Results 1 to 5 of 5
Thread: Πώς να το πάρω απόφαση;
-
28-07-2014, 14:54 #1
Πώς να το πάρω απόφαση;
Γεια σε όλους...
Είμαι και πάλι εδώ... μετά από 2+ χρόνια με την ανάγκη να χάσω 15kg η οποία ανάγκη όμως μοιάζει με πολυτέλεια μπροστά στα υπόλοιπα προβλήματα και το άγχος
πράγμα που με αποθαρρύνει από το να πάρω πραγματικά απόφαση να κάνω κάτι αυτά τα κιλά..
Διαβάζω για τον αγώνα σας και πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαίνω,
πώς γίνεται αυτό το "ΚΛΙΚ" και κάτι που απλά το θέλεις και σε στενοχωρεί... από την θεωρητικόλογία και την γκρίνια το κάνεις πράξη...
Δεν είναι το θέμα τι πρέπει να κάνω για να χάσω αυτά τα κιλά. Είναι το πρόβλημα του χρόνου και της πειθαρχίας... πώς παίρνεις πραγματικά την απόφαση να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα ...
Οποιαδήποτε άποψη ευπρόσδεκτη
- 28-07-2014, 19:32 #2
Το "κλικ" για κάθε περίπτωση είναι διαφορετικό. Είτε είναι λόγοι υγείας, είτε επειδή άκουσε κάποια ενοχλητικά σχόλια. Κι αυτά πάλι δεν είναι απόλυτα.
Το θέμα είναι ο καθένας να επεξεργαστεί με τον εαυτό του τι μπορεί να κάνει για να διώξει τα κιλά που τον βαραίνουν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
Προσωπικά όντας ταλαιπωρημένη από αμέτρητες προσπάθειες, έχω βάλει πλώρη για την τελευταία λύση που είναι το χειρουργείο μιας και η ψυχή μου πλέον δεν αντέχει να σηκώνει κι αυτό το άγχος (της δίαιτας) μαζί με όλα τα υπόλοιπα της καθημερινότητας.
31-07-2014, 11:41 #3
Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου Μαρία!
Καλή επιτυχία στον αγώνα σου
31-07-2014, 19:50 #4
αχ φιλεναδα μακαρι να μπορουσα να βοηθησω,,,,κατι σιγουρα θα σε ωθησει να το αποφασισεις σοβαρα,ο,τι ειπε η Μαρια,,οσοι εχουμε παραπανω κιλα το ξερουμε οτι πρεπει να χασουμε απλα μπλοκαρουμε τον ευατον μας
01-08-2014, 18:08 #5
Για καθε ανθρωπο το κλικ για να το αποφασισει ειναι κατι διαφορετικο...
Εμενα, πχ, ήταν μια φωτογραφία...
Με είδα στη φωτό να κάθομαι σε μια καρέκλα, και η κοιλιά και τα μπουτια να ξεχειλίζουν...
Είχε έρθει η στιγμή για αλλαγή!!!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια