-siga mpaineis se programma ... Apo oso mou eipe den prepei na ginetai apotomh aimatwsh opote aerovia giok, vari me tipota...
3. Epanerxetai kanonika kai mpainoun ola stin nea tous thesh sto eksamino kai sto enniamino me dwdekamino exeis to teliko apotelesma (exoun fugei ola ta oidimata, priksimata, exoun paei ta organa stin nea tous thesh) Vevaia paizei rolo an kanei sirafi miwn kai xreisimopoihsei plegma pera apo tin afairesh dermatos. Episis paizei rolo an xreiazetai topika lipoanarwfish. Opote kathe organismos kai kathe epemvash einai polu eksatomikeumenh alla se genika plaisia auta mou eipe.
4. H oulh tha parei to kanoniko tis aspro xrwma stadiaka auto mporei na parei kai 1 xrono (stin arxi maurizei leei ligo alla einai fusiologiko me to xrono ginetai aspri san ragada apo oso fantastika egw alla kai pali einai se mh emfanh shmeia opote ola kala! )
Auta apo tin diki mou sizitisi me ton plastiko... Lipimeni pes mas kai esy tin diki sou empeiria tha eimaste eunomones mias kai egw kai o filip pame olotaxws pros to xeirourgio
11-08-2014, 15:46 #43
Χωρίς να έχω ακόμα μιλήσει με γιατρό, από τις πληροφορίες που έχω συλλέξει μου ακούγονται εξωπραγματικά τα διαστήματα που λες, υπολόγιζα μια εβδομάδα με 10 μερες για δουλειά(η δουλειά μου είναι καθιστική δουλειά γραφείου) και περίπου ένα-ενάμιση μήνα για τζυμ, έστω και συντηρητικά.
Αν οντως είναι τόσο πολύ εγω προσωπικά το βλέπω πολύ δύσκολο να προχωρήσω, δε με ενδιαφέρει για την ουλή και το χρώμα ασ κάνει και πέντε χρόνια αλλά τέτοια χρονικά περιθώρια για αποχή από δουλειά ή/και γυμναστική απλά δεν έχω. Ζυγίζοντας τα δλδ, ας μείνω έτσι αν μιλάμε για τόσο χρόνο.
11-08-2014, 22:30 #44
Φιλιππε κλεισε ενα ραντεβου με πλαστικο για να κανεις αρχικα μια εκτιμηση της καταστασης σου. Καθε σωμα ειναι διαφορετικο και στην δικη περιπτωση που η χαλαρωση ειναι μεγαλη και σε στηθος και σε κοιλια (συν οτι πρεπει να κανει συραφη μυων γιατι οι κοιλιακοι μυς εχουν αποσταση) μπορει να χρειαζεται παραπανω χρονος. Επισης δεν γνωριζω αν το γεγονος οτι ειμαι γυναικα παιζει καποιο ρολο.
Υποθετω οτι διαφερει αρκετα ο χρονος αναρωσης για μια μινι κοιλιοπλαστικη, απο οτι η κυκλοτερης ή αν συνδιαζεται και με αλλη επεμβαση. Εγω πηγα σε ιδιωτη γιατρο και με βαση το τι χρειαζεται στην περιπτωση μου αυτα μου ειπε...
Επισης ενα αλλο που μου ειπε οταν ρωτησα για επιπλοκες ηταν οτι οι συνηθεστερες ειναι στον αφαλο και επισης να γινει χειλοειδης ουλη.
Για την γυμναστικη επειδη και μενα με καιει γιατι χωρις αυτη θα σαλταρω, ηταν καθετος οχι αεροβια οχι βαρυ για τους πρωτους 2-3 μηνες. Μονο περπατημα...
Δεν ξερω αν απο γιατρο σε γιατρο οι οδηγιες αλλαζουν και αλλοι ειναι πιο καθετοι αλλοι πιο ελαστικοι, δεν εχω παει και σε αλλον για να σου πω...
12-08-2014, 00:33 #45
εμενα παντως μετα τη σληβ που σκιζονται και οι κοιλιακοι για προχωρησουν στα ενδοτερα οι γιατροι,υστερα απο τριμηνο το γρηγοροτερο μου επετρεψαν γυμναστικη με βαρη σιγα σιγα,διοτι υπαρχει ο κινδυνος κηλης στους μυες
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή